26 Νοε 2010

Οι δεσμεύσεις του Πέτρου Τατούλη ..προς τους Κορινθίους!

Στην Κόρινθο βρέθηκε χθες ο Πέτρος Τατούλης ,μέσα στα πλαίσια των μετεκλογικών του περιοδειών σε όλη την Πελοπόννησο..Ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ,συνοδευόμενος απο τον Γιώργο Δέδε ,τον αντιπεριφερειάρχη του ,καθώς και όλο τον συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ ,έδωσε την πρώτη του συν/ξη  απο το Επιμελητήριο Κορινθίας..

Ο κυριος Τατούλης ,αφού ευχαρίστησε τον Κορινθιακό λαό για την στήριξη του συνδυασμού του ,δεσμευθηκε να κάνει το όραμα του πραγματικότητα και να γίνει ην Πελ/σος μια Ευρωπαική Περιφέρεια ..Στόχος του η πάταξη της γραφειοκρατίας ,πρώτο του μέλημα η διαφάνεια και κατόπιν η μεγάλη προσπάθεια η Περιφέρεια να δημιουργήσει την δική της αυτόνομη οικονομια..
Μετά τις δηλώσεις του Πέτρου Τατούλη ,συνεδρίασε ο Περιφερειακός συνδυασμός της Νεας Πελοποννήσου .Ο Περιφερειάρχης τόνισε πως αυτό θα επαναλαμβανεται κάθε 45 ημέρες ,υπο την ευθύνη του Γιώργου Δέδε ,όπου θα  τίθενται στην ατζέντα όλα τα προβλήματα του νομού.

Η πρώτη Ολομέλεια του συνδυασμού θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα ,στις 15 Δεκεμβρίου ..Τόπος συμβολικός ,έχουμε την αίσθηση πως δεν επελέγη τυχαία ..Γίνεται στο σπίτι του αντιπάλου ,που δεν είναι ο Δράκος ,αλλά ο Σαμαράς..