18 Ιαν 2020

Μπλέξαμε άσχημα…


Επιχειρώντας να διαχειριστεί επικοινωνιακά και όχι πολιτικά τις δυσμενείς εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά και τα κρίσιμα ζητήματα που συνδέονται σε διμερές επίπεδο και τη διπλωματική της απομόνωση σε διεθνές επίπεδο, η κυβέρνηση υποπίπτει διαρκώς σε νέες «γκάφες» ενώ αντιδρά με πρωτόγνωρο πανικό. 

Τιμής ένεκεν η Πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη μετονομάζεται σε "Πλατεία Στρατάρχη Χαλίφα Μπελκασίμ Χαφτάρ»


Mετά απο τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και την επίσημη υποδοχή του Χαφτάρ στην Αθήνα αλλά κυρίως μετά την προαναγγελία του υπουργού Εξωτερικών ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να στείλει στρατό στην Λιβύη - ω! μπαρντόν! αποστολή παρατηρητών, δυνάμεων και άλλων συναφών...

Η Μέρκελ «αδειάζει» τον Μητσοτάκη και επισκέπτεται τον «απομονωμένο» Ερντογάν


Μπορεί η γλώσσα να είναι διπλωματική, αλλά η ουσία της εξακολουθητικής διάψευσης του κυβερνητικού αφηγήματος περί του «απομονωμένου» Ερντογάν αναδεικνύεται σε όλη του την,

Ανάπτυξη με... δωρεάν εργασία


Μπάμπης Μιχάλης
Πριν από την απαγόρευση της δουλείας σε Βρετανία και ΗΠΑ, οι σκλάβοι και η δωρεάν εργασία τους αποτέλεσαν μια από τις πιο κερδοφόρες μηχανές παραγωγής κεφαλαίου.

Η Κεραμέως βγάζει τους καθηγητές στον δρόμο: Νομοσχέδιο απαξίωσης της δημόσιας εκπαίδευσης


Φωτεινή Λαμπρίδη
Κινητοποιήσεις ξεκινούν  ΟΛΜΕ (Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) και ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας), αντιδρώντας στο νομοσχέδιο Κεραμέως την ερχόμενη εβδομάδα.