8 Φεβ 2014

O Γερμανός επικεφαλής της Εurostat αμφισβητεί το πλεόνασμα: Εμείς δεν μετράμε όπως θα θελε ο Σαμαράς


Tα στοιχεία της Αθήνας για το πρωτογενές πλεόνασμα αμφισβητεί ανοικτά ο επικεφαλής της Eurostat Βάλτερ Ραντερμάχερ διαμηνύοντας χαρακτηριστικά πως h ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία  «δεν υπολογίζει τους αριθμούς έτσι όπως θα το επιθυμούσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, αλλά όπως το προβλέπουν..

Ο George Clooney ενώνει τη φωνή του με την Ελλάδα για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα: Αυτό θα ήταν το δίκαιο και το σωστό, είπε


Μετά τον Βρετανό ηθοποιό Στίβεν Φράι ακόμη ένα μεγάλο όνομα της 7ης Τέχνης, ο George Clooney ενώνει τη φωνή του με εκείνη των Ελλήνων και ζητά την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο όπου βρίσκονται από το 1816.

Τα πρόσωπα που θα υποστηρίξουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Εμπλοκή στην στήριξη Τατούλη απο το ΠΑΣΟΚ - Πάει για Πανούση η ΔΗΜΑΡ


Στις διαβουλεύσεις βρίσκονται ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προκειμένου να κλείσουν τις υποψηφιότητες που θα υποστηρίξουν στις 13 περιφέρειες της χώρας.

«Επανάσταση» στην Πελοπόννησο- Ο Καρυπίδης έφυγε, ο Βουδούρης ακολουθεί;


Την ώρα που η Κουμουνδούρου επιχειρεί να κλείσει τις πληγές της από την υπόθεση Καρυπίδη, φουντώνει το εσωκομματικό μέτωπο για την έτερη υποψηφιότητα που προκαλεί εντάσεις, δηλαδή την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτές είναι οι οριστικές ημερομηνίες για Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές


Τις οριστικές ημερομηνίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές κατέθετε πριν από λίγο στη βουλή με τροπολογία ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. O πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί...

«Βόμβα» και από τον Αρειο Πάγο: Αντισυνταγματικό το χαράτσι στα ακίνητα


Νέο μπέρδεμα προκύπτει από την απόφαση του Δ' τμήματος του Αρείου Πάγου για το χαράτσι στα ακίνητα που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, καθώς, το έκρινε αντισυνταγματικό και πλέον η υπόθεση παραπέμπεται στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (Ολομέλεια Αρείου Πάγου) της χώρας για οριστική κρίση.

Η κυβέρνηση αλλάζει και το φόρο υπεραξίας: Απαλλάσσονται οι ιδιοκτήτες παλαιών ακινήτων


Tην εξαίρεση από το φόρο υπεραξίας των ακινήτων που διακρατήθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους για 25 χρόνια προωθεί το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το σχετικό νόμο.