30 Σεπ 2015

Ellis: Το συγκλονιστικό φιλμ μικρού μήκους του Robert De Niro

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σύμπραξη αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα στο The New Yorker Festival και τα πρώτα δείγματα αυτής εντυπωσιάζουν...

Το ιστορικό της απάτης

  
Από την εισήγηση του Ερίκ Τουσέν, Επιστημονικού υπεύθυνου της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, στην εκδήλωση «Δικαιοσύνη και αλήθεια στα θέματα χρέους» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στις 16 Ιούλη 2015.
 

"Από το 2001 και μετά, οι ελληνικές τράπεζες εκμεταλλεύτηκαν τα φτηνά ευρώ που έδιναν οι γερμανικές και γαλλικές...

Και τώρα οι ....πίτες της Θεανώς - της Τζένης





Η Θεανώ είναι η συμπάθεια της στήλης, κυρίως μετά απο εκείνη τη μεγαλειώδη επινόηση της : Tην μαρμελάδα για τους φτωχούς! Όλα αυτά προεκλογικώς διότι μετεκλογικώς...

ΑΝΑΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ


Του ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ής Σεπτεμβρίου φαίνεται να κλείνει δύο κύκλους της πολιτικής μας ζωής. Πρώτα απ' όλα, τον μικρό κύκλο που άνοιξε στις 25 Ιανουαρίου με την εκλογική νίκη της Αριστεράς και το σχηματισμό αντιμνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Βέβαια, η κυβέρνηση έμεινε βασικά η ίδια, αλλά μόνο για να επιβεβαιώσει, ότι καθένας επιστρέφει από το όποιο ταξίδι του άλλος άνθρωπος- όχι πάντα καλύτερος.

Ο Τσίπρας αλλάζει τον πλανήτη


του Γιάννη Λαζάρου 
Πραγματικά ζούμε τις τεράστιες αλλαγές που υφίσταται ο πλανήτης από την επικράτηση μιας παράλογης λογικής (τρέλας) που με την βοήθεια των ΜΜΕ και μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγινε καθεστώς. 
Είναι γεγονός, πως η σοβαροφάνεια αντικατέστησε την σοβαρότητα και...