16 Ιαν 2014

New York Times: Οι ελίτ της Ελλάδας άρχισαν να νιώθουν τον πόνο -Δεν γλιτώνουν πλέον από τα σκάνδαλα


Για την αναντιστοιχία που υπήρχε μεταξύ των πλουσίων στρωμάτων και των κοινωνικά ασθενέστερων στρωμάτων στην Ελλάδα γράφουν οι New York Times, οι οποίοι επισημαίνουν οι «πολλές φορές έχουν γίνει επικρίσεις για την αδικία των μέτρων...

Βόμβα από Παπούλια στην κοπή της πίτας: Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά


Με το στόμα ανοικτό εμειναν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στην Προεδρία της Δημοκρατίας όταν άκουσαν τον Κάρολο Παπούλια να τους λέει ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά που κόβει πίτα!
Κι αυτό, γιατί η θητεία του Προέδρου λήγει...

Απίστευτες φωτογραφίες: Ελιωσαν οι πάγοι στις Αλπεις αποκαλύπτοντας μούμιες στρατιωτών από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο


Ενα εκπληκτικό πλην όμως μακάβριο θέαμα αποκάλυψε το λιώσιμο των πάγων στις Ιταλικές Αλπεις, καθώς κάτω από τον πάγο βρέθηκαν διατηρημένες μούμιες από σορούς στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα πάνω κάτω έρχονται στον ΟΑΕΕ -Ολες οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι


Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην ασφάλιση των εργαζόμενων στον ΟΑΕΕ, αφού όπως έγινε γνωστό διευρύνεται η ασφαλιστική βάση του Ταμείου, με την υποχρεωτική ασφάλιση στον Οργανισμό όλων των νέων (από την 1/1/93 και μετά) ασφαλισμένων οι οποίοι έχουν...

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ - Περισσότεροι οι αναποφάσιστοι - Θρίλερ με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ - Σταθερά τρίτη η Χρυσή Αυγή


Τα βασικά συμπεράσματα από τη δημοσκόπηση της GPO για το NEWPOST αναλύει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, πολιτικός αναλυτής και πρόεδρος της GPO.Η δημοσκόπηση διεξήχθη στο διάστημα 8-14 /1/2014 και αφορά στις εκλογικές Περιφέρειες Α’ Αθήνας,  Β’ Αθήνας και Αττικής.