29 Σεπ 2016

Σαν ελβετικό ρολόι

  
by To Skouliki Tom
Ενώ η Ελλάδα διανύει αισίως το έβδομο έτος χρεοκοπίας (να τα χιλιάσει), ξεπουλάει τα πάντα και σε λίγα χρόνια δεν θα έχει μείνει ούτε χαλίκι στα Ψαχνά Ευβοίας σε ελληνικά χέρια, ο δημόσιος διάλογος περιστρέφεται γύρω από τα Θρησκευτικά στα σχολεία και τις κοντρίτσες μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που πάνε ντουγρού για συγκυβέρνηση.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


ΔΩΡΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΤΟΥΡΜΠΟ- ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 
 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκάλεσε τη συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία, προφανώς γιατί θεωρούσε ότι αποτελεί προνομιακό πεδίο άσκησης αντιπολίτευσης. 
Ωστόσο, ακόμη και στο δικό του στρατόπεδο διάχυτη...

Οι τρεις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας


Γιώργος Ρούσσος
Η καινούργια κινηματογραφική εβδομάδα μας υποδέχεται με οκτώ νέες ταινίες να πραγματοποιούν την εμφάνισή τους στις Αίθουσες. Ξεχωρίζει η νέα ταινία του του Τιμ Μπάρτον, «Η Μις Πέρεγκριν Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά», με την Εύα Γκριν. Αξιόλογες προτάσεις αποτελούν επίσης, το

Ιστορική πρόκληση από Ερντογάν: Επιζήμια για την Τουρκία η Συνθήκη της Λωζάννης


Θέμα για πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Τουρκίας, σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάννης έθεσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μιλώντας σε περιφερειακούς διοικητές της Τουρκίας άφησε να εννοηθεί ότι η χώρα του ζημιώθηκε από την συμφωνία του 1923 που θέτει τα όρια της χώρας του.

Θανάση Πετράκο… Ενταύθα


 Να πω πως μου άρεσε σαν θέαμα; Ψέματα θα ήταν ένα 'ναι!
Όχι για την ουσία της διαμαρτυρίας, το δίκιο ή το άδικο.
Με ξένισε για την φιλοσοφία της σκέψης και της εκμετάλλευσης!
Βλέπετε κ.Πετράκο μου εσείς μπορείτε άνετα να μπαινοβγαίνετε στο Κοινοβούλιο, το Ναό της Κοινοβουλευτικής μας...

Ναύπλιο: Διακοπές για τον βασιλιά του τένις - Τα χαμόγελα του Roger Federer (Φωτο)


Ο Roger Federer δεν χάλασε το χατίρι φανατικού θαυμαστή του. Εντυπωσιασμένος τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του, από τις ομορφιές του Ναυπλίου...

Ο Κωνσταντίνος Καπογιάννης είναι γνωστός φαρμακοποιός της πόλης του Ναυπλίου ενώ όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν την ¨τρέλα του" για το άθλημα του τέννις.

Σεισμός: Γιατί “κουνιόμαστε” συνέχεια; -Κ. Παπαζάχος: "Μεγάλους σεισμούς περιμένουμε πάντοτε στην Ελλάδα"


Μέσα σε περίπου ένα 24ωρο είχαμε στην Ελλάδα τρεις σεισμούς 4 και 5 Ρίχτερ, που μπορεί να μην προκάλεσαν ζημιές, σκόρπισαν όμως ανησυχία. Μάλιστα οι δύο σεισμοί, σε Ρόδο και Κορώνη ήταν στο λεγόμενο νότιο τόξο, ενώ ο σημερινός, τα ξημερώματα στην Αλόννησο είναι στα όρια του ρήγματος της Ανατολίας που επεκτείνεται ως τη χώρα μας.

Ασανσέρ… σηκώνει πλοία 3000 τόνων!

Στο Φράγμα των Τριών Φαραγγιών στην επαρχία Hubei της Κεντρικής Κίνας ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες η λειτουργία του πιο ισχυρού ασανσέρ στον κόσμο, η κατασκευή του οποίου κράτησε 22 ολόκληρα χρόνια!