30 Οκτ 2015

Τι κόμμα είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ;

  
Του Αντώνη Νταβανέλου

Η μαζική δολοφονία προσφύγων και ο καλυμμένος ρατσισμός.

Αρχίζοντας μια σειρά άρθρων στο Rp, σχετικά με την πραγματική πολιτική που ασκεί πλέον το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση...

Κόντρα Βαρουφάκη με «Τα Νέα» για ένα σκίτσο

Την αντίδραση του Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσε σκίτσο της εφημερίδας «Τα Νέα», που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα και παρουσιάζει τον πρώην υπουργό Οικονομικών να...

Όλο το πάθος του Diego Maradona σε 6 λεπτά (Βίντεο)


Χρήστος Χατζηιωάννου
Μια μικρή υπόκλιση στον Diego Maradona που κλείνει σήμερα τα 55 χρόνια ζωής. Με την ευχή να ζήσει άλλα τόσα.

Σιχαίνομαι τις βιογραφίες. Τα ντοκιμαντέρ και τις ταινίες που μιλούν για τη ζωή κάποιου "μεγάλου". Ό,τι κι αν...

Δολοφόνοι!


Του Νίκου Μπογιόπουλου
Αυτό που συνέβη χτες στη Λέσβο δεν ήταν ναυάγιο. Ήταν εν ψυχρώ δολοφονία. Ό,τι παρακολουθούμε βδομάδες, μήνες, χρόνια τώρα στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο δεν είναι ατύχημα. Είναι ένα έγκλημα διαρκείας.

O Ομπάμα τραγουδά το «Thriller» του Μichael Jackson για τη γιορτή του Halloween! Απολαυστικό βίντεο


Το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου ο δυτικός κόσμος φοράει τρομαχτικές στολές, ενώ ανθρώπινοι σκελετοί και φωτισμένες κολοκύθες κατακλύζουν τους δρόμους των αμερικανικών πόλεων για την γιορτή του Ηalloween....

Μύλος στην κυβέρνηση με τα ισοδύναμα της συμφοράς


Στη δική της …δημιουργική ασάφεια εγκλωβίστηκε η κυβέρνηση με το θέμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση και τώρα είναι υποχρεωμένη να βρει το …λιγότερο κακό για τους πολίτες αλλά και για την ίδια.Το μοναδικό ισοδύναμο που έχει πιθανότητες να παραμείνει στο τραπέζι, είναι ο… ίδιος ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

Let’s dance!


Είμαστε πια στο τέλος του 2015, έχουν περάσει έξι χρόνια από την χρεοκοπία της χώρας, μια νέα κυβέρνηση, η Αριστερά της Ελπίδας, εφαρμόζει το τρίτο Μνημόνιο και όλα (χρέη, έσοδα, ανεργία, μισθοί, συντάξεις, μετανάστευση, Υγεία, Παιδεία, κλπ) πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Τι ακριβώς περιμένουμε;

Από Δευτέρα ξεκινούν ξανά κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, εξώσεις


Άμεσα απειλούνται 100.000 ασφαλισμένοι με οφειλές στα Ταμεία οι οποίοι είτε δεν έχουν μπει σε ρύθμιση είτε έχουν μπει και δεν πληρώνουν σωστά τις δόσεις τους καθώς από τον Δεκέμβριο ξεκινά η διαδικασία για τα ηλεκτρονικά...

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στο Αιγαίο. Δύο νέα ναυάγια με 17 νεκρούς


Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Καλύμνου αλλά και της Ρόδου, όταν το Λιμεναρχείο ενημερώθηκε για νέα ναυάγια με πρόσφυγες ανοιχτά των νησιών.
Λίγες μόλις ώρες μετά το ναυάγιο με τους 300 πρόσφυγες ανοιχτά της Μυτιλήνης (και τα 17 θύματα)

Ασυνήθιστα σύννεφα πάνω από τα ηφαίστεια της Καμτσάτκα


Ο φωτογράφος Vladimir Voychuk από τη Ρωσία αποτύπωσε στο φακό του τα εντυπωσιακά σύννεφα πάνω από τα ηφαίστεια της Καμτσάτκα, που θύμιζαν… ιπτάμενους δίσκους! 
Ο ίδιος ταξίδεψε χιλιάδες χιλιόμετρα για να φέρει εις πέρας την αποστολή του και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε...

Συντριβή για τον Παναθηναϊκό στο "Παλάου Μπλαουγκράνα"


Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, παρά μόνο σε κάποια σημεία του αγώνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη συντριβή (77-52). Άποντος ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
Οι απουσίες (Όγκνιεν Κούζμιτς και Βλάντο Γιάνκοβιτς) που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, σε συνδυασμό με...