16 Ιαν 2017

29χρονη κινδυνεύει να πεθάνει, αν φιλήσει τον άντρα της. Η ζωή με ένα σπάνιο σύνδρομο


Μια 29χρονη γυναίκα από τη Μινεσότα των ΗΠΑ είναι αλλεργική στον σύζυγό της, σε βαθμό που δεν μπορεί να τον φιλήσει ή να περάσει χρόνο μαζί του στο ίδιο δωμάτιο. Αν το κάνει, κινδυνεύει να πεθάνει. 
Η Τζοάνα Γουάτκινς υποφέρει...

Ο καυτός διάλογος Μητσοτάκη - Ρέμου


Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έβαλαν οι αποκαλύψεις του Αντώνη Ρέμου για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Στην διάρκεια του Rising Star, ο Αντώνης Ρέμος δέχτηκε την αιφνιδιαστική ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, για το τι συζήτησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Σόϊμπλε απειλεί: Αν φύγει το ΔΝΤ, θα έχετε να κάνετε με μένα.


Ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε με απύθμενο αυτοκρατορικό αλαζονικό ύφος, το οποίο έφτασε να ενοχλεί ακόμα και τον Ντ. Τραμπ, απειλεί και εξευτελίζει ανοιχτά, δημόσια, ωμά και ιδιαίτερα κυνικά τους κυβερνητικούς υπαλλήλους του στην Αθήνα, λέγοντας πως αν δεν αποδεχθούν το ΔΝΤ και τους όρους του στο πρόγραμμα, θα έχουν να κάνουν με τον ίδιο και τις πολύ πιο επώδυνες απαιτήσεις του.

Το συγκλονιστικό φινάλε του Seven επιλέχθηκε "κατά λάθος"


Της Ναταλίας Αποστολοπούλου
Η τελευταία σκηνή του Seven του David Fincher, που την κατέστησε μια από τις κλασικές και πιο εμβληματικές ταινίες στο είδος της, γυρίστηκε χάρη σε ένα... μπέρδεμα

Το Seven ειναι μια ταινία-σταθμός στην ιστορία των ψυχολογικών θρίλερ και αυτό οφείλεται κυρίως στο τολμηρό (και...

Το χωριό με την χαμηλότερη θερμοκρασία στον κόσμο

Το χωριό Ουμιακόν στη Σιβηρία αποτελεί το πιο κρύο μέρος του πλανήτη που κατοικείται από ανθρώπους, καθώς η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει μέχρι και στους -71,2 βαθμούς Κελσίου.