26 Οκτ 2020

Σοκ στο Λουτράκι : Aυτοκτονησε πολύ γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης

 


Σοκ έχει στην τοπική κοινωνία προκαλέσει η αυτοκτονία γνωστού και πολύ αγαπητού επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης  του Λουτρακίου .Ο 73χρος επιχειρηματίας είχε πολυ γνωστή..

Ο νέος πτωχευτικός νόμος και η εκ νέου ποινικοποίηση της φτώχειας


Γεώργιος Σαρλής

Κάθε πολίτης θα αντιμετωπίζεται πια, σαν να είναι επιχείρηση. Στο πλαίσιο αυτό δεν υπάρχει κανένα καθεστώς προστασίας της κύριας κατοικίας των φυσικών προσώπων. 

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ / Ο Κυριάκος μένει χωρίς σπίτι


«Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι» τιτλοφορείται το βίντεο που δημοσίευσε ο Αλέξης Τσίπρας και ενόχλησε την κυβέρνηση

Με ένα ευρηματικό σποτ που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Κορωνοϊός: 715 κρούσματα - Ανεβαίνουν τα κρούσματα στην Πελοπόννησο- 6 στην Κορινθία


Σήμερα ανακοινώθηκαν  715 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 93 συνδέονται με γνωστές συρροές και 48 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες..

Το μέλλον περιέχει συγκρούσεις


Νίκος Ξυδάκης

H κοινοβουλευτική μονομαχία της Κυριακής θα αργήσει να επαναληφθεί. Με εξαίρεση τον προϋπολογισμό, ο Κυρ. Μητσοτάκης θα αποφύγει να εμφανιστεί στη Βουλή· όλα τα μεγάλα θέματα θα προτιμήσει εφεξής, να τα χειρίζεται με τις εκλεκτικές

Ιστορική Ανακάλυψη: Η NASA ανακοίνωσε πως η Σελήνη έχει νερό


Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) και επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν, πως ανίχνευσαν πέραν κάθε αμφιβολίας νερό στη φωτεινή (ορατή) πλευρά της Σελήνης. 

Κόντρα Τσιώτου - Ανδρικόπουλου με σκληρές εκφράσεις βάζουν φωτιά στα δημοτικά του Ξυλοκάστρου


Οι κόντρες δεν έχουν τελειωμό στο Ξυλόκαστρο
και μάλιστα λαμβάνουν διαστάσεις σοβαρές αφού πλέον όλοι οι επικεφαλής, προεξαρχοντος του δημάρχο,έχουν ανεβάσει αρκετά τους τόνους συμμετέχοντας σε ένα αρκετά  πολωμένο σκηνικό που δεν δείχνει να..

Κορονοϊός: Η ασπιρίνη μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο διασωλήνωσης


Μεταξύ νοσηλευόμενων ασθενών με κορονοϊό, η χρήση ασπιρίνης συσχετίστηκε με σημαντικά χαμηλότερη πιθανότητα ανάγκης για μηχανικό αερισμό (διασωλήνωση), εισαγωγή σε ΜΕΘ και μικρότερη θνησιμότητα εντός του...

ΣΥΡΙΖΑ: Στο σφυρί για πρώτη φορά η πρώτη κατοικία – Οι 9 λόγοι που στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι τους «βγήκε» η πρόταση δυσπιστίας


Στην τριήμερη κοινοβουλευτική συζήτηση συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα θέματα αλλά προστέθηκε κι αυτό της προστασίας της πρώτης κατοικίας και η νέα ρύθμιση της προσωπικής πτώχευσης που θα απασχολήσει λίαν συντόμως, με δυσάρεστο τρόπο, την ελληνική..

Σκυλακάκης: Το Δημόσιο θα αγοράζει τις κενές θέσεις σε θέατρα, σινεμά και ΚΤΕΛ -Έρχεται ρύθμιση


Σε δύο πρωτοβουλίες για τη στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και των συναυλιών, όπως και για τα τουριστικά λεωφορεία και ΚΤΕΛ.. 

Σαρηγιάννης : 1.000 κρούσματα ημερησίως την τρέχουσα εβδομάδα - Πόσο θα μειωθούν αν τηρήσουμε τα μέτρα


Στο χειρότερο σενάριο, τα ημερήσια κρούσματα την τρέχουσα εβδομάδα θα εκτοξευτούν στα 1.200 και το μέλλον,
σε αυτό το ενδεχόμενο, προμηνύεται εφιαλτικό. Στην καλύτερη περίπτωση και με..

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: Διευκρινίσεις σχετικά με τις επιστημονικές ορολογίες που χρησιμοποιούνται για την πανδημία


Εδώ και καιρό παρατηρείται μια γενικότερη σύγχυση σχετικά με τις επιστημονικές ορολογίες που χρησιμοποιούνται για..

Έρχονται 62.000 σημειώματα για "ξεχασμένες" δηλώσεις του 2015


Έρχεται ο λογαριασμός της εφορίας για 61.765 φορολογούμενους οι οποίοι μετά από έλεγχο εντοπίστηκαν να μην έχουν κάνει φορολογική δήλωση το 2015 για τα εισοδήματα του 2014. Με βάση το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο..

Αλλαγή κλίματος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ;


Μπορεί η χθεσινή συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας για τον Χρήστο Σταϊκούρα στην Βουλή να μην άλλαξε (όπως ήταν αναμενόμενο) τις κοινοβουλευτικές ισορροπίες. Ίσως όμως να επέφερε μια μικρή αλλαγή στις πολιτικές..

Θα γίνουν, τελικά, δοξολογίες στην φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου -καταθέσεις στεφανιών χωρίς παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικών,
 όπως ενημερώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου,  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, την ερχόμενη Τετάρτη, θα τελεστούν κανονικά οι κατά τόπους δοξολογίες. Στο ίδιο...

Υγειονομική κρίση: Πώς η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο


Της Μαρίνας Αλεξανδρή

Η πανδημία βγαίνει εκτός ελέγχου, οι επιδημιολόγοι κρούουν κώδωνα κινδύνου προειδοποιώντας ακόμη και για 3.000 με 4.000 κρούσματα κορονοϊού την ημέρα έως..

Έτοιμο το Δημοτικό Σχολείο Βοχαϊκού



Συνεχίστηκαν και την Κυριακή οι εργασίες στο σχολείο του Βοχαϊκού της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Βέλου Βόχας επιδιώκοντας να εκμεταλευθεί την σημερινή αργία λόγω του εορτασμού του πολιούχου Αγίου Δημητρίου.

Ξεκινά για 3η σχολική χρονιά ο Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση» στον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ.Θεοδώρων


Οι μαθητές διαδίδουν το μήνυμα της ανακύκλωσης σε όλους μας
! Μαθητές και εκπαιδευτικοί καλούνται να ανακυκλώσουν χαρτί, τηγανέλαιο, μπαταρίες και φέτος προστίθεται και ένα επιπλέον ρεύμα το πλαστικό. Οι γονείς για ακόμη μία φορά θα είναι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια των μαθητών..

Το "κατηγορώ" της Γεννηματά για τη δωρεάν μαστογραφία: Έχει ήδη νομοθετηθεί από το 2017!!!!!!


Για το ζήτημα της ψηφιακής μαστογραφίας μίλησε στη Βουλή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι το θέμα έχει ρυθμιστεί από το 2016 κατηγορώντας την κυβέρνηση για επικοινωνιακή εκμετάλλευση. Όπως θύμισε χαρακτηριστικά...

Γαλάζιο ναυάγιο στα 12 μίλια


Tης Άννας Γκίζη

Ο  Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην πραγματικότητα δεν είπε κάτι διαφορετικό απ ό,τι είχε πει ο Γιώργος Γεραπετρίτης δηλώνοντας ότι κόκκινη..