30 Ιαν 2020

Παρηγοριά στον άρρωστο…


Από Ρούντι Ρινάλντι 
«Θετική η επιστολή Πομπέο», «θετική η επίσκεψη Χαφτάρ στην Αθήνα», «θετική η Διάσκεψη του Βερολίνου», «θετική η ευρύτατη συναίνεση στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας», «θετικό το γεγονός ότι εκλέχθηκε γυναίκα». Και αν συνεχίσουμε το ψάξιμο, θα βρούμε κι άλλα «θετικά». Ας πούμε, «θετικό που έστω συναντήθηκαν οι τέσσερις πρόεδροι των ΠΑΕ». 

Βασιλιάς της Μελβούρνης...


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε... ό,τι συνήθως κάνει κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ σε Grand Slams και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το όγδοο Australian Open του! 

Ο 32χρονος Σέρβος πήρε τη νίκη με 7-6(1), 6-4, 6-3 σε βάρος του...

Αυτό είναι το πλωτό φράγμα των 500.000 ευρώ που θα «σταματήσει» τους πρόσφυγες!

Την προμήθεια πλωτών φραγμάτων για την ανάσχεση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών προκήρυξε με διαγωνισμό το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. 

Εγκαίνια αιμοδυναμικού εργαστηρίου της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου - Τα συγχαρητήρια στον Καθηγητή Δημήτρη Τούσουλη




Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια  του αιμοδυναμικού εργαστηρίου της Α' Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημιου Αθηνών, παρουσία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, του υφυπουργού Ανάπτυξης Χρήστου Δήμα, του Περιφερειάρχη Αττικής ιατρού Γιώργου Πατουλη....


Δεν διαγράφεται ο Σαμαράς, γλιτώνει με αφαίρεση βαθμών


"Ενός κακού μύρια έπονται" για τη Νέα Δημοκρατία και την ηγεσία της, μετά την κρίση που ξέσπασε εξαιτίας της υπόθεσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης και των τραγικών χειρισμών της κυβέρνησης.

Ταγαράς και Ψυχογιός ξενάγησαν το ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου στην Βουλή


Nίκος Ταγαράς και Γιώργος Ψυχογιός υποδέχθηκαν σήμερα  τα μέλη του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου κατά την επίσκεψή τους στη Βουλή...

Μεγάλη δικαίωση του Παπακυριάκου - Επανεγκρίθηκαν οι όροι δόμησης Βραχατίου


Χθες, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, δημοσιεύτηκε στο φύλλο 20 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Δ’) η «επανέγκριση ορίων, όρων και περιορισμών δόμησης του οικισμού Βραχατίου του Δήμου Βέλου Βόχας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας Νομού Κορινθίας».

Οι αποθήκες Φρατζή,το μουσείο - ναυάγιο απο τα τρία "δ" της αυτοδιοίκησης


Μια πολύ σημαντική παρατήρηση και μια πικρή διαπίστωση για τον ρόλο της αυτοδιοίκησης  έκανε ο Κώστας Χατούπης απο το Ξυλόκαστρο με αφορμή την εικόνα που παρουσιάζουν οι  αποθήκες Φρατζή..

Νέα Πελοπόννησος: "Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά"


"Πόλεμος" δηλώσεων έχει ξεσπάσει για το θέμα της "συνεργασίας" όπως καταγγέλλει η Νέα Πελοπόννησος ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Π. Νίκα και στον επικεφαλής της παράταξης Νέοι Δρόμοι Γιώργο Δέδε.

Γ. Δέδες:Όσοι έχασαν την Αλεξάνδρειά τους , φαίνεται να χάνουν και την πολιτική τους αξιοπρέπεια


Απάντηση στα όσα του καταλογίζει η παράταξη της "Νέας Πελοποννήσου" και ο Πέτρος Τατούλης περί συνεργασίας με τον Παναγιώτης Νίκα έδωσε χθες ο επικεφαλής της παράταξης "Νέοι Δρόμοι" Γιώργος Δέδες.

Ο ποιητής Γιάννης Πανούσης




Γράφει η Αγγελική Μπούλιαρη
Ήταν μεγάλη μου τιμή που κλήθηκα να παρουσιάσω την 1η Νοεμβρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας-Λουτρακίου, την Ποιητική Συλλογή «Μοιρόγραφτο», από τις εκδόσεις Ι. Σιδέρης, του καθηγητή Γιάννη Πανούση, τον οποίο εκτιμώ και θαυμάζω...