20 Φεβ 2020

«Η αφωνία των ψευδο-υπερπατριωτών»...


Προσβολή ή παράσημο οι δηλώσεις Τσαβούσογλου;...

«Τώρα, ότι ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι «όλα ήταν καλά και τα βρίσκαμε με τις ελληνικές κυβερνήσεις» στη μοιρασιά της Ανατολικής Μεσογείου, μέχρι που ήρθε ο Τσίπρας που...

«Κουφοί, ακίνητοι οι Αγίοι...»


Γιώργος X. Παπασωτηρίου
Με αφορμή έναν διάλογο με φίλο, θυμήθηκα τον σολωμικό στίχο: «Κουφοί, ακίνητοι οι Αγίοι καθώς και οι τάφοι»
Και σκέφτηκα, ότι όλοι μας επιλέγουμε πάντα τη θέση του...

Επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς προς ΕΛΑΣ: Να προστατευτούν οι μάρτυρες


Νέα εξέλιξη προκύπτει στην πολύκροτη υπόθεση με την προστασία της ανωνυμίας των προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis. Με έγγραφό του προς το Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων της ΕΛΑΣ, ο Επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, επισημαίνει την υποχρέωσή τους, να τηρήσουν τη σχετική ΚΥΑ για την προστασία των μαρτύρων της υπόθεσης.

Απροστάτευτοι «προστατευόμενοι» και «φυγάδες»


H υπόθεση της Προανακριτικής Επιτροπής για τη Νovartis, από τη σύστασή της και μόνο, ως προσπάθεια να μετατραπούν οι κατήγοροι σε κατηγορούμενους, δοκιμάζει τη λογική. Πόσο μάλλον το θρίλερ των τελευταίων 48 ωρών με τους προστατευόμενους μάρτυρες. 

Τσικνοπέμπτη : Με τσιμπούσι στα εργοτάξια καθαριότητας της Σικυώνας , με γλέντι στα ΚΑΠΗ Βέλου Βόχας , με ψησταριές στους Αγ. Θεοδώρους , στο ΚΤΕΟ και στην ΕΑΣ Κιάτου (φωτο)


Τσικνοπέμπτη σήμερα και όπως κάθε χρόνο βγήκαν στους δρόμους οι ψησταριές και θόλωσε ο ουρανός απο τους καπνούς και γέμισαν οι δρόμοι "ευωδιές" απο τα σουβλάκια! Με παραδοσιακό τρόπο λοιπόν σήμερα το πρωί δήμοι...

Ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος Βέλου Βόχας ο Άγγελος Μαστοράκος


Ορκίστηκε σήμερα νέος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Αννίβα Παπακυριάκου ο  Άγγελος Μαστοράκοςο οποίος λαμβάνει την θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Πρεδάρη. 
Να σημειώσουμε, πως ο κ. Μαστοράκος δεν είναι πρωτάρης στα αυτοδιοικητικά πράγματα, αφού....

Επιχειρησιακή συμφωνία Περιφέρειας και Διαχειριστικής Ευρωπαικών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου - Ηπείρου και Ιονίων Νήσων


Στην υπογραφή της επιχειρησιακής συμφωνίας  προχώρησαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου  και ο  Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΦΕΠΑΕ) , που αφορά τη διαχείριση πόρων 33,17 εκατ. Ευρώ , από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα..

Κάτω από την "λάμψη" της Ντόρας - Τα πλην και τα συν της χθεσινής εκδήλωσης


Αν και το θέμα της χθεσινής πολιτικής εκδήλωσης,  που διοργάνωσε η βουλευτής της ΝΔ Μαριλένα Σούκουλη, δεν ήταν μέσα στα  "φλέγοντα" της επικαιρότητας - αφορούσε την γυναίκα στην πολιτική - η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. 

"Πικρό γάλα" - Μια αληθινή ιστορία στο βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου


Την Δευτέρα , στον Πολυχώρο “ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ”, στην Κόρινθο, το Βιβλιοπωλείο “ΚΙΒΩΤΟΣ”, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας “Η ΠΙΝΔΟΣ” και οι Εκδόσεις “ΨΥΧΟΓΙΟΣ” συνδιοργάνωσαν...