24 Φεβ 2011

"Έγινε καπνός" η Τσικνοπέμπτη!


Η φετεινή Τσικνοπέμπτη σαφέστατα δεν έμοιζε σε τίποτα με την περσινή!
Περπατώντας στους δρόμους της πρωτευούσης σήμερα,μέρα βεβαίως βροχερή, τίποτα δεν θύμισε..

10.000 για τους ΟΝΙRΑΜΑ είναι too much,κύριοι !!


Δεν είμαι απο εκείνους που γκρινιάζουν και επικαλούνται μονίμως την κρίση,όταν χρειάζεται να σχολιάσουν αυστηρά  κινήσεις αιρετών!
Στην προκειμένη περίπτωση όμως ,έμαθα κάτι που μου φάνηκε τελείως παράλογο και  προκλητικό!
Το να δίνεις κοντά στα 10.000 ευρώ,όπως...

"Συνένωση των Φενεατικών συλλόγων" το κύριο θέμα απο το Πολιτιστικό Βήμα του Μεσινού


Οι τελευταίες εξελίξεις στην Αυτοδιοίκηση, Καλλικράτης (απερίσκεπτοι πειραματισμοί κατά την
άποψή μας) απομάκρυναν ..

Ηχηρό μήνυμα από τους Εμπόρους της Πελοποννήσου στις κινητοποιήσεις


Η ΟΕΣΠ&ΝΕ εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την δυναμική συμμετοχή των καταστηματαρχών της Πελοποννήσου στις τριήμερες κινητοποιήσεις, με αποκορύφωμα την 23/2/2011 κατά την οποία πραγματοποιήθηκε κλείσιμο των καταστημάτων.
Η ανταπόκριση των Εμπορικών Συλλόγων...

Ο Π.Μπεγλίτης στη δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης "Ποια η τύχη του 6ου ΣΠ Κορίνθου και 11ου ΣΠ Τρίπολης "


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λοιπόν μάθαμε ότι είχατε μια συνάντηση με τους Αρκάδες της Κορινθίας, αλλά και με την Π.Ε.Α., την Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων και έχετε να μας πείτε ευχάριστα νέα σήμερα για την Αρκαδία.

Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Πράγματι είχα...

Η Milly είναι 96 ετών, και κερδίζει 50.000 λίρες το χρόνο ...ως συνοδός..!!!


Μια γυναίκα που εργάζεται ως συνοδός από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, εξακολουθεί να κερδίζει  50.000 λίρες το χρόνο από τις σεξουαλικές υπηρεσίες της στην ηλικία των 96.

Η Milly Cooper παντρεύτηκε..

Έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 66 της χρόνια


Η κυρία που βλέπετε στην φωτογραφία είναι 66 χρόνων και κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Η γυναίκα από την Ουκρανία υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση και...

Τα εγκλήματα του Καραβάτζιο αποκαλύπτουν τα αρχεία της αστυνομίας στη Ρώμη


Τετρακόσια χρόνια μετά το θάνατό του, ο Καραβάτζιο έχει αναδειχθεί σε «σούπερσταρ» του 21ου αιώνα. Τα εντυπωσιακά, δραματικά...

ΕΚΠΟΙΖΩ: Εσκεμμένες καθυστερήσεις τραπεζών στη ρύθμιση χρεών


Η καταναλωτική ένωση ΕΚΠΟΙΖΩ καταγγέλλει την απαξιωτική, όπως την χαρακτηρίζει, στάση των τραπεζών απέναντι στη διαδικασία εξωδικαστικού συμβιβασμού με τους δανειολήπτες.

Όπως αναφέρει από τον Σεπτέμβριο, μήνα έναρξης ισχύος του νόμου για τη...

Σύλληψη διακινητή και μεταναστών στην Κόρινθο


Εξι αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, κατηγορείται ότι μετέφερε με το φορτηγό του 40χρονος, ο οποίος και συνελήφθη στο λιμάνι της Κορίνθου.  
Η επέμβαση των λιμενικών έγινε λίγη ώρα πριν το φορτηγό επιβιβαστεί στο πλοίο για την Ιταλία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον...

100.000 ευρώ η "λεία" των ληστών απο κοσμηματοπωλείο της Νεμέας

Tα  ξημερώματα άγνωστοι «χτύπησαν»  γνωστό κοσμηματοπωλείο στη περιοχή της Νεμέας. Οι δράστες αφού «σήκωσαν» το μαγαζί έφυγαν σαν κύριοι ,χωρίς να πτοηθούν απο τον συναγερμό που χτυπούσε συνεχώς...

Καλά νέα για το στρατόπεδο της Τρίπολης,καμία δέσμευση για το αεροδρόμιο

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε σήμερα το πρωί στην δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή "επι της ουσίας " ο αναπληρωτής υπουργός Πάνος Μπεγλίτης ..Οι ειδήσεις που έδωσε στους καλούς συναδέλφους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπολου ικανοποιούν τους  Αρκάδες.
Ακούστε την συν/ξη:

Άλλη μια πλατεία ολοκληρώνεται στα Αγιαννιώτικα



 Η αναβάθμιση  των συνοικιών  συνεχίζεται από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κορινθίων.  Έτσι και  στα Αγιαννιώτικα  σε κοινόχρηστο χώρο εντός σχεδίου πόλεως και εμβαδού 3.194 τετρ. μέτρων,  ολοκληρώνεται  η  πλατεία με στεγασμένο περίπτερο..

Απάντηση του υπουργείου Τουρισμού για το μουσείο της Αρχαίας Φενεού


Μετά από ερώτηση την οποία είχε καταθέσει ο κ. Άγγελος  Μανωλάκης προς το  Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με  το Μουσείο του Αρχαίας Φενεού ο αρμόδιος Υφυπουργός  κ.Γ.Νικητιάδης  αναφέρει ότι :
« … το μικρό Μουσείου Αρχαίας Φενεού  ιδρύθηκε στα  τέλη της δεκαετίας του 1970 προκειμένου να στεγάσει τα λίγα ευρήματα της σημαντικής αλλά περιορισμένης ανασκαφικής..

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης


Την τελευταία εβδομάδα της αποκριάς το Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων στο χώρο του Κέντρου Νεότητας.
Την Τετάρτη 2 Μαρτίου και την Πέμπτη 3 Μαρτίου, από τις 17:00 – 19:00 αποκριάτικες κατασκευές με χαρτόνια.
..

"Η Ευρώπη μετά την κρίση": Εκδήλωση του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου


O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου,
ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Αναπληρωτής Καθηγητής
κ. Αθανάσιος Κατσής και ο Πρόεδρος...

Προχωρά το αλιευτικό καταφύγιο στο Βραχάτι

         
Σε πρόσφατη συνεδρίασή της (18-2-2011) η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου αποφάσισε ομόφωνα και ενέκρινε τα τεύχη διαγωνισμού μελετών για ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κορινθία...

Συλλογή υπογραφών ενάντια στις αποθήκες χημικών στο Σουσάκι Κορινθίας



Όχι στα χημικά στο Σουσάκι

 Διαμαρτυρόμαστε για την - πέρα από κάθε νομιμότητα και πολιτικό ήθος - επιβολή με το «έτσι θέλω» από τη μεριά της κυβέρνησης της λειτουργίας αποθηκευτικού...

ΠΑΣΟΚ: 80 μέχρι στιγμής οι προς διαγραφή «αντάρτες» των δημοτικών


Εντός Μαρτίου θα ληφθούν από την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ οι αποφάσεις για διαγραφή των «ανταρτών» υποψηφίων..

Τα άκουγε επι 4,5 ώρες από βουλευτές του κόμματός του ο Γ.Παπακωνσταντίνου!


"Δεν έχουμε τι να πούμε στον κόσμο!", "Η κοινωνία περιμένει αποτελέσματα", "Δεν έχουμε σχέδιο", "Δεν πείθουμε". Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βομβάρδισαν από τις 18.00 έως τις 22.30 με ερωτήσεις τον υπουργό...

Έβαλαν «φρένο» στις μεταστάσεις του καρκίνου



Επιστήμονες από το Ίδρυμα Μελέτης του Καρκίνου (ICR) της Βρετανίας κατόρθωσαν να αποτρέψουν την εξάπλωση του καρκίνου του μαστού σε άλλα όργανα, εμποδίζοντας τη δράση ενός ενζύμου που παίζει καθοριστικό ρόλο στις μεταστάσεις.

Το σοκαριστικό βίντεο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ όλης της γης


Μολότωφ κατευθείαν στο κεφάλι του αστυνομικού
Τα πλουσιόπαιδα των Βορείων Προαστείων, νίκησαν και πάλι. Κέρδισαν τη μάχη της εικόνας και κανείς δεν θα μιλάει για τα αιτήματα της γιγαντιαίας συγκέντρωσης.

Το βίντεο είναι το πιό χαρακτηριστικό, που έχετε δεί ποτέ:

Πάρτυ του συνδυασμού του Αντώνη Χανιώτη

  
Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι του Συνδυασμού "ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", καλούμε όλους τους συναδέλφους και φίλους, για μια ωραία βραδιά..

Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης



Η Τσικνοπέμπτη, είναι ένα έθιμο στην Ελλάδα την περίοδο του καρνάβαλου το οποίο έχει τις ρίζες του βαθιά μέσα στους αιώνες.
Για την ορθόδοξη παράδοση, οι νηστείες της..

Ολομέλεια του Συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος




Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011, στην Τρίπολη, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο», στις 13.30, θα συνεδριάσει η ολομέλεια του συνδυασμού
«Νέα Πελοπόννησος»..

Τον σκότωσε και τον πέταξε στα σκουπίδια


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Σκάλας Λακωνίας η είδηση της στυγερής δολοφονίας ενός 58χρονου Πολωνού από τον 47χρονο Ρουμάνο συγκάτοικο του.
Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας..

Εξομολόγηση ή ψυχοθεραπεία;

       
Στην Αρχαία Κόρινθο, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011, στο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος των Αγίων Αναργύρων, όπου στεγάζεται το Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με την επωνυμία «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ», πραγματοποιήθηκε ...

To κίνημα “Δεν πληρώνω” θέμα... στο Forbes


Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά, στο παγκόσμιο προσκήνιο. Αυτή την φορά ο λόγος είναι το κίνημα ""Δεν Πληρώνω ". Σύμφωνα με το Αμερικάνικο περιοδικό FORBES ,όπου (χθες φιλοξένησε) αναλυτικό άρθρο, μεταξύ άλλων γράφει: «Στήνουν μπλόκα στους σταθμούς των διοδίων και αφήνουν τους οδηγούς..

Νέες τιμές στο Ρίο Αντίρριο


Νέες τιμές στα διόδια της Γέφυρας τίθενται σε ισχύ από σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, με καθυστέρηση αρκετών ημερών, αφού κατα πάγια τακτική η εταιρεία ανακοινώνει τη νέα της τιμολογιακή πολιτική στις αρχές κάθε χρόνου. Φέτος όμως, όπως..

Δάνεια έως 100.000 € για τις νέες επιχειρήσεις


Χαμηλότοκα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ για τις νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με τις «πλάτες» του προγράμματος Jeremie της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, ξεκίνησαν να δίνουν οι τράπεζες Εθνική και Alpha.
Την ανακοίνωση της έναρξης..

Ποιες ασφαλισμένες δικαιούνται σύνταξη στο 60ο έτος


Στις τυχερές της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, καταχωρούνται οι γυναίκες που συμπλήρωσαν 4.500 ένσημα έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2010 που είχαν - ταυτοχρόνως - συμπληρώσει..

Με παλμό και μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων η χθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας


Με παλμό, συνθήματα και μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πορεία στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις...