13 Ιαν 2016

Απάντηση Βαρουφάκη σε Στουρνάρα. Έχουμε ήδη διπλό νόμισμα!


Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε στα λεγόμενα του Στουρνάρα περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο, τονίζοντας ότι αποκαλύφθηκε ποιος σχεδίασε, ενορχήστρωσε και επέβαλε τα capital controls.
 

Αναλυτικά το σχόλιο του Γιάνη Βαρουφάκη:

Τριανταφυλλίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Δίδακτρα στα δημόσια σχολεία. Δηλαδή ο Μητσοτάκης τι χειρότερο θα πρότεινε


Δηλαδή, ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης τι χειρότερο θα πρότεινε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, που τον έχετε ακόμα βουλευτή;;; 
Κατά τα άλλα είστε Αριστερά!!
Την επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία, καθώς και την επαναξιολόγηση από μηδενική βάση του τρόπου επιλογής, μέσω ΑΣΕΠ, δασκάλων - καθηγητών που επελέγησαν πριν...

Οταν οι πλειοψηφίες κάνουν λάθος


Κώστας Δουζίνας* 
«Μπορεί μια μέρα η ανθρωπότητα να αποφασίσει δημοκρατικά, ότι ένα μέρος της πρέπει να εξολοθρευτεί» έγραφε η μεγάλη φιλόσοφος Χάνα Αρεντ το 1951 στις «Απαρχές του Ολοκληρωτισμού».

Νταμπλ υπάτων στην Αθήνα το Βερολίνο


Στις 9/11/2015 η στήλη έγραφε («Η μετανάστευση των Εθνών») ότι τα σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη, καθώς και η σύνθεση πλείστων όσων εκ των νέων ευρωπαϊκών εθνών, είναι αποτέλεσμα των μεταναστεύσεων λαών, φυλών, φύλων,

Τι ωραίο πλιάτσικο #metonkyriakokioximono


Αλέξανδρος Ζέρβας 
Η επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη μάχη για την προεδρία της ΝΔ αποδεικνύει στην πράξη, αυτό που έχουμε αντιληφθεί εδώ κι αρκετά χρόνια. Το γεγονός, δηλαδή, ότι στη σημερινή ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός αποτελεί την κυρίαρχη πολιτική αφήγηση.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε …νομοθετείται το lock out (εργοδοτική απεργία)!


Του Γεράσιμου Λιβιτσάνου
Να υπερασπιστεί το δικαίωμα εργαζομένων αλλά ΚΑΙ εργοδοτών στην απεργία δεσμεύτηκε η κυβέρνηση εισηγούμενη το νομοσχέδιο για τον αναθεωρημένο κοινωνικό χάρτη της Ε.Ε! 
Αυτές είναι οι «βέλτιστες πρακτικές», στις οποίες θα...

Διαμαρτυρία για… κατάληψη θέσης πάρκινγκ είχε απρόσμενη εξέλιξη!


Μια γυναίκα βρήκε κατειλημμένη τη θέση πάρκινγκ της από έναν άγνωστο και του άφησε ένα σημείωμα στους υαλοκαθαριστήρες που έλεγε: 
"Γεια σου άγνωστε, πάρκαρες στη θέση μου χτες το βράδυ (και είσαι ακόμα εδώ), και εξαιτίας σου έφαγα πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα στο δρόμο.  Δεν έχω...