24 Οκτ 2015

ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ


ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΟ ΨΑΡΙ- ΑΝΘΡΑΚΕΣ Η «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ» ΟΛΑΝΤ 

Παίρνοντας για άλλη μια φορά τις προσδοκίες της για πραγματικότητα, η κυβέρνηση Τσίπρα ευελπιστούσε, ότι η επίσκεψη Ολάντ θα ενίσχυε, κατά κάποιο τρόπο, τη θέση της...

Προεδρικό «πραξικόπημα» υπέρ του ευρώ στην Πορτογαλία


Σε μια πρωτοφανή κίνηση για τη μεταδικτατορική ιστορία της Πορτογαλίας ο πρόεδρος της χώρας Καβάκο Σίλβα αρνήθηκε το σχηματισμό αριστερής κυβέρνησης συνασπισμού, παρά το γεγονός ότι διαθέτει απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

Η Ζωή συνάρπασε τις Βρυξέλλες: «Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη για το Χρέος τώρα»(BINTEO)

Τη μη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους και το έλλειμμα δημοκρατίας στη λειτουργία και λήψη αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανέδειξε...

Απαίτηση-βόμβα από το ΔΝΤ: Ζητεί πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών


«Νάρκη» στα θεμέλια της διαπραγμάτευσης βάζουν οι δανειστές, που με επικεφαλής την εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Ντέλια Βελκουλέσκου, αξιώνουν ουσιαστικά την πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας....

Της λίστας το κάγκελο! Γράφει η Τζένη Σουκαρά


«Tης λίστας» το κάγκελο  γίνεται πατριώτη, αλλά δεν στο λέω καθότι θέμα μπανάλ και ξεπερασμένο!

Της λίστας το κάγκελο και  των  εγγεγραμμένων «λισταρχών», θα επιμείνω και ας μην γίνω θέμα στα δελτία των οκτώ...

Ελλάς - Γαλλία λεηλασία


Του ΘΕΜΗ ΤΖΗΜΑ

Ήρθε λοιπόν στην Ελλάδα, ο "φίλος" της χώρας Φρανσουά Ολάντ. 

Ο "φίλος" που πάτησε πόδι στους Γερμανούς, ούτως ώστε να εφαρμοστεί το σχέδιο Σόιμπλε Α' αντί του σχεδίου Σόιμπλε Β', δηλαδή το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο που αλέθει συνολικά...

Οι επιστήμονες του CERN ετοιμάζονται για επαφή με παράλληλο σύμπαν!


Κάτι απίστευτα περίπλοκο θα τολμήσουν να κάνουν στο ερευνητικό κέντρο CERN και σε περίπτωση που πετύχει, θα ξαναγραφτούν όχι μόνο τα βιβλία της Φυσικής αλλά και της Φιλοσοφίας.

Στη Γενεύη, λοιπόν, υπάρχει ο γνωστός...

Η Ισλανδία στέλνει 26 τραπεζίτες στη φυλακή


Σε μια κίνηση που θα κάνει το κεφάλι πολλών καπιταλιστών να εκραγεί, η Ισλανδία καταδίκασε 26 τραπεζίτες σε φυλάκιση για τον ρόλο τους στην οικονομική κατάρρευση του 2008.

Σε δύο ξεχωριστές δίκες (στο Ανώτατο Δικαστήριο και στο Περιφερειακό...

Το Gamato ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ο Φρανσουά Ολάντ


Εμπλοκή παρουσιάστηκε στο ξεπούλημα της Ελλάδας σε γαλλικές εταιρίες, αφού ο πλασιέ των γαλλικών εταιριών, Φρανσουά Ολάντ, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να του πουλήσει το σάιτ Gamato, που βγάζει 500 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα από διαφημίσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε έντονα...

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Ήττα στην παράταση για τον Ολυμπιακό


Την πρώτη του ήττα στη φετινή Euroleague γνώρισε ο Ολυμπιακός, καθώς ηττήθηκε από την Λαμποράλ Κούτσα στην παράταση (80-80) με σκορ 96-89.
Οι Πειραιώτες βρέθηκαν στο -13 (64-51) στο 27', αλλά στη συνέχεια με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ (71-72) στο 36'.