5 Δεκ 2015

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Iskra: ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ       

Oι δανειστές φαίνεται ότι απορρίπτουν τις προτάσεις της κυβέρνησης για κάλυψη του κενού στο ασφαλιστικό μόνο από την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών και ζητούν «γενναίες» μειώσεις συντάξεων.

Η Γερμανία δεν αποζημιώνει τους Έλληνες-θύματα, αλλά τους Ισπανούς της Βέρμαχτ


Γιώργος Μητραλιάς
Ήταν στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη όταν η είδηση έπεφτε σαν βόμβα στην Ισπανία: Η Γερμανία πληρώνει ακόμα και τώρα συντάξεις, στους Ισπανούς φασίστες που πολέμησαν στο πλευρό της Βέρμαχτ στο Στάλινγκραντ!

Είστε για μια έξοδο από τη Σένγκεν;


by To Skouliki Tom

Παρατεταμένο σοκ έχουν προκαλέσει στον ελληνικό λαό οι απειλές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για έξοδο της χώρας μας από τη Συνθήκη Σένγκεν, αφού οι Έλληνες πολίτες (που αγοράζουν από τα πανέρια του 1 ευρώ)  θα χρειάζονται διαβατήριο για να...

Μεσαίωνας εν μέσω «ευρωπαϊκής πορείας»


Του Αλέξανδρου Ζέρβα 
 

Έχει αρχίσει να βρομάει πια η υπόθεση: την ώρα που πτώματα μεταναστών δεν ξεβράζονται πια μόνο στα νησιά του Αιγαίου, αλλά εμφανίζονται και στα ελληνοσκοπιανά σύνορα στην Ειδομένη, το κυρίαρχο πολιτικό και μιντιακό σύστημα δείχνει πανικόβλητο...

Αλέξης Τσίπρας: Μου αρέσουν ακόμα οι γυναίκες

 Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει στη χώρα μας (αλλά και στο εξωτερικό) η αυθόρμητη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο CNN, πως του αρέσουν ακόμα οι γυναίκες.

Ο ΟΗΕ ανακήρυξε και επίσημα την έναρξη του …3ου Παγκοσμίου Πολέμου!


Είμαστε στο κατώφλι ενός 3ου Παγκοσμίου Πολέμου; Για πολλούς ερευνητές και αναλυτές αυτό δεν είναι κάτι νέο, αφού αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι όχι μόνο είμαστε στις αρχές του, άλλα αυτός ο πόλεμος ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια.

Τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.

Μητρόπουλος: «Πρακτικές “μαφίας” δεν θα ανεχθώ, έστω και εάν χρειαστεί να πεθάνω»


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε  ο  Αλέξης Μητρόπουλος με αφορμή την άσκηση δίωξης σε βάρος του.Όπως τονίζει, δεν θα ανεχθεί «μεθόδους “μαφίας” και αριστερής αλητείας, έστω και εάν χρειαστεί να πεθάνω».

Καταγγέλλει εξάλλου σχέδιο πολιτικής του εξόντωσης...