19 Οκτ 2013

Με χρήμα της Ε.Ε προωθείται η "Θεωρία των δύο άκρων"


Χρήμα με ουρά διαθέτει η ΕΕ και προωθεί στην αγορά η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να προπαγανδιστεί και στη χώρα μας το κατάπτυστο αντικομμουνιστικό μνημόνιο, με το οποίο επιχειρείται να ταυτιστεί η ναζιστική θηριωδία με τον κομμουνισμό και τις σοσιαλιστικές χώρες. Το σχετικό πρόγραμμα...

Δημοσκόπηση της Pulse: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ


Προβάδισμα μίας μονάδας διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse RC για την Εφημερίδα των Συντακτών.
Συγκεκριμένα ως προς την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 24,5% (23%) και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 23,5% (21,5%), η...

Η τελική απόφαση του υπουργείου: Πώς θα πάρετε το επίδομα θέρμανσης


Η απόφαση με τα κριτήρια και τις διαδικασίες για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών.
Στην απόφαση προβλέπεται η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης στα 35 λεπτά το λίτρο από 28 λεπτά πέρυσι και η προκαταβολή του 25% του ποσού στους

Πεδίο μάχης το κέντρο της Ρώμης - Εκτεταμένα επεισόδια στην πορεία κατά της λιτότητας - 70.000 κόσμος στην διαδήλωση [εικόνες]


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι έξω από το ιταλικό υπουργείο Οικονομικών , αλλά και τη γερμανική πρεσβεία στη Ρώμη, όταν διαδηλωτές που συμμετείχαν σε μεγάλη διαδήλωση κατά της λιτότητας, συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στη Βουλή το "ακινητοποιημένο" πλοίο στο λιμάνι του Κιάτου


Ερώτηση στον υπουργό Ναυτιλίας για το θέμα του πλοίου JSM που βρίσκεται αιχμάλωτο στο λιμάνι του Κιάτου απο τον Φεβρουάριο μαζί με το πλήρωμά του κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ κύριοι Καραθανασόπουλος, Κατσώτης και Μανωλάκου

Τι.... κινείται στην Κίνηση; Παραιτήθηκε ο Ηλίας Χριστάκης


 
Την  παραίτησή του παρέδωσε χθες  στο γραφείο του προέδρου του Δ.Σ του Δήμου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη, ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Ηλίας Χριστάκης.
Στο σύντομο κείμενό του ο Ηλίας Χριστάκης επισημάινει ότι μετά την παραίτησή του από επικεφαλής στην δημοτική παράταξη....

Πώς φτιάχνονται τα πατατάκια: Ανατριχιαστικό βίντεο από εργοστάσιο που θα σας κόψει την όρεξη [βίντεο]


Τα πατατάκια αποτελούσαν ανέκαθεν ένα αγαπημένο, αλλά όχι ιδιαίτερα υγιεινό σνακ. Στα πλαίσια έρευνας για τον τρόπο που παράγονται και συσκευάζονται τα διάφορα σνακ, μία Καναδική εταιρεία δημιούργησε το συγκεκριμένο..

Μπαράζ προσαγωγών και συλλήψεων στην Κορινθία


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, της Νεμέας και του Λουτρακίου Κορινθίας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε 293 άτομα σε 142 οχήματα και σε 15 καταστήματα.

Λάδι και ελιές καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταρα


Η κατανάλωση 3-4 ελιών την ημέρα ή 3 κουταλιών της σούπας ωμού έξτρα παρθένου ελαιόλαδου βοηθά στην καταπολέμηση της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων, αναφέρει νέα επιστημονική έρευνα.

Γιάννης Γκεζερλής: "Συμβόλαια θανάτου" τα στημένα γκάλοπ



Με ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γκεζερλής αναφέρεται στα φημολογούμενα γκάλοπ που αυτήν την εβδομάδα διενεργήθηκαν στον δήμο Κορινθίων, χωρίς να τον έχουν εντάξει μέσα, αν και έχει δηλώσει πως στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Φρένο στις κατασχέσεις καταθέσεων.Φόβοι γα μαζικές αναλήψεις από τις τράπεζες


Φρένο στις αθρόες κατασχέσεις καταθέσεων έναντι οφειλών επιχειρούν να βάλουν οι τράπεζες, προκειμένου να αποτρέψουν ένα νέο κύμα αναλήψεων από το τραπεζικό σύστημα.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», τα αιτήματα για κατασχέσεις από καταθετικούς λογαριασμούς που..

Πως βρέθηκε στα χέρια των Ρομά το 4χρονο ξανθό αγγελούδι - Ψάχνουν για τους αληθινούς γονείς


Σάλο έχει προκαλέσει την ελληνική κοινή γνώμη, αλλά και διεθνώς, η είδηση του εντοπισμού του ξανθού κοριτσιού, που πιθανότατα ακούει στο όνομα Μαρία και το οποίο βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.