8 Δεκ 2016

Βαρειά αντιλαϊκά μέτρα από αύριο με φύλλο συκής αμφίβολη “ελάφρυνση” χρέους μετά το 2040


Σε εκστρατεία εξαπάτησης της κοινής γνώμης έχει αποδυθεί η κυβέρνηση, προσπαθώντας να πουλήσει σαν “εθνικό θρίαμβο” τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup, η οποία (στην πραγματικότητα) δρομολογεί νέα, βαρύτατα αντιλαϊκά μέτρα, με φύλλο συκής μια εντελώς αμφίβολη “ελάφρυνση” του χρέους, η οποία...

Η Κορινθία Στηρίζει τη Θεοπροσφορά (βίντεο)

Η Rap Media ενώνει τις δυνάμεις της με όλους τους πολίτες και φορείς της Κορινθίας,  επιθυμώντας να συνδράμει στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη της Κορίνθου, με στόχο την ανακούφιση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

«Οικονομική τρομοκρατία»: Η νέα ασύμμετρη απειλή κατά των κοινωνικών αντιδράσεων


του Μηνά Κωνσταντίνου
Από τη στιγμή που το τιμόνι των εθνικών κυβερνήσεων πέρασε στα χέρια οικονομικών δολοφόνων, τεχνοκρατών υπαλλήλων και στελεχών πολυεθνικών εταιρειών σε όλο και περισσότερες χώρες διεθνώς, ήταν προφανές, πως κάποια στιγμή θα επιχειρούσαν, να εδραιώσουν τη θέση τους και να αμυνθούν κατά οποιουδήποτε...

Η χρυσή Ολυμπιονίκης που διχάζει μέχρι σήμερα: Άνδρας ή γυναίκα;


Τον Δεκέμβριο του 1980, κατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο Κλίβελαντ, μια αδέσποτη σφαίρα από την ανταλλαγή πυροβολισμών ληστών και αστυνομικών, σκοτώνει την ολυμπιονίκη του στίβου Στέλλα Γουόλς. 
Το τραγικό περιστατικό αποκάλυψε μια από τις πιο παράξενες υποθέσεις στην παγκόσμια ιστορία του αθλητισμού.

Γενική απεργία σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

  
Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στη λιτότητα και για τα εργασιακά, θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές. 

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ...