16 Απρ 2011

Φρανκ Σέρπικο: Ο τίμιος αστυνομικός της Νέας Υόρκης


Ο θρυλικός αστυνομικός της Νέας Υόρκης, που πρώτος ξεσκέπασε το διεφθαρμένο κύκλωμα του Σώματος της πόλης του, γεννήθηκε στις...

Ο μεθυσμένος και το.. άλογο!!


Ο τύπος που θα δείτε στο βίντεο, δεν "νιώθει" που λένε απο το ποτό!! Μάταιες οι προσπάθειες που κάνει για να ανέβει στο άλογο.. Δεν την παλεύει!! Βίντεο..

Ζητείται πλεονέκτημα


Με έπαθλο την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και συνεπώς το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μονομαχούν απόψε (21.45, ΕΤ-1) στο ΣΕΦ, κουβαλώντας ως κρατούμενο από τον πρώτο γύρο τη μεγάλη επικράτηση των «ερυθρολεύκων» μέσα στο ΟΑΚΑ με 65-61.

 Μπορεί να μην πρόκειται για τελικό, όπως σωστά διευκρίνισε ο...

Έμμεση αναδιάρθρωση με «ξεφόρτωμα» ομολόγων


    Ένα είδος αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους ενδέχεται να είναι ήδη σε εξέλιξη.
Στοιχεία της ΕΕ καταδεικνύουν -ήδη από το 2010- μείωση των ελληνικών ομολόγων τα οποία διαθέτουν ξένα funds και τράπεζες.
Από την άλλη πλευρά, παρατηρείται...

Δέκα διαφημίσεις που σόκαραν


    Η πρωτοτυπία, η καινοτομία, ακόμα και η πρόκληση αποτελούν βασικές παραμέτρους για την δημιουργία μίας πετυχημένης διαφήμισης.
Η τάση που επικρατεί τελευταία και έχει μεγάλη ανταπόκριση, δυστυχώς ή ευτυχώς, θέλει τις περισσότερες διαφημίσεις να έχουν ένα...

Οργή Μανωλάκη: Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου με την απομάκρυνση του Ν. Πιέρρου από την θέση του συμβούλου του Γ. Δέδε.


Ενα τεράστιο θέμα  φαίνεται να  έχει δημιουργηθεί στην Κορινθία  με την απομάκρυνση του Νίκου Πιέρρου απο την θέση του συμβούλου του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Δέδε.
 Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αγγελος Μανωλάκης δεν μιλά απλά για την απομάκρυνση του σημαντικού αυτού στελέχους, με το οποίο  έχει συνεργαστεί μαζί του χρονια στην Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση , αλλά εκφράζει και την οργή του σε δηλώσεις του..

Αποκλειστικό: Έρχονται οι δίδυμοι Κούροι στην Κορινθία μετά απο παρέμβαση του Πάνου Μπεγλίτη

  
Καλά νέα  έρχονται για την Κορινθία, σχετικά με την επιστροφή των δίδυμων Κούρων στην πατρώα γη, μετά απο την άμεση παρέμβαση του Κορίνθιου υπουργού Πάνου Μπεγλίτη..

Ως γνωστόν,οι Κούροι  βρίσκονται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο προκειμένουν να συντηρηθούν.
 Παγκορινθιακό το αίτημα για την επιστροφή τους..

Τεχνητά φύλλα θα τροφοδοτούν µε ρεύµα τα σπίτια µας


Σε αυτόνοµο ενεργειακό σταθµό φιλοδοξούν να µετατρέψουν κάθε σπίτι του κόσµου επιστήµονες από το ΜΙΤ. Το µόνο που θα χρειάζεται να κάνουν οι ένοικοι, είναι να τοποθετούν στο βάζο ένα µπουκέτο από… τεχνητά φύλλα.

Αυτή είναι και η θαυµατουργή τους εφεύρεση, όπως...

Η αδελφότητα των ισχυρών γυναικών


Κάθε χρόνο µεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου τα µέλη µιας µυστικής κοινότητας (κάτι σαν τους Ιλουµινάτι του Νταν Μπράουν) συναντώνται κάπου στη Λατινική Αµερική.
Προέρχονται από τις επιχειρήσεις αλλά και την πολιτική.
Για να γίνει κανείς µέλος πρέπει να...

ΓΝΩΜΗ: Αναδιάρθρωση - γιατί; Του Παύλου Τσίμα


Μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, αν γίνει όχι βίαια, αλλά οργανωµένα, µε τη συναίνεση των πιστωτών µας και αν συνοδευτεί µε ευρωπαϊκά αναπτυξιακά µέτρα

Θυµάστε τι καιρό έκανε τον περασµένο Οκτώβριο; Θυµάστε τις λιακάδες; Τα spreads που είχαν πάρει την κατηφόρα; Τους επαίνους µε τους οποίους µας έλουζαν οι πολιτικοί ηγέτες και ο Τύπος των δανειστριών χωρών;

Για µια στιγµή, εκεί κάπου µετά τις δηµοτικές εκλογές, φάνηκε όλα να πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Το...

Γ. Προβόπουλος: Κρατικές περικοπές ναι, αναδιάρθρωση όχι


Τη συνταγή του για τη δημοσιονομική προσαρμογή, με έμφαση στη ριζική ανασυγκρότηση του κράτους και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα, ώστε να μειωθούν σε μόνιμη βάση οι δαπάνες και να δημιουργούνται σημαντικά πρωτογενή πλεονάσματα, θα παρουσιάσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος..

Ένα άκρως απόρρητο βίντεο της KGB για την τηλεπάθεια


Μπορεί οι λέξεις, όπως τηλεκίνηση και τηλεπάθεια, να είναι πολύ της μόδας τελευταία και πάνω τους να στηρίζονται ολόκληρα τηλεοπτικά show ανά τον κόσμο, αλλά η συγκεκριμένη τεχνική .μόνο καινούργια δεν είναι.
Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Nina Kulagina, μία Ρωσίδα με φοβερές πνευματικές δυνάμεις, που μπορούσε να κινήσει με το μυαλό της σχεδόν οτιδήποτε. Γεννήθηκε το 1926 και την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εργάστηκε ...

G8 των μπλόγκερς συγκαλεί ο Σαρκοζί


Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ούτε η σημερινή κατάντια μας, ούτε οι λόγοι για τους οποίους οδηγηθήκαμε ως εδώ. Την ώρα που στην Ελλάδα οι πάσης φύσεως αρμόδιοι κοιμούνται με τα τσαρούχια, ακολουθώντας  την προσφιλή τακτική του στρουθοκαμηλισμού - προκειμένου  να διατηρήσουν κάποια από τα οικονομικά...

Έρχεται «ελληνικό» εμβόλιο για τον καρκίνο

Θα προστατεύει από πολλές μορφές της νόσου
 
Ένα πολυεμβόλιο κατά του καρκίνου του παγκρέατος και πολλών άλλων μορφών καρκίνου μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, εφόσον πετύχουν οι κλινικές δοκιμές..

Αντάρτικο στο υπουργικό και στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ


Αλληλοκαρφώματα στο υπουργικό και στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευ Βενιζέλος ζητήσε να ειπωθεί ολόκληρη η αλήθεια και ο Γ. Φλωρίδης έθεσε θέμα εκλογών.Η επανεμφάνιση του Ευάγγελου Βενιζέλου και το «αντάρτικο» τεσσάρων υπουργών για την ΔΕΗ αλλά και η παρέμβαση του Γ. Φλωρίδη στην Κ.Ο που έθεσε...

Η μεγάλη γκάφα των αμερικανικών Ταχυδρομείων!


Λάθος φωτογραφία του πιο σημαντικού συμβόλου των ΗΠΑ εξέδωσαν τα Ταχυδρομεία. Ήδη έχουν τυπωθεί 3 δισεκατομμύρια.Σύμφωνα με το BBC, οι υπεύθυνοι εξέφρασαν τη λύπη τους για το λάθος.Αντί για το άγαλμα της Ελευθερίας που βρίσκεται στο λιμάνι της Νέας Υόρκης, τυπώθηκε στα γραμματόσημα αντίγραφο..

Κομισιόν: Ζητά πίσω 260 εκατ. ευρώ από τα αγροτικά κονδύλια της Ελλάδας


Την ανάκτηση 259,61 εκατ. ευρώ από τα κοινοτικά κονδύλια που δόθηκαν στην Ελλάδα για αγροτικές δαπάνες κατά την περίοδο 2004 – 2009, ζητάει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξαιτίας παρατυπιών που διαπιστώθηκαν.Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας ...

«Ψαλίδι» 5-10% στους εισακτέους των στρατιωτικών σχολών


Μειωμένες κατά 5-10 % αναμένεται να είναι φέτος οι θέσεις εισαγόμενων μαθητών στις Ανώτατες (ΑΣΕΙ) και Ανώτερες (ΑΣΣΥ) Στρατιωτικές Σχολές, όπως προκύπτει από την προκήρυξη που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το ΓΕΕΘΑ.Η προκήρυξη για τις..