28 Μαρ 2013

"Μη μου τους κύκλους τάραττε" - Της Τζένης Σουκαρά





Μάρτης με αναποφασιστικότητα. Ξεκινά με βροχή το πρωί, ήλιο το μεσημέρι και κρύο το βράδυ...
Ναι, όσο και αν δεν το πιστεύεις, μετά τις εξελίξεις στην Κύπρο έπαθε ψυχολογικό!

Δεν επιδιώκει την βεβαιότητα, σου λέω! 
Την αφήνει για τον επόμενο!..........

ΣΔΟΕ: Φύλλο και φτερό οι λογαριασμοί και τα περιουσιακά στοιχεία γιατρών, πρώην και νυν διευθυντών στα νοσοκομεία της Πελοποννήσου.


Υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Τρίπολης εδώ και καιρό κάνουν φύλλο-φτερό τους λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία γιατρών πρώην και νυν διευθυντών στα νοσοκομεία της Πελοποννήσου.

Τα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κορίνθου
είναι...

Αποκεντρωμένη Διοίκηση: Άμεση προτεραιότητα η διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου


Κοινή συνεδρίαση για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί, αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 10.00, στην Τρίπολη, ύστερα από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλη Αγγελάκα....

Παράταση της υποβολής των προτάσεων για το πρόγραμμα γυναικείας απασχόλησης


Παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων...

Διαμαρτυρία έξω απο τα γραφεία της ΔΕΗ στην Κόρινθο



Ανακοίνωση- κάλεσμα  για συμμετοχή κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο τα γραφεία της ΔΕΗ στην Κόρινθο στις 10π.μ.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Η πολύπλευρη κρίση στην οποία μας έχουν.....

Το Αύριο ήρθε...


Είπε ο κ. Γιούνκερ, ότι «αντιμετωπίσαμε τους Κυπρίους ως γκάνγκστερ». Ανοησίες! Γκάνγκστερ είναι ο ίδιος και η παρέα του. Κι αντιμετώπισαν τους Κυπρίους ως σφαχτάρια.
Είπε ο κ. Σόιμπλε για τους Γερμανούς, ότι είναι τα καλά παιδιά της τάξης και οι «άλλοι» μας «ζηλεύουν». Αλαζονεία και μέθη. «Γιγάντων με μυαλό νάνου».

Προσήχθη για προσβολή συμβόλου ο Δημήτρης Κολλάτος


Με την κατηγορία της παραποίησης εθνικού συμβόλου, αστυνομικοί του τμήματος Συντάγματος συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Λουκιανού στο Κολωνάκι το γνωστό σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο.
 

Ο σκηνοθέτης είχε υψώσει στο μπαλκόνι του

Τρίτη πιο φτωχή χώρα στην ΕΕ η Ελλάδα

  
Στις φτωχότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης των «27», συγκαταλέγεται η Ελλάδα, σύμφωνα με συγκριτική έρευνα του Ινστιτούτου Γερμανικής Οικονομίας (IW) και ξεπερνά μόνον τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle συγκριτική έρευνα του...

Από την τσέπη μας τα φάρμακα


Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
«Μαγειρέματα» με τα φάρμακα και τις τιμές τους κάνει καθημερινά το υπουργείο Υγείας, με αποτέλεσμα να μην περνά ούτε μέρα, χωρίς να δημιουργείται αναστάτωση στην αγορά φαρμάκου, με τους ασθενείς να αναζητούν και πάλι απεγνωσμένα την κατάλληλη θεραπεία τους.

Διαβατήριο για έξοδο πριν τα 60 σε 200.000 άνδρες



Στο ΙΚΑ κερδισμένοι είναι κυρίως όσοι θεμελίωσαν δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2010, ενώ στον δημόσιο τομέα «τυχεροί» είναι όσοι συμπληρώνουν 25ετία τη διετία 2011- 2012
Πάνω από 200.000 άντρες έχουν τη δυνατότητα να βγουν στη σύνταξη πριν συμπληρώσουν το 60ό έτος της ηλικίας τους...

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 10.000 νέους άνεργους



 Πεντάμηνη επιδοτούμενη κατάρτιση σε 10.000 νέους ηλικίας έως 29 ετών θα προσφέρει το υπουργείο Εργασίας στον κλάδο του τουρισμού με ειδικό πρόγραμμα που θα προκηρύξει στο πλαίσιο του σχεδίου για το «άνοιγμα» συνολικά 45.000 θέσεων για νέους σε ηλικία άνεργους.....

Κώστας Λογοθέτης:" Aυτή είναι η αλήθεια για γεγονότα της 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι"


Aπαντήσεις για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα επεισόδια στο Λουτράκι κατά την τελετή κατάθεσης στεφάνων, έδωσε με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης. 
Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

"Χύθηκε πολύ μελάνι και ακούστηκαν ακόμα...

Το «χωριό του Ποπάι» στον πραγματικό κόσμο!


Κρυμμένο στην ενδοχώρα της Μάλτας είναι ένα μέρος, που ποτέ δεν θα περίμενε κανείς να βρει στον πραγματικό κόσμο. 
Το «χωριό του Ποπάι» (σ.σ. Village-Popeye), γνωστό και ως «Sweethaven Village», αποτελεί έναν παραμυθένιο τόπο, εμπνευσμένο από το αγαπημένο κόμικ μικρών και μεγάλων.