14 Σεπ 2013

Κατολίσθηση στα ορυχεία της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη


Μεγάλης έκτασης κατολίσθηση σημειώθηκε το πρωί σε τμήμα του ορυχείου της ΔΕΗ, στο Ψαθί Μεγαλόπολης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα, παρά μόνο ζημιές σε εκσκαφικά μηχανήματα.

Εισβολή ληστών σε σπίτι ηλικιωμένων στην Κορινθία


Οι δυο άγνωστοι κακοποιοί ακινητοποίησαν τα ανυπεράσπιστα γεροντάκια με την απειλή ενός λοστού που κρατούσε ο ένας από αυτούς, ενώ ο άλλος άρχισε να τους χτυπάει ζητώντας τους να του αποκαλύψουν πού είχαν τις οικονομίες τους
Έκανε το λάθος να ξυπνήσει τη λάθος στιγμή ένα..

«Mήπως η μετά-Αριστερά της μετα-Ελλάδας δεν ονομάζεται Κεντροαριστερά;»- Του Γιάννη Πανούση


Νομίζω ότι έχουμε παγιδευτεί όλοι (πολιτικά νεωτεριστές ή παλιομοδίτες) σε αλλοτινά σχήματα.

Όταν το δικομματικό σύστημα (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) κάλυπτε το 70-75% του εκλογικού σώματος, ήταν αναγκαία η ύπαρξη ενός αριστερού χώρου που θα (εξ)υπηρετούσε καλύτερα τα συμφέροντα του λαού.

Αυτά είναι τα 7 μεταπτυχιακά στην Ελλάδα με την μεγαλύτερη ζήτηση [λίστα]


Χιλιάδες απόφοιτοι πανεπιστήμιων ψάχνουν να βρουν ποιο θα είναι το επόμενο τους βήμα στην ακαδημαϊκή τους καριέρα και εξαπολύουν «σαφάρι» προκειμένου να εντοπίσουν το μεταπτυχιακό το οποίο θα τους παράσχει την όσο το δυνατόν καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα..

Άρχισε η αποχώρηση των μελών του πληρώματος που είναι εγκλωβισμένο στο λιμάνι Κιάτου


 
Θετική εξέλιξη έχουμε στο θέμα του πλοίου που βρίσκεται αιχμάλωτο στο λιμάνι του Κιάτου μαζί με το πλήρωμά του απο τον Φεβρουάριο. Ενδεχομένως η κινητικότητα αυτή ήλθε μετά και απο την μεγάλη δημοσιοποίηση που πήρε το θέμα μέσα απο τα ρεπορτάζ  του τηλεοπτικού σταθμού..