13 Ιαν 2014

Βασίλης Νανόπουλος : 2014 η χρονιά της ανάκαμψης, της αλλαγής , των επιχειρήσεων και των ανθρώπων .

  
 
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Κορίνθιας  πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 12 Ιανουάριου 2014, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογολιώτατος Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος...

ΣΥΡΙΖΑ Βέλου Βόχας: Θερμοί «εναγκαλισμοί» Aννίβα Παπακυριάκου – Χρυσής Αυγής


Tα μποφόρ δεν λένε να κοπάσουν: 
Με ανακοίνωσή του Ο ΣΥΡΙΖΑ Βέλου Βόχας αναφέρεται στην κατάθεση του δημάρχου Ανίβα Παπακυριάκου υπέρ του βουλευτή Μπούκουρα: 
Με έκπληξη διαβάσαμε στην απολογία του...

Μύλος με τις καταθέσεις μαρτύρων υπέρ του Μπούκουρα! Α. Πνευματικός: «Δεν έχουμε ανάγκη τα τάγματα εφόδου και τους υποστηρικτές τους»


Mε μια σκληρη ανακοίνωση ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός σχολιάζει τις καταθέσεις των μαρτυρων  υπεράσπισης του Στάθη Μπούκουρα. Να υπενθυμίζουμε οτι είναι οι εξής:
Ο Αννίβας Παπακυριάκος, Δήμαρχος Βέλου-Βόχας 


Βασίλης Νανόπουλος πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας...

Κλείνουν τα σχολεία την εβδομάδα της Καθαράς Δευτέρας


Η «Σχολική Ανάπαυλα» προβλέπει το κλείσιμο των σχολείων για τέσσερις ημέρες, με τους ξενοδόχους να προτείνουν την περίοδο 3-7 Μαρτίου που ακολουθεί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προκειμένου να είναι ολόκληρη εβδομάδα.

Θύελλα στους ΑΝΕΛ: 6 βουλευτές κάνουν αντάρτικο εναντίον του Πάνου Καμμένου


«Εμφύλιος» πόλεμος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στους Ανεξάρτητους Ελληνες, με κορυφαίους βουλευτές του κόμματος να συγκρούονται έντονα το τελευταίο διάστημα, ενώ την ίδια στιγμή ο Νότης Μαριάς ζητά...