21 Δεκ 2020

Στον αέρα και πάλι το Περιφερειακό Συμβούλιο - Νέο επεισόδιο με Σκαντζό κατά του Γκούνη!


 Άλλο ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλη Σκαντζό κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας της..

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας


 Πριν από λιγη ώρα καταψηφίστηκε ο προυπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου με 28 ψήφους κατά και 21 υπέρ. Όλη η αντιπολίτευση ψήφισε κατά ,ενώ με την περιφερειακή αρχή συντάχθηκαν οι κύριοι Μπουντρούγκας και Οικονόμου.Η παραπάνω εξέλιξη ουσιαστικά αποτελεί πολιτική ήττα για τον Περιφερειάρχη..

Δείτε το γούρι - κόσμημα για το 2021 της Nadia Bele που χαρίζει σε έναν τυχερό την παραμονή των Χριστουγέννων!


 Ένα πανέμορφο δώρο για τους αναγνώστες τους JENNY'S WORLD και τους ακροατές του JUST Radio 964 θα χαρίσει παραμονή των Χριστουγέννων,στο εορταστικό ραδιοφωνικό πρωινό, μετά από κλήρωση που θα γίνει μέσω του Instagram,  η ταλαντούχα κοσμηματοποιός..

Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση «νομοθετεί σαν τον κλέφτη» εν μέσω υγειονομικής κρίσης


Πλήθος ζητημάτων σχετικά με τη νομοθέτηση της κυβέρνησης και τη διαχείρησης της πανδημίας σήκωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο ψήφισης του πολυνομοσχεδίου fast track της κυβέρνησης.

Αγωγές και μηνύσεις για την υπόθεση Folli – Follie ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ


Έκθεση ελεγκτικής εταιρείας (PwC), που διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια που χειρίζεται τις έρευνες για τη Folli Follie, εμπλέκει πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές, με το κόμμα της αξιωματικής...

Κορονοϊός: 526 νέα κρούσματα – 85 νέοι θάνατοι, 505 διασωληνωμένοι


Μειωμένα είναι τα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο, αλλά υψηλός παραμένει ο αριθμός θανάτων αλλά και διασωληνωμένων.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, το τελευταίο

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης για εργαζομένους στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

 


To Επιμελητήριο Κορινθίας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 - 2020», υλοποιεί την πράξη: «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον..

"Ρίχνει το γάντι" ο Καμπόσος στο Νίκα: Οι προτάσεις της ΠΕΔ για την λύση του "γόρδιου δεσμού" της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ AE


Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με κοινοποίηση στους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και τους Περιφερειακούς συμβούλους έστειλε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δημήτρης Καμπόσος σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται..

Χριστούγεννα όπως πάντα..- Της Αγλαϊας Θωμαϊδου


Dear Santa

Όταν βρήκα κάτω από το κρεβάτι μου έναν φάκελο με 1.000 δ.ρ.χ. και το σημείωμα ότι «ελπίζω να φτάνουν για το δώρο που θέλεις» σε πολυτονικό σύστημα (ένα μήνα πάλευα να εξηγήσω στη μαμά..

Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου: Δεν υπάρχει φέτος εορταστικό ωράριο


 Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ,
σας ενημερώνει ότι τη φετινή περίοδο των Χριστουγέννων, δεν είναι εφικτό να υπάρξει εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, εφόσον το λιανεμπόριο παραμένει ουσιαστικά κλειστό και επιτρέπεται μόνο η μέθοδος click away.

Ικανοποιημένος ο Χρίστος Δήμας από το έργο που έχει γίνει στον τομέα του

 


Όταν τον Ιούλιο του 2019 αναλάβαμε το χαρτοφυλάκιο της Έρευνας, της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σημειώνει..

Τηλεδιάσκεψη Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας με φορείς του Τουρισμού


 Μια ουσιαστικού χαρακτήρα τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου , μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη με τους εκπροσώπους του τουρισμού της Κορινθίας. Στην διάρκειά της..

Παράταση προθεσμιών για «Γέφυρα» και «δεύτερη ευκαιρία»


Παράταση των προθεσμιών επίτευξης συμφωνίας ρύθμισης δανείων στο πλαίσιο του προγράμματος «Γέφυρα» ως τις 31 Μαρτίου 2021, καθώς και της «Ρύθμισης Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»

Διαχείριση αποτυχίας και εκλογικοί σχεδιασμοί


Νικόλ Λειβαδάρη

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών δηλώνει, ότι το click away  είναι ημίμετρο, που στηρίζει μόνον τις μεγάλες επιχειρήσεις και προειδοποιεί, πως...

Το Ταμείο Ανάκαμψης, ο νέος Ευρωπαϊκός Προϋπολογισμός και το δημόσιο χρέος


Η Σύνοδος Κορυφής και η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου μόλις ολοκλήρωσαν, μετά από επίπονη, πολύμηνη διαπραγμάτευση, το πλαίσιο του συμβιβασμού που αφορά στους διαθέσιμους ευρωπαϊκούς

Ηλ. Μόσιαλος για νέο στέλεχος του κορωνοϊού: Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα εμβόλια


Δεν υπάρχει έως τώρα λόγος ανησυχίας για τη χρήση των εμβολίων, λόγω του νέου στελέχους του κορωνοϊού που εντοπίσθηκε στη Βρετανία, κυρίως στη νότια Αγγλία, σύμφωνα με τον Ηλία Μόσιαλο, καθηγητή...

Ομόθυμη αντίδραση του τεχνικού κόσμου στην τροπολογία Κεραμέως: Κινητοποιήσεις και προσφυγή στη Δικαιοσύνη


Την «ομόθυμη αντίδραση του τεχνικού κόσμου της χώρας στην πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας που απαξιώνει το επάγγελμα του μηχανικού, το ρόλο του ΤΕΕ και τα διπλώματα των Ελληνικών Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών Σχολών», αποτυπώνει η απόφαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Τι προτείνει το «Πράττω» για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ


Δημήτρης Κουκλουμπέρης

Η επιστολή Κοτζιά προς Τσίπρα για τη δημιουργία ενός «Μετώπου Σωτηρίας και Αναγέννησης».

Να αποκτήσουν και πάλι η Αριστερά και οι δημοκρατικές δυνάμεις μια νοοτροπία και πολιτική ψυχολογία συνεργασίας θέτει ως κύριο...

Η συνταγή: Λόγια, υποσχέσεις και μετά δικαιολογίες


Γιώργος Καρελιάς

Τι είναι αυτό, που κάνει τις κυβερνήσεις να δίνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να κάνουν πράξη ή να παρουσιάζουν μια απατηλή εικόνα της πραγματικότητας; Και όταν αυτή η...

Διπλές εκλογές βλέπει ο μετρ Ηλίας...


Από τους πιο έγκυρους στον τομέα των δημοσκοπικών προβλέψεων,ο καθηγητής Ηλίας Νικολακόπουλος προβλέπει, πως πάμε σε διπλή εκλογική αναμέτρηση. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Εποχή" αναφέρει μεταξύ άλλων...

Φόβος για τη μετάλλαξη του κορονοϊού: Έκτακτη σύσκεψη του Μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων της ΕΕ


Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι, στις 12:00, η επιτροπή του Μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων της ΕΕ, με αντικείμενο τη μετάλλαξη του...

Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος : Να μην λείψει τίποτα από αυτούς που έχουν ανάγκη


Ο Σεβασμιότατος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της φιλανθρωπίας
, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει κανείς ιερεύς, εκκλησιαστικός υπάλληλος και εθελοντής της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου να επαναπαυθεί αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά αντιθέτως όλοι να εργαστούν..

Ανασχηματισμός: Ποιοι υπουργοί βρίσκονται «στο στόχαστρο» του Μητσοτάκη & ποιοι σε επιτήρηση


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται να έχει μετανιώσει που δεν έκανε ανασχηματισμό, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα έχει μεταφέρει η στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», που συνήθως..

Χριστουγεννιάτικες ευχές του δημάρχου Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου