2 Ιουν 2016

Δ. Ραψωματιώτης: "Δεν πρεσβεύω μόνο την αλλαγή σελίδας στον θεσμό του Επιμελητηρίου, αλλά την αλλαγή όλου του βιβλίου δεδομένων"


 Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης ποτέ δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να ηγηθεί του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Μόνο που προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, σε μια διαφορετική προσέγγιση: Ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές. Όπως ο ίδιος τονίζει σε πρόσφατη ανακοίνωσή του: «Προτείνουμε κάτι δύσκολο. Ένα ενιαίο και μοναδικό ψηφοδέλτιο...

Η «ουτοπίστρια και ο «ρεαλιστής».

  
Του Γιώργου Παπανικολάου
«Θα το πω έτσι όπως το σκέφτομαι: Αρκετά ουτοπικά πράγματα ζήσαμε. Αρκετά ακούγαμε, ότι μπορούμε να σκίσουμε τα μνημόνια κλπ. Όλα αυτά τα λόγια τα μεγάλα δεν οδηγούν πουθενά…». 

Αυτά είπε ο Ν. Ευαγγελάτος στη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όταν αυτή αναφέρθηκε στο δικαίωμα των ελλήνων να αμφισβητήσουν το χρέος. Και συμπλήρωσε: «Αυτό (το δικαίωμα να αμφισβητήσουμε το χρέος) πρέπει να το αναγνωρίσουν κι εκείνοι που έχουν δώσει τα...

«H νέα γαλλική άνοιξη»


Άρης Χατζηστεφάνου
Σε μια μάχη που θα καθορίσει για πολλά χρόνια το μέλλον του εργατικού κινήματος στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, μετατρέπεται η αντιπαράθεση των Γάλλων εργαζομένων με τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. 

Ο τελευταίος, σαν να ήθελε να αποδείξει...

Κάτω τα χέρια απο την φέτα! - Της Τζένης


Τι κεραυνός εν αιθρία ήταν τούτος; Τι απο τα άγραφα γενόμενο; 
Έλεος, φωνάζω μαζί με τον Περιφερειάρχη, με στεντόρια φωνή! "Αέρα και πίσω"
Α! Ολα και όλα! Δεχθηκαμε το ΟΧΙ  που έγινε ΝΑΙ. Δείξαμε κατανόηση στην διαπραγμάτευση διαρκείας ,μεχρι να συνταχθεί το τρίτο μνημόνιο και ο κόφτης που θα μου ξηλώνει το κοστούμι, εσώπασα για πολλά ,κοινώς είμαι ΚΥΡΙΑ, αλλά αυτή η πρόκληση σημαίνει πόλεμο αγάπη μου!

Μια εικόνα… χίλιες λέξεις! - Της Χριστίνας


 Το φωτογραφικό στιγμιότυπο μετά από κάθε συνάντηση –σύσκεψη, φορέων, υπουργών , αυτοδιοικητικών κτλ είναι επιβεβλημένο. Έτσι εις ανάμνηση βρε παιδί μου! Δείτε όμως τούτο το στιγμιότυπο από την σύσκεψη στο Υπουργείο για το θέμα των προσφύγων της Τρίπολης το μεσημέρι της Τρίτης...

Μα πόσος εκφυλισμός, πια!


Νίκος Μπογιόπουλος
Εντάξει με την απαγόρευση συμμετοχής υπουργών, βουλευτών, κρατικών αξιωματούχων σε «off shore» και σε κάθε λογής εξωχώριες εταιρείες.

Αλλά – ρωτάμε: Με τους φίλους τους; Τους δικηγόρους τους; Τους  κουμπάρους τους; Τους κάθε λογής παρένθετους;

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση ξεπλένει ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων


«Η κυβέρνηση Τσίπρα ξεπλένει με τα ίδια κόλπα του Σαμαρά αξιόποινες ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων», υποστήριξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι «το αξιόποινο έστω και για λίγες ώρες αίρεται».

Ουρανοξύστης… πυρηνικό καταφύγιο χωρίς καθόλου παράθυρα!

Στην Thomas Street, στη γειτονιά Civic Center της Νέας Υόρκης υπάρχει ένας ψηλός ουρανοξύστης ύψους 200 μέτρων, που μπορεί να μη συγκαταλέγεται στα ψηλότερα κτίρια...