14 Απρ 2016

Δεν δουλεύει πια το δούλεμα - Του Στάθη


Το χρέος. Ολοι ξέρουν την αλήθεια, και πρώτος από όλους ο κ. Τσίπρας. Οι Γερμανοί Δυνάστες δεν κουβεντιάζουν για το χρέος. Οχι πριν από το τέλος της αξιολόγησης. Οχι πριν από το 2022. Οχι όσον οι δόσεις είναι… βιώσιμες. Κι αν είναι να αναδιαρθρώσουν το χρέος, θα το κάνουν μετά το 2022, οπότε αρχίζουν οι δόσεις παλούκια...

Βουτιά θανάτου για 19χρονο στον Ισθμό : «Αφού δεν με θέλεις, πέφτω...»


Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κορίνθου για τον 19χρονο που έπεσε το πρωί της Πέμπτης από τη διώρυγα του Ισθμού.

Αν  και επίσημα τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν γίνει γνωστά, ο 19χρονος φέρεται...

«Χτύπα κι άλλο»… Μαρία Πρωτοπαππά! -της Χριστίνας


Με.. κίνδυνο να παρεξηγηθώ και εγώ όπως η καημένη η Άντζελα ( διόλου καημένη με τα ευρώ που πήρε)  καταγράφω την αίσθηση που μου δημιούργησαν οι δηλώσεις της αντ αυτού (Δημάρχου Γκιώνη) Μαρίας Πρωτοπαππά! ..

Ο Αλέξης και το πρωτόκολλο της διαπραγμάτευσης που ..αξιολογείται - Γράφει η Τζένη Σουκαρά




Καλημέρα μας!
 Μέσα στο ασαφές αφρικανοσκονισμένο τοπίο δεν  έχει αποσαφηνιστεί, τελικώς, εάν ο οβελίας φέτος θα φορά βατραχοπέδιλο ή κασκόλ και σκουφί! 
Και αυτό όσο να ναι, τείνει να εξελιχθεί  σε μια υπόθεση σοβαρή, καθότι ο οβελίας έχει μια προετοιμασία, όπως και να το κάνεις!

Κλιμακωτές επιβαρύνσεις στα υψηλότερα εισοδήματα με το νέο φορολογικό. Όλες οι πληροφορίες


Νέα φορολογική κλίμακα για μισθωτούς, συνταξιούχους και επαγγελματίες θα περιλαμβάνει το φορολογικό νομοσχέδιο, που θα κατατεθεί στην Βουλή τις επόμενες μέρες, όπως είδαμε, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των θεσμών από τη στιγμή που η αξιολόγηση παραμένει ανοιχτή.

Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο… Ενταύθα!


Ήταν να μην αρχίσει ο αγαπητός Οδυσσέας! 
 
Ποιος τον σταματάει τώρα, ακόμα και την παραίτηση του… Πάπα βλέπω να ζητάει!


Δεν εξηγείται αλλιώς αγαπητοί αναγνώστες…

Εγώ είμαι αισιόδοξος


Καθώς «κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις» της κυβέρνησης με τους δανειστές, οι Έλληνες επιδεικνύουν αξιοσημείωτη αδιαφορία, αφού παρακολουθούν ένα έργο, που έχουν δει πολλές φορές τα τελευταία έξι χρόνια. 
Η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση δίνει πάρα πολύ σκληρή μάχη επί μήνες (τρέχουν τα αίματα ποτάμι) και μετά υπογράφει αυτά που την διατάζουν οι δανειστές.

Η ανάπτυξη της Κίνας μέσα σε 100 χρόνια!

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Dheera Venkatraman, με τον τίτλο “Time Traveling in China”, παρουσιάζουν τη μεγάλη διαφορά που έχει η χώρα στην ανάπτυξη μέσα σε 100 χρόνια.