23 Ιαν 2013

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ!!!

Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε...

Δημοσκόπηση Marc: Μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ


Για πρώτη φορά μετά από αρκετό διάστημα η ΝΔ προηγείται έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc. Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση. 
Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Marc...

Σύντροφοι, διαβάστε New York Times.


Του Θέμη Τζήμα
Η αναφορά του κυβερνητικού αξιωματούχου στους New York Times, σχετικά με τον κυβερνητικό σχεδιασμό επίθεσης στα συνδικάτα, μετά την οπερέτα της «Βίλα Αμαλία» και σε συνδυασμό με τις εμφανώς προβοκατόρικου χαρακτήρα τρομοκρατικές ενέργειες έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που γράφεται εδώ και...

Ταράσσουν τα νερά οι διώξεις στην ΕΛΣΤΑΤ


Νέο πονοκέφαλο προκαλεί στην κυβέρνηση η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, που ασκήθηκε εναντίον του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου για την υπόθεση του «φουσκωμένου» ελλείμματος του 2009.

Η κυβέρνηση, το μοντάζ και τα έκτακτα μέτρα. Του Στέλιου Κούλογλου


Θα πρέπει να αναγνωριστεί στον υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» ότι είναι διορατικός: αντίθετα με άλλους συναδέλφους του, που βολοδέρνουν προσπαθώντας να διαχειριστούν τις υποθέσεις τους με όρους κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ο κ. Δένδιας έχει καταλάβει, ότι η κοινωνική αγανάκτηση και το...

Αναγνώριση για τον φωτογράφο ρατσιστικής επίθεσης στην Κόρινθο


Στον Ιταλό φωτορεπόρτερ Αλεσάντρο Πένσο απονεμήθηκε την περασμένη εβδομάδα το διεθνές βραβείο φωτογραφίας Terry O' Neill, για τη σοκαριστική και αποκαλυπτική φωτογραφία που απαθανάτισε την ρατσιστική επίθεση με αυτοκίνητο, που δέχτηκε νεαρός μετανάστης.

Αναζητείται γυναίκα να… κυοφορήσει Νεάντερταλ!


Ο George Church, καθηγητής Γενετικής στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, υποστηρίζει, ότι είναι η εφικτή η κλωνοποίηση ενός Νεάντερταλ από απολιθωμένο δείγμα DNA, απλά είναι απαραίτητη μια γυναίκα πρόθυμη να κυοφορήσει το βρέφος.  
Ο Homo neanderthalensis θεωρείται ένας από τους προγόνους του σύγχρονου Homo sapiens και εξαφανίστηκε πριν από 33.000 χρόνια.