24 Ιαν 2020

Προβλέψιμοι μέχρι αδιαφορίας…


Του Ρούντι Ρινάλντι
Ο Κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε προς τον κ. Τραμπ δηλώνοντάς του ότι είμαστε «αξιόπιστος και προβλέψιμος» σύμμαχος των ΗΠΑ και της Δύσης γενικότερα. 
Η φράση σχολιάστηκε αρκετά αν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός επέμεινε, πως ήταν σωστό το «προβλέψιμος». Ναι, αλλά δεν το δηλώνεις κιόλας του αντέτειναν. 

Πλειστηριασμοί χωρίς έλεος για golden visa και airbnb: «Θα γίνει της Ισπανίας»


Μαριάνθη Πελεβάνη
Τέλος από την 1η Μαΐου στο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας. Που σημαίνει, ότι ο ευνοϊκός νόμος Κατσέλη, που τέθηκε σε ισχύ τον Φεβρουάριο του 2010 και προστάτευε τα ευπαθή, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, θα αποτελεί παρελθόν. Η ελληνική κοινωνία θα πορευτεί με νέο...

Ψηφίστηκε ο νέος εκλογικός νόμος από τους βουλευτές της ΝΔ και Ελληνικής Λύσης


Με ψήφους 163 υπέρ έναντι 121 κατά, εγκρίθηκε επί της αρχής του, των άρθρων του και στο σύνολό του, το νομοσχέδιο «Εκλογή Βουλευτών», που επαναφέρει το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής. 

Στην τελική φάση οι αποζημιώσεις των πληγέντων πολιτών και επιχειρηματιών απο τον Ζορμπά


Στην τελική φάση αποζημίωσης προς τους πολίτες και τους επιχειρηματίες βρισκόμαστε , όπως πληροφορούμαστε,στο θέμα των αποζημιώσεων των πληγέντων  απο τον Ζορμπά, τον Σεπτέμβιο του 2018.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ενημέρωσή της  η κα Σούκουλη...

"Οι Ινδιάνοι αγωνίζονται για τα χώματά τους, οι Έλληνες για μια γκοφρέτα"


Όπως, ίσως, ξέρουν αρκετοί, εδώ και βδομάδες έχουμε τοπικές εξεγέρσεις, βίαιες διαδηλώσεις και μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις σε Ιράκ, Λίβανο, Κολομβία, Χιλή, Γαλλία, Ινδία, Αϊτή και αλλού, ενώ άρχισαν...

Κατά τον Γεραπετρίτη η άνοδος του Χίτλερ οφείλεται στην «απλή αναλογική»!


Ο συνταγματολόγος υπουργός κ. Γεραπετρίτης, προκειμένου να δικαιολογήσει την κομματική γραμμή της ΝΔ για το πάση θυσία και με το Νόμο γάντζωμα στην εξουσία, δεν δίστασε, να προχωρήσει στον πλέον ακραίο και ανιστόρητο...

Που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ?...


Μάλλον, δεν χρειάζεται η αξιωματική αντιπολίτευση στην... δημοκρατία της ΕΡΤ...
Κι απόψε όπως τις περισσότερες φορές, απουσιάζει από το τραπέζι της εκπομπής "10" της δημόσιας τηλεόρασης, ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Φαίνεται, πως, η αξιωματική...

Οι τέσσερις «μαύρες τρύπες» του ασφαλιστικού Βρούτση


Μαρίνα Αλεξανδρή
Αναδιανομή υπέρ των εχόντων, επιβάρυνση των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των χαμηλοσυνταξιούχων, και γενναία δώρα για «ημετέρους» που βλέπουν παράθυρο διπλο-πληρωμής από το Δημόσιο, περιλαμβάνει το ασφαλιστικό Βρούτση (το νέο ασφαλιστικό σύστημα που διαφημίζεται από την κυβέρνηση ως το όχημα για δήθεν γενναίες και μαζικές αυξήσεις στις συντάξεις).

Μετά απο σχεδιασμούς ετών - Νέος οδικός άξονας θα ενώσει Νεμέα, Μυκήνες, Επίδαυρο


Στα σχέδια και στις προθέσεις υπήρχε για δεκαετίες.  Φαίνεται τώρα πως έφτασε η ώρα.
Πρόκειται για το  σημαντικό έργο  που θα δρομολογηθεί στην Πελοπόννησο και έχει να κάνει με την ΠΕ Αργολίδας αλλά και την Κορινθία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Αναγνώστης".