28 Δεκ 2020

Κοροναϊός: 66 νεκροί, 467 διασωληνωμένοι - Στα 476 τα κρούσματα αλλά με καθίζηση των τεστ


 Στα 476 ανέρχονται τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα μας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε νωρίτερα ο ΕΟΔΥ, με τα τέστ που διεξήχθησαν ωστόσο να κινούνται για μια ακόμη μέρα σε πολύ..

Ενα μενταγιόν-σφραγίδα από τη limited collection της Nadia Bele αφιερωμένο στους ακροατές του JUST Radio 964!



Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Just Radio 96.4 ετοιμάζει ένα ξεχωριστό εορταστικό πρωινό τρίωρο, με την  Τζένη Σουκαρά  και τον  Αντώνη Σουκαρά από τις 09:00 έως τις 12:00. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις για τους ακροατές του Just, ενώ δεν λείψει και ένας ακόμα μεγάλος διαγωνισμός, αυτή τη φορά από τη γνωστή κοσμηματοποιό Nadia Bele!

Π.Τατούλης: Τι φοβάται ο Μ. Σκαντζός και εκλιπαρεί τον Δ. Καμπόσο;

 


Με ύφος και στυλ απόλυτου «Δικτάτορα», ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου σε δηλώσεις του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, απειλεί ευθέως τον Αντιπρόεδρο της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος..

Προσπάθεια Μ. Σκατζού να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον δήμαρχο Δ.Καμπόσο


Σε συνέντευξή του στο δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και στον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Μ. Σκαντζός αναφέρθηκε στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά και την τελευταία συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ..

Δήμος Σικυωνίων: Νέες αναρριχητικές διαδρομές σε Φρύγανη, Κεφαλάρι και Δροσοπηγή


Ένας μεγάλος αριθμός από νέες διαδρομές στο βράχο της Φρύγανης
, στο Πεδίο του Μύλου (Κεφαλάρι) και στη Δροσοπηγή πρόκειται να διανοιχθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα, συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες, οι οποίες προσελκύουν πλήθος αναρριχητών και φυσιολατρών από όλον τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου..

Εμβόλιο: Πώς θα ελέγξετε αν ανήκετε σε μία από τις ομάδες προτεραιότητας (λίστα)

 


Κάθε πολίτης θα μπορεί να ελέγξει εάν ανήκει σε κάποιες από τις ομάδες προτεραιότητας:

-είτε εισάγοντας τον ΑΜΚΑ και το Ονοματεπώνυμό του στην ιστοσελίδα http://emvolio.gov.gr και τη web/mobile εφαρμογή,

-είτε αποστέλλοντας γραπτό..

Ερώτηση βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής για πυρκαγιά στον προστατευόμενο υδροβιότοπο της Λίμνης Στυμφαλίας στην Κορινθία


Ερώτηση κατέθεσε σήμερα Δευτέρα 28.12.2020 προς τους Υπουργούς Ενέργειας & Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, ομάδα βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής (Ευαγγελία Λιακούλη, Γιώργος Καμίνης, Ανδρέας Πουλάς) με επικεφαλής τον Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος του κόμματος..

Απόψε το σπουδαιότερο θέμα των τελευταίων 15 μηνών στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης



 Με ανάρτησή του ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευστρωτίνης Βλάσης Τσιώτος καλέι τους δημότες να παρακολουθήσουν την αποψινή συζήτηση για να ενημερωθούν για την ενεργειακή αναβάθμιση του δήμου.Η...

Στο τραπέζι το άνοιγμα σχολείων στις 8 Ιανουαρίου - Διαφωνίες μεταξύ των ειδικών



Να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου
είναι ο στόχος της κυβέρνησης και των ειδικών, οι οποίοι αυτή την εβδομάδα αναμένεται να εξετάσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα για να αποφασιστεί εάν τελικά θα ανοίξουν και το ποιες βαθμίδες.

Διενέργεια δωρεάν rapid tests για τον κορωνοϊό στην Πλατεία ΟΣΕ Λουτρακίου αύριο Τρίτη


Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ έχει προγραμματίσει τη διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) του κορωνοϊού, σε όποιον επιθυμεί. Η λήψη θα πραγματοποιηθεί από κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες από τις 11.30 έως τις 15.30..

Τι δήλωσε ο Π. Πιτσάκης στους δημοσιογραφους για τα όσα συμβαίνουν στο Επιμελητήριο Κορινθίας (βίντεο)

 


Συνέντευξη στα ΜΜΕ είχε παραμονή Χριστουγεννων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα τελευταία γεγινότα που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα σε σχέση με το ΟΧΙ των παρατάξεων του ΔΣ του Επιμελητηρίου για τον προυπολογισμό.

ΕΛΤΑ Courier: Σταματούν από τη Δευτέρα οι παραλαβές


Τεράστια προβλήματα αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ Courier εξαιτίας του μεγάλου όγκου των προϊόντων που καλούνται να παραδώσουν
μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία, οι παραλαβές σταματούν από..

Τρεις μέρες μόνο: Οι 10 υποχρεώσεις σε εφορία και ταμεία μέχρι τέλος του χρόνου - Πάνω από 1 δισ. ευρώ

 

Τρεις και σήμερα για την πληρωμή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων συνολικού ύψους τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ και μάλιστα εν μέσω καραντίνας. Μπορεί η πανδημία να έχει οδηγήσει σε μετάθεση ή αναστολή σειράς..

Εμβολιασμοί: Πώς θα κλείσουμε ραντεβού -Τα mail, τα sms και το αποδεικτικό


 

Οι πρώτοι εμβολισμοί διενεργήθηκαν στα νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής, Ευαγγελισμό, Σωτηρία, Αττικό, Θριάσιο και Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ σήμερα Δευτέρα θα γίνει η διανομή και στα νοσοκομεία αναφοράς, στο Πανεπιστημιακό..