10 Ιουλ 2012

Άρχισε η προετοιμασία ένταξης του αεροδρομίου της Τρίπολης στο Jessica μέσω ΣΔΙΤ


Με εκπροσώπους της Eurobank που αποτελεί το Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης του Μηχανισμού Jessica για την Περιφέρεια Πελοποννήσου συναντήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, μετά από αίτημά της τράπεζας για αρωγή της Περιφέρειας...

Ποιός ήταν ο συντάκτης της επιστολής Σαμαρά προς την Τρόϊκα;


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Είμαστε αυτό που λέμε, δίδασκε ο πολύ γνωστός, αλλά και έντονα αμφιλεγόμενος Λακάν. Οι λέξεις, όταν τους δώσεις προσοχή, αποκαλύπτουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε. 
"Αρχή σοφίας η των ονομάτων...

Η κρίση ξεκίνησε με τη διάσωση της Γερμανίας απ' το Νότο. Του Π. Παναγιώτου


Στις αρχές της δεκαετίας του '00 η Γερμανία βρέθηκε αντιμέτωπη με το σπάσιμο της φούσκας τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών, που οδήγησε στην παρ' ολίγο κατάρρευση εταιριών κολοσσών των δύο αυτών κλάδων, προκαλώντας ένα γενικότερο χρηματοοικονομικό...

Eurogroup προς Στουρνάρα: Εφαρμόστε το Μνημόνιο και μετά... βλέπουμε


Διαβεβαιώσεις για την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να επαναφέρει το πρόγραμμα προσαρμογής σε σωστή τροχιά έδωσε στους ομολόγους του ο υπουργός Oικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με όσα...

Τουρνουά Μπάσκετ “3on3 Street Hoops Tour 2012” 13-15 Iουλίου στην Κόρινθο

O μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Προώθησης και Ανάπτυξης Αστικού Αθλητισμού..

Σε 5 δόσεις το χαράτσι ακινήτων για το 2012


Ερχεται σύντομα η λυπητερή του ειδικού τέλους ακινήτων για το 2012. Η ΔΕΗ θα ταχυδρομήσει και φέτος τους λογαριασμούς με το χαράτσι, το οποίο θα πληρωθεί σε πέντε διμηνιαίες δόσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό επιτελείο επιλέγει ένα...

Η Αστυπάλαια ..του ήλιου !


Παίρνοντας μια εφημερίδα είχε ένθετο ένα περιοδικό για διακοπές με το αφιέρωμα «Αστυπάλαια». Ούτε ξέραμε που είναι…Είδαμε το χάρτη, ρωτήσαμε για δρομολόγια και φύγαμε χωρίς να πολυψάξουμε το τι θα δούμε εκεί....

Κόρινθος: Έκλεβαν ασταμάτητα! Σε μία μέρα "άνοιξαν" 10 αυτοκίνητα κι έκλεψαν έναν πολίτη


Ο λόγος για δύο Αλγερινούς ηλικίας 20 κααι 22 ετών που τελικά έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Κατηγορούνται για  κλοπές  σε οχήματα, στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας, καθώς και για μία υπόθεση κλοπής σε βάρος πολίτη...

Ευκαιρία να προχωρήσουμε. Tου Βασίλη Μπαλάφα


Πέρα από όσα συμβαίνουν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις τρέχουσες και τις επικείμενες διαπραγματεύσεις με την περίφημη «τρόικα», έχουμε όλοι μας πλέον συνειδητοποιήσει ότι έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε πολλά, να προχωρήσουμε μεταρρυθμίσεις, να διευκολύνουμε..

Δημοσίευμα "βόμβα" θέλει τη Γ. Αγγελοπούλου πίσω από την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ


Μία πραγματική βόμβα έσκασε για τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση χρηματοδότησης αμερικανικής εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας, που να είχε αναλάβει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

Το θέμα παίρνει μεγάλες...

Δίδυμα γεννήθηκαν σε... διαφορετικές χώρες


Δύο μωρά, ο Dylan και η Hannah Fox, θα μεγαλώσουν μαζί, θα μοιράζονται το ίδιο σπίτι, θα έχουν την ίδια μέρα γενέθλια αλλά διαφορετική... εθνικότητα!
Κι αν αναρωτιέστε, πώς μπορεί να...

Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν!


Δεν είναι λίγες οι φορές, που μια εικόνα, που βλέπουμε μπροστά μας, μάς ταράζει τόσο πολύ και μας κάνει να σκεφτούμε διάφορα αρνητικά πράγματα. Ειδικά, αν πρόκειται για το σύντροφό μας, τότε όλα μεγεθύνονται και παίρνουν τρομακτικές διαστάσεις στο μυαλό μας. 
Η αλήθεια, βέβαια, είναι, πως, βλέποντας τη φωτογραφία αυτή, δεν μπορείς παρά να σκεφτείς...