19 Φεβ 2021

Η Κόρινθος στο "κόκκινο" : Μήνυμα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου για την λειτουργία των καταστημάτων από αύριο

 

 

Ανακοίνωση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλη Γεώργαρη μετά την είδηση για την είσοδο της Κορίνθου στην"κόκκινη ζώνη" εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού.

"Αγαπητοί συνάδελφοι σας..

«Καταιγίδα» νομοσχεδίων έως 30 Ιουνίου


Σταύρος Παπαντωνίου

«Θα συνεχίσουμε να επιταχύνουμε το κυβερνητικό μας έργο και να αντιπαρερχόμαστε την κριτική μιας αντιπολίτευσης η οποία είναι κατώτερη των περιστάσεων, με τα έργα μας και όχι με τα λόγια μας». Με αυτή τη φράση...

Το χρέος του επιτελικού κράτους


Μάνος Χωριανόπουλος

H παρούσα κυβέρνηση, εξελέγη τον Ιούλιο του 2019 με την υπόσχεση της δημιουργίας ενός επιτελικού κράτους. Το αφήγημα προφανώς λειτούργησε και σε συνδυασμό με την κυβερνητική φθορά...

Κόρινθος - Νεμέα - Άργος στο "κόκκινο"- Ποια μέτρα ισχύουν από αύριο


 Στο επίπεδο Β  («κόκκινες» περιοχές) από αύριο ο δήμος Κορινθίων, ο δήμος Νεμέας και ο δήμος Άργους Μυκηνών μέχρι την 1η Μαρτίου.

Τα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο είναι τα εξής: 

Στον αέρα τα σχέδια άρσης του lockdown – «Κλειδωμένη» έως το Πάσχα η εστίαση


Μαρίνα Αλεξανδρή

Το πρώτο δεδομένο είναι, πως η κυβέρνηση δεν έχει ούτε τον οικονομικό χώρο, ούτε την πολιτική πρόθεση, να παρατείνει επί μακρόν τα μέτρα στήριξης της πανδημίας.

Κλωνοποιήθηκε απειλούμενο είδος ζώου στις ΗΠΑ


Σε μια ενέργεια που μπορεί μελλοντικά να διαφοροποιήσει τον πληθυσμό απειλούμενων ειδών ζώων, προχώρησαν Αμερικανοί επιστήμονες. Όπως ανακοίνωσαν χθες (Πέμπτη, 18...

Στα 496 εκατ. ευρώ η πρόταση της Σίτι για τον Μέσι...


Πριν από μερικούς μήνες η Μάντσεστερ Σίτι θέλησε να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι και δεν παρατά την προσπάθεια, καθώς μάλιστα ο παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν.

Χαρδαλιάς : Στο "κόκκινο" ο δήμος Κορινθίων και ο δήμος Νεμέας

 


Πριν από λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως οι δήμοι  Κορινθίων  και ο δήμος Νεμέας μπαίνουν σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου μετά την έκρηξη των κρουσμάτων.27 κρούσματα είναι αριθμός μεγάλος για την περιοχή μας.

Κορωνοϊός: 1.460 κρούσματα - "Βράζουν" Κορινθία και Αρκαδία


Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID-19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 19..

Μητσοτάκης για ελληνικό #metoo: Να αποδοθεί δικαιοσύνη -Η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων είναι η πιο απεχθής εκδοχή αυτού του φαινομένου


Αναφορά στις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητα
ς έκανε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα με την Πρόεδρο..

Australian Open: Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς και αποκλείστηκε από τον τελικό


 Στους «4» σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open, καθώς ηττήθηκε 3-0 σετ από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ σε 2,5 ώρες και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Ο Ρώσος τενίστας..

Την Ρωμαϊκή Έπαυλη στο Λουτράκι επισκέφθηκε ο Χρ. Δήμας λίγες ημέρες πριν συζητηθεί στο ΚΑΣ η απαλλοτρίωση ακινήτων



 Τον αρχαιολογικό χώρο στην Κατουνίστρα επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας, όπου ξεναγήθηκε στην θέση που βρισκόταν η Ρωμαϊκή Έπαυλη από την Επικεφαλής της αρχαιολογικής ανασκαφής, αρχαιολόγο κα Ζωή Ασλαματζίδου, τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας κ. Σπυρόπουλο και τον Δήμαρχο..

Νοσοκομείο Κορίνθου: Aποδείξτε πως μας βοηθάτε έμπρακτα επιτέλους!


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου
, αισθάνεται το καθήκον να εκφράσει την ευαρέσκεια της για την, με μεγάλη πλειοψηφία, αναβολή του θέματος για την επιβολή σε βάρος του..

Τηλεδιάσκεψη από το Επιμελητήριο Κορινθίας με θέμα “ Μικτές μορφές εργασίας (από απόσταση) στη Λιανική: η πράξη και το κανονιστικό πλαίσιο’’


O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης σας προσκαλεί στην 4η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) με θέμα “ Μικτές μορφές εργασίας (από απόσταση) στη Λιανική: η πράξη και το κανονιστικό πλαίσιο’’, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 στις 17:00.

Η συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων &Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) συνεχίζεται..

Πιερρακάκης: Από σήμερα η βεβαίωση εμβολιασμού για όσους έχουν κάνει και τις δύο δόσεις -Τι χρειάζεστε για έκδοση


Σε συνέντευξη του  ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης υπογράμμισε ότι από σήμερα Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις του εμβολίου, θα μπορούν, μέσω της πλατφόρμας..

ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου: Oχι στην υφαρπαγή του ιαματικού μας πλούτου!


 Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Το νομοσχέδιο που βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης και αφορά τη σύσταση Ανώνυμης Εταιρίας «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος ΙΠΕ» υφαρπάζει τον ιαματικό πλούτο του Δήμου μας, στερώντας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση έναν..

Το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου Βέλου Βόχας : "Eίναι το τηλεφώνημα στον δημότη που τον ρωτά εάν χρειάζεται κάτι"

 

Από τα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα σε σχέση με την διαχείριση της πανδημίας από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης, μπορώ να πω πως η  περίπτωση του δήμου Βέλου Βόχας είναι πραγματικά ξεχωριστή. Ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος έχει τοποθετήσει  εκεί και  προΐσταται ένας άνθρωπος δυναμικός και χαρισματικός..

Παραδόθηκε σχολικός εξοπλισμός στο 1ο και 2ο Σχολείο Νεμέας μετά από συνεργασία του Χρ.Δήμα και του Κ.Φρούσιου


Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, την Δευτέρα, παραδόθηκαν στο 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο Νεμέας  θρανία  καρέκλες ,έδρες , πίνακες και πτυσσόμενα καθίσματα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Νεμέας Κ. Φρούσιος.   Ο κτιριακός αυτός..

Υποβλήθηκε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου το 4,9 εκ ευρώ κατασκευής ισόπεδων κόμβων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κορινθίας


Το προϋπολογισμού 4.900.000 ευρώ έργο κατασκευής ισόπεδων κόμβων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κορινθίας υποβλήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για χρηματοδότηση, στο πλαίσιο της αντίστοιχης πρόσκλησης του Ε.Π. Πελοπόννησος 2014 – 2020. Με την υλοποίηση του εν λόγω έργου..