8 Ιαν 2020

Νίκας: Επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου μέχρι Ναύπλιο και Τρίπολη - Φυσικό αέριο στις μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου


Από την συνέντευξη του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα πληροφορηθήκαμε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής και συγκεκριμένα όχι μόνο μέχρι το  Ναύπλιο αλλά μέχρι και την Τρίπολη.

Κιάτο : Το νέο στάδιο είναι γεγονός!


Για την δημιουργία ενός σταδίου και συνάμα για την απουσία  ενός μεγάλου αθλητικού χώρου απο την πόλη του Κιάτου έγινε πολύς λόγος στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο. 

Η μυστηριώδης ασθένεια που χτυπά την Κίνα


Γρηγόρης Ν. Θεοχάρης
Θα μπορούσε να είναι και σενάριο χολιγουντιανής ταινίας «Αποκάλυψης». 
Αλλά είναι μια νοσηρή, μεταφορικά και κυριολεκτικά, πραγματικότητα:

Επίθεση Ιράν σε αμερικανικές βάσεις: «Τουλάχιστον 80 οι νεκροί», λέει η Τεχεράνη


Πυραυλική επίθεση εναντίον δύο αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στο Ιράκ εξαπέλυσε η Τεχεράνη τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε αντίποινα για τη δολοφονία του...

Άλλο ένα ταξίδι αναψυχής - με παράπλευρα οφέλη


Άλλο ένα ταξίδι αναψυχής (με παράπλευρα οφέλη) ολοκληρώθηκε για τον κ. Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός πήγε, είδε (μπασκετάκι) και απήλθε, αφού...

Το φιάσκο του Οβάλ Γραφείου


Μαρίνα Αλεξανδρή
Η συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ στον Λευκό Οίκο διήρκεσε 30 λεπτά. Προηγήθηκε, μπροστά στις κάμερες και με φόντο το τζάκι του Οβάλ Γραφείου και τον… έλληνα πρωθυπουργό, μια 18λεπτη συνέντευξη Τύπου-ποταμός του Ντόναλντ Τραμπ για τα πάντα πλην της τουρκικής επιθετικότητας, των ελληνικών δικαίων και της ανάγκης τήρησης της διεθνούς νομιμότητας.