20 Οκτ 2013

2014-2017: Τετέλεσται με μείωση δαπανών 10 δισ. και αύξηση φόρων 10 δισ. !!


ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ 2014-17 ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΟΪΚΑ
Μείωση κρατικών δαπανών 10δις και αύξηση φόρων 10 δις προβλέπει το Νέο Μεσοπρόθεσμο 2014-17, το οποίο η συγκυβέρνηση παρουσιάζει ως "οδικό χάρτη" εξόδου από τα μνημόνια και την κρίση, αλλά στην...

Συνδρομή στον κ. Στουρνάρα


Του Κ. ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ
Η μεγάλη επιτυχία του κ. Στουρνάρα είναι η δημιουργία σχετικής δημοσιονομικής σταθερότητας. Παρ’ όλα αυτά, επειδή φαίνεται να περνάει Συμπληγάδες ως υπουργός, μερικές παρατηρήσεις ίσως του φανούν χρήσιμες.
Το πρωτογενές δημοσιονομικό πλεόνασμα φέτος θα...

Συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι καθηγητές


Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το επόμενο διάστημα αποφάσισε η γενική συνέλευση των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή η ΟΛΜΕ.

H "Mαρία" φέρνει τρομακτικά στοιχεία στο φως! - Μαρτυρίες για τον μικρό Μπεν στον καταυλισμό των Ρομά!


Νέα δεδομένα στην υπόθεση εξαφάνισης από την Κω του μικρού Μπεν Νίνταμ φέρνει η εύρεση της Μαρίας στον καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Sunday Mirror, η οποία φιλοξενεί συνέντευξη της μητέρας του Μπεν, μαρτυρίες δείχνουν το παιδί να έχει υπάρξει...

Τσίπρας: Μια κυβέρνηση τελειωμένη που σαπίζει


 «Έχουμε απέναντί μας μια κυβέρνηση τελειωμένη που σαπίζει και στηρίζεται σε ξένα δεκανίκια», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Προμήθεια 2,4 εκατ. σε τρεις εκδότες από το υπ. Παιδείας


Το ποσό των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ για την προμήθεια τριών «διδακτικών» βιβλίων χορήγησε το υπουργείο Παιδείας σε τρεις εκδοτικές εταιρείες εφημερίδων και ειδικότερα στο «Πρώτο Θέμα», στο «Έθνος» και στη «Real».

Jeju: Το νησί των θεών


Θα μπορούσε ένα τόσο μικρό ηφαιστειογενές νησί στη Νότια Κορέα, άγνωστο στους περισσοτέρους, να κρύβει μέσα του τόση φυσική ομορφιά και να καταλαμβάνει τις πρώτες θέσεις στους ωραιότερους τόπους του κόσμου; 
Η απάντηση είναι θετική και αφορά στο νησί Jeju που θεωρείται ένα από τα κορυφαία θαύματα της φύσης...

Γ. Πανούσης: "Θα ζήσει η αριστερά την κυβερνώσα ακροδεξιά"- Tι είπε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην εκπομπή "Περισκόπιο"(βίντεο)


Kαμπανάκι χτύπησε ο Γιάννης Πανούσης, καλεσμένος στην  εκπομπή "Περισκόπιο" της Τζένης Σουκαρά, στην Αριστερά θέλοντας να υπογραμμίσει τις διάσπαρτες προσπάθειες που γίνονται δίχως συγκεκριμένο στόχο....