8 Φεβ 2021

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε προειδοποιήσει για πανδημία το 2015 - Τώρα προβλέπει δύο ακόμα απειλές


Ο Μπιλ Γκέιτς είχε εκφράσει τους φόβους του για το ξέσπασμα μίας πανδημίας ήδη από το 2015 μιλώντας δημόσια και καλώντας την ανθρωπότητα να προετοιμαστεί, για να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία: Η διοίκηση της ΕΡΤ έδωσε έγγραφη εντολή να «θαφτούν» πλάνα και φωτογραφίες


Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση προχώρησαν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ χτες, αποδεικνύοντας ότι θεωρούν την δημόσια...

Ξεκινά το έργο της συντήρησης της πιο όμορφης διαδρομής της ορεινής Κορινθίας (δήμος Σικυωνίων)


 Όπως έγινε γνωστό από τον δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο, υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Σικυώνιων και  Περιφέρειας Πελοποννήσου για την εκτέλεση του έργου συντήρησης  του οδικού άξονα ΜΕΣΙΝΟ-ΑΡΧΑΙΑ ΦΕΝΕΟ-ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ. Η χρηματοδότηση και  η..

Στο αρχείο η υπόθεση Μπεκατώρου


Στο αρχείο μπαίνει η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για το βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας απαντά σε όσους αμφισβήτησαν τον εμβολιασμό του


Πολύς ο λόγος και μεγάλος ο προβληματισμός για την διστακτικότητα των υγειονομικών στον εμβολιασμό κατά του COVID-19.Με αφορμή αυτό αλλά και τις φήμες που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση, ήθελαν τον  πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Κορινθίας Χρ. Μέλλο να μην  έχει εμβολιαστει. Σήμερα ο  πρόεδρος του Ιατρικού..

Τα μεγάλα αφεντικά


Γιάννης Σιώτος*

Μετά την καταστροφή, έρχεται η ώρα των απολογισμών και τότε οι περισσότεροι αναλογιζόμενοι τα δεινά αναρωτιούνται: «Πώς καταφέραμε να μη δούμε τίποτα;»

Το φάντασμα του 2008


Γιάννης Κιμπουρόπουλος

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την κρίση του 2008, το φάντασμά της είναι εδώ, με τη μορφή μιας χρηματιστηριακής φούσκας που μπορεί να σκάσει ανά πάσα στιγμή.

Ερώτηση ΚΙΝ. ΑΛ. για την στήριξη των παραγωγών μαύρης σταφίδας


Σήμερα, ο Βουλευτής Χαλκιδικής και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Κινήματος Αλλαγής Α. Πάνας και ο Βουλευτής Αργολίδας Α. Πουλάς κατέθεσαν ερώτηση..

Κλειστό το 4ο Λύκειο Κορίνθου λόγω κορωνοϊου - 1 τάξη στο Μουσικό Γυμνάσιο


 Τρία κρούσματα διαγνώσθηκαν σήμερα στο 4ο Λύκειο Κορίνθου και με εντολή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας..

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εντάσσεται στο πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ»

 


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για Θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και..

Κορονοϊός: 638 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι και 276 διασωληνωμένοι – 8 κρούσματα στην Κορινθία


Συνεχίζεται η εξάπλωση του νέου κορονοϊού στη χώρα, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 638 νέα κρούσματα τη Δευτέρα (08/02), και από αυτά τα 321 στην Αττική, ενώ 25 ασθενείς κατέληξαν τις τελευταίες 24 ώρες μετά από επιπλοκές με τον ιό. Στους 276 είναι ο...

Η Νεοδεξιά βαλκανοποιεί τη χώρα


Νίκος Ξυδάκης

Την Παρασκευή το θρίλερ δυστοκίας για τα νέα μέτρα έδειξε την κυβέρνηση, όπως πράγματι είναι: σε χάος και σύγχυση, χωρίς σχέδιο, σε διαρκή αμφιβολία. Την επομένη ημέρα φάνηκε ακόμη εναργέστερα, πώς βούλεται και πράττει η κυβέρνηση:

Δήμιοι με βοηθό μία πανδημία


του Θάνου Καμήλαλη

Δεν είναι καθόλου εύκολο να περιγραφεί πλέον όλο αυτό που ζούμε, σε συνδυασμό με όσα μας επιβάλλουν να ζήσουμε. Η άβυσσος μέσα στην οποία παλεύεις να κρατηθείς, με μία κυβέρνηση να σε κλωτσάει προς τα κάτω, σε κάθε τομέα πια.

Επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για την Ικαρία


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για κίνηση απίστευτης αλαζονείας και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για το γλέντι στην Ικαρία.

Στη Βουλή φέρνει ο Αλέξης Τσίπρας τις εικόνες

Ανακοινώσεις Σταϊκούρα: Τα νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας


Τα μέτρα στήριξης, που εξήγγειλε την περασμένη Παρασκευή ο πρωθυπουργός, εξειδίκευσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. 

Όπως ανακοίνωσε:

Δωρεάν rapid tests για τον κορωνοϊό στην Πλατεία ΟΣΕ Λουτρακίου το πρωί της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου

 


Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ έχει προγραμματίσει τη διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) του κορωνοϊού, σε όποιον επιθυμεί. Η λήψη θα πραγματοποιηθεί από..

Αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης της Κορινθίας

 


Η Διεύθυνση Δασών Κορινθίας ανακοίνωσε ότι με την αριθ. 11984/22-01-2021 Απόφασή της (ΑΔΑ: 6ΥΣ4ΟΡ1Φ-ΕΡΑ) αναρτήθηκε κατά τις διατάξεις του άρθρου 14 ν. 3889/2010 (Α’ 182)..

Βραχυκύκλωμα η αιτία του μπλακ άουτ σε Αττική και Πελοπόννησο - Tι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία


Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο λεκανοπέδιο Αττικής και στην Πελοπόννησ
ο, έπειτα από τις εκτεταμένες διακοπές που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 23:00 χθες Κυριακή εξαιτίας πυρκαγιάς στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Κουμουνδούρου του..