10 Ιουλ 2021

Σιδέρης – Γανώσης: Άμεσα χάραξη νέου οδικού άξονα που θα συνδέει Ισθμό Κορίνθου-Επίδαυρο-Τραχειά-Ερμιονίδα

 


 Η υπογραφή κατασκευής του οδικού άξονα που θα συνδέσει την Αργολίδα με τον Α7 αυτοκινητόδρομο μέσω Δερβενακίων είναι ένα σημαντικό έργο. Είναι μία εξέλιξη που στέλνει μηνύματα ελπίδας και  αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα στους Αργολιδείς, προσδοκώντας   ένα καλύτερο αύριο για αυτόν τον όμορφο και ευλογημένο τόπο.

    Παρόλα αυτά η Αργολίδα χρειάζεται ένα νέο και σύγχρονο οδικό δίκτυο σε όλο τον νομό.Βασικός στόχος και σκοπός όλων μας πρέπει να είναι η διασύνδεση του Α7 αυτοκινητόδρομου με..

Αφήνοντας την Ελλάδα της μιζέριας πίσω- Του Χρίστου Δήμα


Άρθρο του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων

 2 χρόνια συμπληρώνονται από την 7η Ιουλίου 2019, όπου η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας. Διανύσαμε μια δύσκολη διετία, όπου η πανδημία του Κορονοϊού στιγμάτισε τα πάντα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Ντίνα Νικολάκου – Αντωνία Mπούζα: «Προκλητική και εχθρική η στάση του κ.Νίκα απέναντι στους φορείς της Μεσσηνίας και στους σταφιδοπαραγωγούς»

 


Στο κάλεσμα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα που ανέκυψε για τους σταφιδοπαραγωγούς λόγω της πανδημίας Covid-19 και στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο..

Δύο χρόνια, τι ακριβώς;


Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια διακυβέρνησης από τη Ν.Δ., και ήδη γράφονται άρθρα και αποτιμήσεις εγκωμιαστικές προς τον Κ. Μητσοτάκη σε πολλά ξένα ΜΜΕ. Οι μετρήσεις των εταιριών δημοσκοπήσεων εμφανίζουν κι αυτές μια εικόνα ειδυλλιακή για μια κυβέρνηση δύο χρόνων. Παράλληλα, όλοι παραδέχονται, ότι το κύριο ζήτημα που απασχόλησε τα...

Κορωνοϊός: Νέο άλμα με 2.327 περιστατικά. 15 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε, ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.327, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Μητσοτάκης για Πανελλήνιες 2021: "Το κράτος βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους"


"Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εκπαίδευσης στη χώρα μας συνεχίζεται, με το κράτος να βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους", αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του.

"Φέτος για πρώτη φορά, οι...

Πρωταθλήτρια στο Wimbledon η Barty!


Η Ashleigh Barty είναι η νέα πρωταθλήτρια του Wimbledon! Μετά από έναν γεμάτο τελικό, η κορυφαία παίκτρια του κόσμου έκαμψε την αντίσταση της Karolina Pliskova στα 3 σετ και κατέκτησε το 2ο Grand Slam της καριέρας της.

Πανελλαδικές 2021: Αναμονή για ασφαλείς εκτιμήσεις σχετικά με τις βάσεις - Ο γρίφος της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού


Ανακοινώθηκαν χτες οι βαθμολογίες των υποψηφίων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, όμως η αγωνία συνεχίζεται, γιατί δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ακόμα τα βαθμολογικά στοιχεία.

Συνεπώς, δεν μπορεί να υπάρξει μια ασφαλής εκτίμηση, για το πού θα κινηθούν οι βάσεις.

Κορονοϊός: Προειδοποιήσεις για σφοδρό τέταρτο κύμα – «Δημόσιος κίνδυνος οι ανεμβολίαστοι»


Τον κώδωνα του κινδύνου για την επικράτηση της μετάλλαξης «Δέλτα», που πλέον είναι θέμα χρόνου και μπορεί να φέρει ακόμη και 6.000 κρούσματα στη διάρκεια ενός τέταρτου κύματος, προειδοποιούν οι ειδικοί. Χαρακτηρίζουν...

Μαζική συμμετοχή των παραγωγών στην συγκέντρωση της Ένωσης Μεσσηνίας για την σταφίδα

 


Δεκάδες παραγωγοί  αψήφησαν  τον καύσωνα, άφησαν τις υποχρεώσεις τους και επί δυο ώρες συμμετείχαν στην χθεσινή μαζική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Ένωση Μεσσηνίας στην Μεσσήνη!

Πλήθος παραγωγών από όλη την Μεσσηνία ένωσαν τις φωνές τους στο πλαίσιο διεκδίκησης για:

Άμεση Απόσυρση αποθεμάτων σταφίδας με κάθε πρόσφορο..

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Λόγω COVID-19 τα σωματεία δεν θα καταβάλουν παράβολο συμμετοχής για Πρωτάθλημα και κύπελλο για το 2021-2022


 Οι ομάδες  για το πρωτάθλημα του 2020-2021 που είχαν καταβάλλει το παράβολο συμμετοχής πρωταθλήματος για τις κατηγορίες Α1, Α2 και Β, λόγω της αναστολής πρωταθλημάτων και κυπέλλων από την Covid-19 δεν θα πληρώσουν χρηματικό παράβολο για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα 2021-2022.

  Όσοι δεν είχαν πληρώσει την..

Λεφτόδεντρα υπάρχουν


Οι άριστοι πάνε να μας φορτώσουν με 54 δισ. μέτρα μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τις ασφαλιστικές εταιρείες και να κάνουν μπίζνες με τις εισφορές

Ετσι που λέτε λοιπόν. Η κυβέρνηση ετοίμασε ένα ωραίο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που θεσπίζει το επικουρικό των «ατομικών...

Γιατί οι «Τάσεις» της MRB δεν άρεσαν στο Μαξίμου


Μαρίνα Αλεξανδρή

Η εξαμηνιαία δημοσκόπηση της MRB, παρά το ότι δίνει προβάδισμα 13 μονάδων (12,9% για την ακρίβεια ) στην κυβέρνηση, δεν προκάλεσε ρίγη ενθουσιασμού στο Μαξίμου. Το ίδιο συνέβη και με τα φιλικά προς την ΝΔ μέσα ενημέρωσης, τα οποία αντί των «Τάσεων» της MRB προτίμησαν να αναδείξουν μια άλλη μέτρηση, που...

Ταμείο Ανάκαμψης: Αμηχανία στην κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις από Βρυξέλλες


Με αστερίσκους αναμένεται να εγκριθεί (την Τρίτη) το σχέδιο της Ελλάδας για το Ταμείο Ανάπτυξης. Ανησυχία για αποκλεισμό των μικρομεσαίων και όσων έχουν πληγεί βαρύτερα από την πανδημία . Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τον πρωθυπουργό «να σταματήσει τώρα την επιχείρηση πλιάτσικου».

Αλέξης Τσίπρας: Οι ενστάσεις Βρυξελλών επιβεβαιώνουν, πως θα αποκλειστούν σχεδόν όλοι μικρομεσαίοι

 

Ο Μητσοτάκης σχεδιάζει δημοσιονομική προσαρμογή 16 δισ. ως το 2023, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο συνέδριο του Economist

Γερμανία: Απαγορεύτηκε η συμμετοχή του Κομμουνιστικού Κόμματος στις εκλογές -Του αφαιρέθηκε η ιδιότητα του πολιτικού κόμματος


Με ανακοίνωση του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Εφορευτικής Επιτροπής της Γερμανίας ενόψει των επικείμενων εκλογών στη χώρα το Σεπτέμβρη, στο Γερμανικό ΚΚ δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές ενώ του αφαιρείται κι η ιδιότητα του πολιτικού κόμματος.