10 Οκτ 2015

Oι πιο εκκεντρικές στάσεις λεωφορείων βρίσκονταν στη Σοβιετική Ένωση!


Oι στάσεις λεωφορείων της Σοβιετικής Ένωσης θυμίζουν πολλές φορές έργα τέχνης. Πριν την ανατροπή του καθεστώτος το 1991, αρκετοί αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες εργάστηκαν, προκειμένου η μεταφορά με τις δημόσιες συγκοινωνίες να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για τους πολίτες.

"Μνημόνιο- Τσίπρα" πάνω από όλα


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Ψυχική και πολιτική ανάταση, στη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων, είχαν προκαλέσει οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Τσίπρα, που είχε διαβάσει στις 8 Φλεβάρη 2015 στη Βουλή ο πρωθυπουργός. 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα συναισθήματα, την περηφάνια και το αίσθημα αλλαγής που είχαν προξενήσει!

Μαζικό "πλυντήριο";


 
Της ΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ
 

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ
 

«Από 30.10.2015 όλες οι αρμοδιότητες και καθήκοντα που άπτονται φορολογικών και τελωνειακών υποθέσεων μεταφέρονται από την Ειδική Γραμματεία του ΣΔΟΕ στη...

Η Ζωή γελάει


Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την παράδοση της Βουλής από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον αντικαταστάτη της, καθώς εκείνη αποχωρεί από το Κοινοβούλιο.

Εις το όνομα του ταλέντου: Meryl Streep

  
Ένα μικρό αφιέρωμα στην μεγαλύτερη ηθοποιό του πλανήτη.

Πρόσφατα, σε ένα παιχνίδι που έπαιξαν στο “Ellen”, η οικοδέσποινα Έλεν Ντε Τζένερις προκάλεσε την Κέιτ Μπλάνσετ να θυμηθεί τρείς γυναίκες ηθοποιούς που έχουν κερδίσει Όσκαρ. Η απάντηση ήρθε αστραπιαία : «Μέριλ Στριπ, Μέριλ Στριπ, Μέριλ Στριπ».