5 Δεκ 2019

Η φαυλότητα των «αρίστων»


Κάθε νέο επεισόδιο στην υπόθεση Διαματάρη, καθώς «κατεβαίνει» εκπαιδευτικές βαθμίδες, είναι και ένα νέο βατερλό για την πολυδιαφημισμένη «αριστεία» της κυβέρνησης. 
Ένας δημόσιος εξευτελισμός...

Δεύτερη φάση επικυριαρχίας


Του Ρούντι Ρινάλντι
Πεισματάρικα τα γεγονότα, πιέζουν για συμπεράσματα. Αλλιώς, θα συνεχίζονται η αποχαύνωση κι η μοιρολατρία, απωθώντας από τη σκέψη μας το «χειρότερο», ενώ αυτό έρχεται μάλλον με βήμα ταχύ.

Τι σπουδαία καταιγίδα που έρχεται


Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις οργής ανά τον κόσμο, που έχουν ξεσπάσει κυρίως τον τελευταίο χρόνο (για το 5G θα ‘ναι) με τελευταίο σημαντικό παράδειγμα την Κολομβία, όπου κλείσανε 12 μέρες διαδηλώσεων κατά του Ιβάν Ντούκε, ενώ χθες στη Μπογκοτά είχε μια ακόμα τεράστια διαδήλωση, αλλά δεν μάθατε τίποτα επειδή και αυτός είναι από τα αγαπημένα παιδιά της ελεύθερης αγοράς.
Στη δε Χιλή, οι εξεγερθέντες δεν κάνουν πίσω, παρά την τεράστια καταστολή, με αποτέλεσμα...

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο αρχαιολογικό συνέδριο «Τροία-Τενέα-Ρώμη»

Τους προβολείς του παγκοσμίου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος συγκεντρώνει απο σήμερα το πρωί η Κορινθία..

Όλοι οι δήμαρχοι μαζί στα υπουργεία για να λύσουν το καυτό θέμα της χρηματοδότησης των έργων


Συνάντηση είχαν σήμερα το απόγευμα οι δήμαρχοι της Κορινθίας με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον  υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας  Χρίστο Δήμα , όπου συζητήθηκαν...

Της ονοματοδοσίας το ανάγνωσμα - Της Τζένης Σουκαρά


Μαθαίνουμε πως στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων  έγινε συζήτηση για  την ονοματοδοσία των δρόμων,  με ονόματα των πρώην δημάρχων Κόλλια και Κουΐνη .Την πρόταση την έκανε ο Νίκος Σταυρέλης,

Η Μαρία Θελερίτη για την παύση του προγράμματος "ΦιλοΔημος"

 


Δεν αντιλαμβάνονται οι άριστοι πως λειτουργεί το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» ή δεν προτίθενται να το συνεχίσουν...

Σύναξη δικηγόρων - δημοσιογράφων και συγγραφέων στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Τριανταφυλλάκη




Χθες οι εκδόσεις ΙΑΝΟS και το βιβλιοπωλείο ΚΟΥΚΙΔΑ πραγματοποίησαν παρουσίαση στις ξεχωριστές "ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΩΓΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη .

Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου η υπόθεση του SPA



Συζητήθηκε χθες  στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, η αίτηση ανακοπής του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που κατέθεσε η Τουριστική Λουτρακίου, έναντι της "Αλέξανδρος Τεχνική".