21 Μαρ 2021

Η επιχείρηση «απελευθέρωση» και το αδιέξοδο του Μαξίμου


Μαρίνα Αλεξανδρή

Ο αρχικός στόχος της κυβέρνησης ήταν να ανοίξουν όλα (ή σχεδόν όλα) το Πάσχα. Ο επικοινωνιακός σχεδιασμός προέβλεπε κήρυξη της «απελευθέρωσης» την ερχόμενη εβδομάδα, με αναφορές στην 25η Μαρτίου, με άφθονο θέαμα και...

Επιμελητήριο Κορινθίας: Μάθε πώς να εξάγεις σε 182 χώρες


Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
και Ευρωβουλευτής του ΕΛΚ, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα για την νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο "Access2Markets", την Δευτέρα 22 Μαρτίου..

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Eυθύνη Κικίλια το αδιέξοδο, κανένα σχέδιο- Τα τελεσίγραφα δεν παιρνούν

 


Η στάση του υπουργείου Υγείας οδήγησε σε αδιέξοδο την συνάντηση που είχε το  ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και των προέδρων των Ιατρικών  Συλλόγων της χώρας με τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και υπηρεσιακούς  παράγοντες του υπουργείου. 

Άγγελος Τσέκερης: Επισημάνσεις


Συριζαίοι οργανώνουν επιδρομές εναντίον άμαχου πληθυσμού για να αυξήσουν τη δυσαρέσκεια κατά της κυβέρνησης

Αν δεν καταλάβατε, το μοχθηρό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι, να διασπείρει τον ιό μέσω διαδηλώσεων, ώστε να παρατείνεται το lockdown και να βρίζει ο κόσμος την κυβέρνηση.

Ένταλμα σύλληψης του Κ. Βαξεβάνη, γιατί δημοσίευσε το εξώδικο αστυνομικών της ΓΑΔΑ!


Ένταλμα για τη σύλληψη του Κ. Βαξεβάνη ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, σε ανάρτηση της, η εφημερίδα Documento. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το θέμα ξεκίνησε, όταν «δημοσίευσε την πρωτοφανή κίνηση των αστυνομικών, να στραφούν...

Κορονοϊός: 1.514 νέα κρούσματα, 674 διασωληνωμένοι και 41 νεκροί


Σε 1.514 ανέρχονται τα σημερινά (21/3) κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, με τους διασωληνωμένους να ανέρχονται σε 674 και τους νεκρούς σε 41. Σημειώνεται, ότι σχεδόν τα μισά (774) κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος αφηγείται για τις "Ηράκλειες" προσπάθειες των Γκιοζαϊτών που εμπόδισαν τον Ιμπραήμ να πατήσει τον κάμπο του Φενεού

 


Κάποτε, εκεί που η ιστορία χάνεται στα βάθη του μύθου, πέρασε λένε ο Ηρακλής από το Φενεό να δει τη γιαγιά του, τη Λαονόμη. Βρήκε τον κάμπο πλημμυρισμένο και τους αγρότες σε απελπισία. Έδωσε τότε μία με τα χέρια του στα ριζά του βράχου, κοντά στη σημερινή Γκιόζα, κι ο βράχος σχίστηκε, έγινε η καταβόθρα που μέχρι σήμερα..

Κάλεσμα διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕ Κορινθίας: "ΌΧΙ λουκέτα στις δουλειές και στις ζωές μας"

 

Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις πληρώνουν το κόστος των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε υπέρμετρο βαθμό. Ενώ οι μεγάλες εταιρείες (σούπερ μάρκετ, αλυσίδες, εμπορικά κέντρα) η μικρή και πολύ μικρή επιχείρηση, αν δεν..

Ξεκινούν τα self tests: Πώς γίνεται η διαδικασία, πόσο αξιόπιστα είναι -Απαντήσεις στα 12 «SOS» ερωτήματα



 Δωρεάν τεστ αντιγόνου (rapid test) θα μπορούν να πραγματοποιήσουν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Απριλίου οι πολίτες πραγματοποιώντας, μάλιστα, οι ίδιοι την εξέταση. Πρόκειται για το νέο εργαλείο που εντάσσει η χώρα μας στη μάχη κατά της πανδημίας.  Αυτό δε που έχει ξεχωριστή σημασία..

Το δίλημμα Μητσοτακη για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο - Τι απαντά στο Βήμα

 


Η έξοδος από την πανδημία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν με το σύστημα της απλής αναλογικής, έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα τις πολιτικές συζητήσεις και τα σενάρια για πρόωρες κάλπες το φθινόπωρο.

Δάνεια: Ποιοι και πώς θα λάβουν έως και 400.000 ευρώ επιδότηση - Όλη η διαδικασία

 


Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ενεργοποιήσει η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους την ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας περισσότεροι από 100.000 επαγγελματίες θα διεκδικήσουν 8μηνη επιδότηση για να πληρώσουν τη δόση του δανείου τους. Στόχος, μέχρι το τέλος Μαίου να ξεκινήσει η καταβολή της..

Νοσοκομεία: Μάχη τη νύχτα στις ΜΕΘ - Πώς θα γίνει σήμερα η επιστράτευση των 150 ιδιωτών γιατρών

 


Στο "κόκκινο" βρέθηκαν για μια ακόμη νύχτα τα νοσοκομεία της Αττικής με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να δίνουν υπεράνθρωπη μάχη στις ΜΕΘ και με τον αριθμό των διασωληνωμένων να σημειώνει νέο ρεκόρ με 672 ασθενείς. Ένα βήμα πριν από την επιστράτευση ιδιωτών γιατρών, ο υπουργός Υγείας..