27 Ιουν 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Γυρίζουμε Σελίδα


(Ή όταν ο Κλικλής, υποδύεται τον Περικλή)

Του Γιώργου Σιώζου
Από το Μουσείο της Ακρόπολης ο πρωθυπουργός κος Τσίπρας, εκφώνησε τον δικό του Επιτάφιο για τον Λαό και τη Χώρα.

Η «Αξιολόγηση» επιτέλους τελείωσε, η χώρα με την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δις Ευρώ, μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης!!!

This is not a coup: Δεν μας εκβίασαν οι θεσμοί παραδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ


Με ενθουσιασμό όπως μαθαίνουμε ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στη μνημονιακή πολιτική του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής του.
 

Για την ακρίβεια, όπως διαβάζουμε στο CNN.gr η πρόταση της Επιτροπής Θέσεων...

Το πρόγραμμα της ΛΑ.Ε απάντηση στις "Αξιολογήσεις" και στα "Προαπαιτούμενα"!


Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΛΙΟΥ*
 

Η πραγματοποίηση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της «Λαϊκής Ενότητας» στις 24-26 Ιουνίου ’16, αποτελεί γεγονός ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας, γιατί πρώτη φορά κατατίθεται συνεκτικό εναλλακτικό πρόγραμμα προοδευτικής-φιλολαϊκής εξόδου από την κρίση με σοσιαλιστική προοπτική και απαλλαγής της χώρας από τις καταθλιπτικές δεσμεύσεις της ευρωζώνης-ευρώ, ανάκτησης της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας και άνοιγμα του δρόμου σε ελπιδοφόρο μέλλον του ελληνικού λαού.

Παράταση έως τις 15 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις


Παράταση έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή τον φορολογικών δηλώσεων, φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς, όπως αναφέρει, προέκυψαν προβλήματα από την αποχή των φοροτεχνικών-λογιστών.

Λόλα, να ένας Λαϊκισμός, Λόλα…


Του Στάθη
Όταν ο λαός ξινίζει το παντεσπάνι της Μαρίας Αντουανέτας, είναι λαϊκιστής.
Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, από την εποχή του πρώτου διδάξαντος κ. Σημίτη, μια λέξη πλανάται σαν φάντασμα πάνω απ’ το κεφάλι μας (κι ενίοτε μέσα), η λέξη λαϊκισμός.

Χωρίς τέλος η κατάρα του Μέσι και της Αργεντινής [Βίντεο]


Ξανά. Η κατάρα του Μέσι και της Αργεντινής δεν έχει τέλος. Αντιστέκεται, συνεχίζει, δεν εγκαταλείπει τον 29χρονο σούπερ σταρ  και την albiceleste. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση ή παρηγοριά. 
Η Χιλή κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα σε...

Ζυγόν δουλείας ας έχωσι


Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τον χάρτη του κόσμου. Του κόσμου που ως γνωστόν είναι σφαιρικός και όχι επίπεδος. Μην σας μπερδεύει ο χάρτης επειδή κρέμεται από τον τοίχο. Η γη δεν τελειώνει, όσες φορές κι αν γυρίσεις τριγύρω της. 
Κι όταν βγεις από την ΕΕ δεν υπάρχει κάποιο κενό αέρος μέσα στο οποίο οι άνθρωποι και οι χώρες πέφτουν και...

10 αστεία σκίτσα για τη ζωή ενός άντρα πριν και μετά το γάμο!


Ένας άντρας εργένης που ζει μόνος του σίγουρα έχει πολλές διαφορετικές συνήθειες από έναν παντρεμένο, τόσο στον τρόπο που ζει μέσα στο σπίτι του όσο και στα πράγματα που έχει να κάνει καθημερινά. Τις διαφορές...