22 Ιουλ 2021

Επιμελητήριο Κορινθίας: Επιδότηση 350 εκατ. Ευρώ για Επανεκκίνηση Τουρισμού


Με στόχο την παρουσίαση της δράσης επιχορήγησης Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 από τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών...

Συνάντηση Σκανδαλίδη με τους επιστημονικούς φορείς της Κορινθίας


 Την Τρίτη 20 Ιουλίου, κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Κώστα Σκανδαλίδη επισκέφτηκε την Κόρινθο και συναντήθηκε με επιστημονικούς φορείς και τους εκπρόσωπους ελληνικής..

Τι κοινό έχει η Περιφερειακή Αρχή Νίκα με τους Ισπανούς Κονκισταδόρες; - Της Μαργαρίτας Σπυριδάκου

 


Οι Ισπανοί κονκισταδόρες, στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν τη Νότια Αμερική, κατά το 15ο αιώνα μοίραζαν στους ιθαγενείς χάντρες και καθρεφτάκια προκειμένου να τους ξεγελάσουν και να αρπάξουν τη γη τους. 

Οι "κονκισταδόρες" της..

Αυτή είναι η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου

 


Η νέα σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κορινθίας μετά την εκλογική διαδικασία στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 23 Ιουνίου έχει ως εξής: 

Πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης..

Αρβανίτης - Ψυχογιός:Καμία απάντηση από την κυβέρνηση για την έναρξη έρευνας για τα παράνομα pushbacks


Κοινή δήλωση Κώστα Αρβανίτη (Ευρωβουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ, μέλους της Επιτροπής LIBE - Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης & Εσωτερικών Υποθέσεων) και Γιώργου Ψυχογιού (Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ, Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΚΟ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) για την Έκθεση της Ομάδας Ελέγχου του Ε/Κ για τη Frontex και τις καταγγελίες για παράνομες πρακτικές.

Δήλωση Πέτρου Τατούλη για την επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη & Π.Νίκα στην Παλαιόχουνη


«Το έργο ΣΔΙΤ  με ανταγωνιστικό διάλογο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι ένα έργο το οποίο οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, δημοπρατήσαμε και συμβασιοποιήσαμε ως Περιφερειακή Αρχή.

Γ. Ψυχογιός: Θα κλείσετε και την Σχολή Αμπελουργίας της Νεμέας?


Το ζήτημα του μαρασμού της δημόσιας γεωργικής εκπαίδευσης και της παράλυσης που επικρατεί στον τομέα αυτό αναδεικνύουν με Ερώτηση που κατέθεσαν προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 42  βουλευτές/τριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεταξύ των ο οποίων και ο βουλευτής Κορινθίας κ. Γ. Ψυχογιός. 

Ξεκινά το Loutraki Festival - Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

 


Έβδομο καλοκαίρι παρουσίας για το  Loutraki Festival που, για μία ακόμα χρονιά, καταφέρνει να συγκεντρώσει στην περιοχή μας μερικούς από τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες. Οι δεκατρείς ημέρες της διοργάνωσης, γεμάτες με επιλογές από διάφορα είδη μουσικής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θεατές, προβλέπονται συναρπαστικές!

Από την 31η Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν, σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου..

Όταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Πιτσάκης συνάντησε τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα


 Κατά την σημερινή επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών  Στέλιου Πέτσα στο Δημαρχείο της Κορίνθου,o πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας  είχε την ευκαιρία να συναντηθεί  και να συζητήσει μαζί με τον υπουργό  ζητήματα..