3 Απρ 2011

Συνάντηση - γεύμα των μελών και φίλων του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.


Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Α.Σ.Π. Κόρινθος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων κ. Χ. Καμπούρης, ο αρχηγός της μειοψηφίας κ. Κ. Γιώτης και  σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου...

Με αυτή τη τρύπα τι θα γίνει;


Στην οδό Ερμού (στο τελευταίο οικοδομικό τετράγωνο πριν τις γραμμές του ΟΣΕ)
πριν από αρκετούς μήνες έχουμε εντοπίσει την εν λόγω τρύπα , η οποία από πότε υφίσταται δεν γνωρίζουμε επακριβώς.
..

Έλληνες αφήνουν τα παιδιά τους στα παιδικά χωριά SOS λόγω φτώχειας


Περισσότερες από 700 αιτήσεις για βοήθεια και φιλοξενία παιδιών εκκρεμούν στα Παιδικά Χωριά SOS, ενώ μόλις 300 έχουν ήδη διευθετηθεί. Η ανέχεια και η οικονομική κρίση φέρνει όλο και περισσότερους γονείς μπροστά στην τρομερά δύσκολη απόφαση να αφήσουν τα παιδιά τους σε κάποια προνοιακή δομή ώστε τουλάχιστον να έχουν τα απολύτως απαραίτητα, όπως σπίτι, τρόφιμα και ρούχα..

Greenpeace: Ακόμη μολύνει με ραδιενέργεια το Τσέρνομπιλ


Γάλα, μανιτάρια, καρότα, πατάτες και άλλα προϊόντα παραμένουν ακόμη επιμολυσμένα από ραδιενέργεια σε τμήματα της Ουκρανίας εκτός της απαγορευμένης ζώνης των 60 χιλιομέτρων γύρω από το Τσέρνομπιλ,, 25 ολόκληρα χρόνια μετά το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα..

Γιατί ο Πνευματικός προειδοποίησε τον Τατούλη ;Τι αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν για την Πελοπόννησο;


Επειδή των θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων απασχολεί και "καίει" αυτοδιοικητικούς και τοπικές κοινωνίες,αποτυπωνουμε γραπτώς τις δηλώσεις του δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού για το θέμα,έτσι όπως εκφράστηκαν στην εκπομπή "Απέναντι στα γεγονότα"...

Ανησυχίες...

Οικονομικό κραχ στη Συγγρού


Με οικονομικό κραχ απειλείται η ΝΔ, οι επιτελείς της οποίας αναζητούν επειγόντως ένα... μνημόνιο με τις τράπεζες, προκειμένου να πετύχουν όχι μόνο την... επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής αλλά και ευνοϊκότερα..

Το σώμα μας ο φορτιστής του μέλλοντος


Τέρμα στην αγωνία όσων "μένουν" από μπαταρία του κινητού τηλεφώνου τους, του iPod ή όποιας άλλης μικρής φορητής συσκευής τους σε μια δύσκολη στιγμή, έρχεται να βάλει μια νέα τεχνολογία, που θα χρησιμοποιεί ..

Παγκόσμια τράπεζα και ΔΝΤ δίνουν νέα διάσταση στον πόλεμο των υδατινων πόρων


Ατυπος παγκόσμιος οικονομικός και κοινωνικός πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από την αξιοποίηση και την εκμετάλλευση, με τη μορφή της ιδιωτικοποίησης των υδάτινων πόρων. Με τον τρόπο αυτόν το νερό και ιδιαίτερα το πόσιμο..

Την άρπαξαν έγκυο από τον άνδρα της και την εξέδιδαν σε 15 άνδρες την ημέρα!


Η ιστορία της Κάτιας από την Οδησσό ήρθε στο φως μέσα από ντοκιμαντέρ. Αφού πέρασε από την κόλαση ο άνδρας της κατάφερε να την απελευθερώσει, ωστόσο η νεαρή κοπέλα δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.
Τα συγκλονιστικά στοιχεία για τη διακίνηση γυνακών φέρνει στο φως το ντοκιμαντερ...

Οι Έλληνες αγοράζουν με μανία εξοχικά στην Τουρκία


Στην Ελλάδα πωλήσεις εξοχικών δεν γινονται ούτε για δείγμα λόγω της κρίσης.Όμως  την ίδια στιγμή πολλαπλασιάζονται οι Έλληνες που αγοράζουν σπίτια στη γειτονική χώρα και ιδίως στις περιοχές της Αττάλειας και στην Αλικαρνασσό.
Κατά την τουρκική υπηρεσία..

Πώς κινήθηκε η ραδιενέργεια απο το Τσέρνομπιλ


Αποκαλυπτική αναπαράσταση με την πορεία του νέφους

Γάλλοι επιστήμονες παρουσίασαν έναν αποκαλυπτικό χάρτη για την πορεία που ακολούθησε το ραδιενεργό νέφος μετά το ατύχημα στο Τσέρνομπιλ. Η κινούμενη γραφική...

Α. Βίσση:«Θα γίνει καλός πρωθυπουργός ο Αντώνης»


Η Άννα Βίσση θυμάται τη σχέση της με τον Σαμαρά

Ο Αντώνης Σαμαράς ήρθε στη ζωή της Άννας Βίσση μόλις έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σύντομη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα. Ο Αντώνης είχε μόλις γυρίσει από την Αμερική, με πτυχίο από το Χάρβαρντ..

Η λίστα με τα "προβληματικά" τμήματα των Πανεπιστημίων


Το υπουργείο παιδείας δημοσίευσε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, γνωστοποιούνται ποια είναι τα τμήματα με το μεγαλύτερο πρόβλημα του συστήματος των αλόγιστων μετεγγραφών...
Συγκεκριμένα:
1. Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου ο αριθμός εισακτέων..

Άρθρο του Σ.Φυντανίδη για την ανωνυμία των blogς


ΤΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ
Γράφει ο Σ. Φυντανίδης
Όπως και να το κάνουμε, το διαδίκτυο έχει ανοίξει νέους δρόμους σε αυτό που λέμε πληροφόρηση. Με μια διαφορά. Υπάρχουν τα επώνυμα sites και τα ανώνυμα blogs. Στην πρώτη περίπτωση, υπάρχει η ευθύνη αυτού που γράφει κάτι. Στη δεύτερη, καμία. Ο καθένας γράφει και μεταδίδει ό,τι θέλει, κρυπτόμενος...

Στο +8 και αγκαλιά με το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα


Αγκαλιά με τον τίτλο είναι πλέον η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ήττα-σοκ της Ρεάλ από τη Σπόρτινγκ Χιχόν στη Μαδρίτη και με το γκολ του Πικέ πέρασαν από την πάντα καυτή έδρα της Βιγιαρεάλ (1-0), αυξάνοντας στους 8 τη διαφορά ..

Οι βουλευτές το έχουν... δίπορτο


 «Oχι ότι θα πήγαινα να χτυπάω κάρτα στη ΔΕΗ, αλλά δεν μπορώ να εργαστώόπως οι συνάδελφοί μου στον ιδιωτικό τομέαμετά την άρση του ασυμβιβάστου» λέει μιλώντας προς «Το Βήμα» ο βουλευτής Κοζάνης κ. Π. Κουκουλόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί την οργανική του θέση...

E.E.: «Στο χέρι σας είναι να σωθείτε»


Δύο είναι κατά βάση οι λόγοι για τους οποίους οι ιθύνοντες των Βρυξελλών τρέφουν όλο και περισσότερες αμφιβολίες ως προς την ικανότητα της Ελλάδας να αντιμετωπίσει το οικονομικό πρόβλημά της:
Ο πρώτος λόγος αφορά τη συνολική πολιτική βούληση της κυβέρνησης. «Δεν είναι δυνατό...