19 Νοε 2019

Μέγα σκάνδαλο: Το ΔΝΤ αναγνωρίζει ζημία 45δις από τις ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών


Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι η Έκθεση του ΔΝΤ υπήρξε συνολικά καταπέλτης για την ελληνική οικονομία και ιδιαίτερα κόλαφος για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ η Έκθεση το...

B. Badie: «Η δεύτερη πράξη της παγκοσμιοποίησης έχει αρχίσει»


Ο ομότιμος καθηγητής στο Sciences Po Paris (και στο Paris 10), Bertrand Badie, σε συνέντευξή του στη Le Monde δηλώνει, ότι τα κινήματα διαμαρτυρίας, που συγκλονίζουν σήμερα...

Σπ. Καραβάς : "Θλιβερή εξέλιξη η στοίχιση πίσω απο τον πολιτικά ακραίο Δ. Καμπόσο"


Επιδιώκοντας να ερμηνεύσει πολιτικά τα αποτελέσματα των εκλογών στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου και την επανεκλογή του Δημήτρη Καμπόσου, ο Σπύρος Καραβάς, χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα ως μια θλιβερή εξέλιξη και  προιόν κομματικοποίησης της αυτοδιοίκησης.

Η αντιπεριφέρεια εκτελεί τις υποχρεώσεις της και ο δήμος την συνδράμει



Μαθαίνουμε μέσω δελτίου τύπου πως η Περιφέρεια καθαρίζει αυλάκια και ρέματα στην Περιοχή της Σολυγείας. 
Μέσα σε πέντε γραμμές μάθαμε πως η περιφέρεια ανταποκρίθηκε στο αίτημα του κ. Ρωτίδη ,προέδρου της δημοτικής κοινότητας Σοφικού.

Ελλάδα 2019


Ανοίγεις μια μέρα τα μάτια και προσπαθείς να αναλογιστείς, τι συμβαίνει, τι έχει συμβεί και τι άλλο θα συμβεί σε αυτήν την χώρα.
Όχι με την μοιρολατρική προσέγγιση της κατάστασης αλλά με αυτήν της...

Κόρινθος: "Βουνό" απο ναρκωτικά μέσα σε βανάκι - Μέσα στους συλληφθέντες και ένας ανήλικος


Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, στην Αττική και στην Κόρινθο.

Τατούλης στην Οικονομική Επιτροπή:Eίμαι και θα παραμείνω παρών παρά το συμβόλαιο εξόντωσής μου


Αντιδημοκρατική και αυταρχική αντίληψη στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, καταλόγισε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.