31 Οκτ 2013

Παραδίδουν πλήρως την Υγεία στα ιδιωτικά συμφέροντα


ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Με αφορμή τη συζήτηση για τη βλάβη του μοναδικού αξονικού τομογράφου σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας, τον Ευαγγελισμό, ο υπουργός Υγείας δήλωσε, ότι οι ιδιώτες συμφέρουν περισσότερο από το δημόσιο σύστημα υγείας.

Ο Π. Τατούλης για το μεγάλο έργο που εκτελείται στην Κορινθία - Προς Αγγελάκα: Nα κοιτάξει την δουλειά του ,δεν τον αφορά το ΕΣΠΑ στην Πελοπόννησο (βίντεο)


Στην Κόρινθο βρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ο οποίος αφού είχε συνάντηση συνεργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε , τον Αποστολο Παπαφωτίου και υπηρεσιακούς παράγοντες , παρεχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Στρατιές ιδιοκτητών ακινήτων θα οδηγηθούν στις φυλακές


Στην αστική ακίνητη ιδιοκτησία, η οποία έχει πληγεί από τις ειδικές εισφορές, πέφτει για μία ακόμα φορά το κύριο φορολογικό βάρος του ενιαίου φόρου ακινήτων όπως ανάφεραν εκπρόσωποι ιδιοκτητών ακινήτων, δικηγόρων...

Όλα δείχνουν μόνιμο χαράτσι! Έτσι θα "χρυσώσουν το χάπι" για τον φόρο ακινήτων - Η εκκωφαντική σιωπή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!


Το σήριαλ "Επανάσταση κατά του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων" συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και όλα δείχνουν ότι το μόνο που θα προκύψει και το οποίο θα είναι εις βάρος των φορολογουμένων είναι να γίνει μόνιμο το ΕΕΤΗΔΕ, γνωστό και ως χαράτσι!

Π. Τατούλης: «Δίαυλος ανάπτυξης της περιφερειακής μας οικονομίας η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου»


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου προέβη στην κάτωθι δήλωση:

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της δράσης"Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα" Μεταποίησης ,τουρισμού, εμπορίου -Υπηρεσιών"


Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος , Πελοποννήσου , Ηπείρου και Ιονίων Νήσων σας ενημερώνει ότι τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της δράσης «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών»...

Η Αντιπεριφέρεια Κορινθίας θα ενισχύσει οικονομικά τις ανασκαφές στην Ρωμαική έπαυλη στο Λουτράκι (βίντεο)


Τον χώρο των ανασκαφών της Ρωμαϊκής Έπαυλης στο Λουτράκι επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες, ύστερα από πρόσκληση της επιστημονικής υπεύθυνης της ομάδας εργασίας στον Αρχαιολογικό χώρο, κας. Ασλαματζίδου.

Κοινή ανακοίνωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου για τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο


 "Αποκαλύφθηκε η επικίνδυνη πολιτική των ΣΔΙΤ στην παρωδία της δήθεν δημόσιας διαβούλευσης για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο." δηλώνουν με ανακοίνωσή του οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου. 

Ν. Χουντής: Παραβιάζονται οι Οδηγίες της ΕΕ στον διαγωνισμό που ετοιμάζεται για την Ψηφιακή Τηλεόραση.


Θέμα παραβίασης των Οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον επικείμενο διαγωνισμό για την ψηφιακή τηλεόραση, με τον οποίο, ταυτόχρονα, νομιμοποιούνται χωρίς κανένα διαγωνισμό, οι ήδη υπάρχοντες τηλεοπτικοί σταθμοί, θέτει με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή...

Ακύρωση του χρέους ή φορολόγηση του κεφαλαίου;


Των Coutrot, Saurin και Toussaint
Με αφορμή την έκδοση δύο σημαντικών βιβλίων: «Το Χρέος, 5.000 χρόνια ιστορίας» και  «Το Κεφάλαιο στον εικοστό πρώτο αιώνα»  ο ιστότοπος Mediapart οργάνωσε  μια συνάντηση των συγγραφέων τους, δηλαδή τον David Graeber και τον Thomas Piketty.

Στη χώρα του Φόβου...


Πού φθάσαμε! να υπερασπίζεται η Αριστερά τις ιδιοκτησίες, για να μη μας τις φάνε οι Τράπεζες!
 

Αυτό κι αν είναι ρεφορμισμός!
Καλημέρα σας! Οταν σας κόβουν τον μισθό, σας σέβονται και σας λογαριάζουν;

Η ανίσταση στην Τρόικα αναβάλλεται


Της Αγγελικής Σπανού.
Φεύγοντας από το Μέγαρο Μαξίμου την Τετάρτη το βράδυ ο πρωθυπουργός, μετά τη δίωρη περίπου συνάντησή του με τον κυβερνητικό του εταίρο, θέλησε να αποδραματοποιήσει τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα, την οποία είχε προηγουμένως δραματοποιήσει η ίδια η κυβέρνηση με διαρροές για επερχόμενες...

Μνημόνιο απολύσεων στο Δημόσιο μέχρι το 2017


Υπάρχει «σχέδιο Β» για να αποφευχθεί μια οριστική ρήξη με την Τρόικα: Η συμφωνία σε έναν οδικό χάρτη για τη συρρίκνωση του Δημόσιου, ώστε μέχρι το 2017 οι δημόσιοι υπάλληλοι να είναι μεταξύ 300.000 και 400.000.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, στην αθέατη

Διαμαρτύρονται για τις μετακινήσεις πέντε υπαλλήλων προς άλλες υπηρεσίες της Π.Ε. Κορινθίας


Το Π.Σ. της ΠΕΓΔΥ Νομού Κορινθίας αλλά και το σύνολο των εργαζομένων στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτην/κής, διαμαρτύρονται με ανακοίνωσή τους  για την δραματική συρρίκνωση της Υπηρεσίας μας μετά από αποφάσεις του κ. Περιφερειάρχη με τη συναίνεση του κ. Αντιπεριφερειάρχη, μετακίνησης πέντε...

Πέθανε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νίκος Φώσκολος


Eφυγε την Τετάρτη από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νίκος Φώσκολος.

Ο Νίκος Φώσκολος είχε γράψει τα σενάρια για περισσότερες από 70 ταινίες, κυρίως...

Ποιοι εξαιρούνται από τα τέλη κυκλοφορίας και τέλη ταξινόμησης-Οι προϋποθέσεις και οι ρυθμίσεις


Δυνατότητα στα άτομα με αναπηρίες να αποκτήσουν αυτοκίνητο απαλλαγμένο από το τέλος ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας, δίνουν με κοινή υπουργική τους απόφαση ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης....

Και ξαφνικά οι ...στάνες έγιναν κεντρικό θέμα της κυβέρνησης και του Σαμαρά


Το Νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που τέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε δημόσια διαβούλευση δημιουργεί νέες αναταραχές στις κοινοβουλευτικές ομάδες, με ομάδα βουλευτών της ΝΔ να πρωτοστατεί στο αντάρτικο κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα..