18 Ιουλ 2021

Όταν η μόδα ανακάλυψε το «άφρο»: Ένα ριζοσπαστικό κίνημα που έγινε στυλ

Η σκηνή του διάσημου Mildmay Club του Λονδίνου γέμισε με τη ζωηρή και δυναμική συλλογή Pre-Fall 2017 by Gucci, που ονομάζεται «Soul Scene». H pre-fall καμπάνια...

Το "αντίο" του Σπύρου Σταματόπουλου στην Φιλιώ Πυργάκη


 Αγαπημένη μας Φιλιώ

Πάντα είχες έναν μοναδικό τρόπο να μας μαζεύεις γύρω σου. Σε κάθε εμφάνισή σου, προστρέχαμε να ακούσουμε τη φωνή σου, να ταξιδέψουμε μαζί σου στα μονοπάτια της δημοτικής μας παράδοσης.

Μεγάλωσες γενιές και γενιές Ελλήνων. Μας μεγάλωσες ως πραγματική μάνα του δημοτικού τραγουδιού.

Τούτη τη φορά όμως είναι όλα διαφορετικά. Στις καρδιές μας έχει φωλιάσει ήδη ένα μεγάλο κενό, η απώλεια της στιβαρής παρουσίας σου..

Υγεία: Ο χάρτης του νέου μνημονίου


63 νοσοκομεία στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης. Το γαλάζιο πλάνο βάζει στο στόχαστρό του όλα τα διασυνδεόμενα νοσοκομεία αλλά και όσα βρίσκονται στον ίδιο νομό!

Προ των πυλών βρίσκεται η υλοποίηση του σχεδίου που επιφυλάσσει η κυβέρνηση για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο περιλαμβάνει...

Η Γερμανία πνίγεται, το Ιραν στεγνώνει και η Σιβηρία καίγεται


Για πολλούς, η κλιματική αλλαγή μοιάζει ακόμα μακρινή ή αδιάφορη.

Το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες στην Σιβηρία ξεπέρασαν τους 30 βαθμούς Κελσίου, στον Καναδά έφτασαν τους 44 και στην Καλιφόρνια σκαρφάλωσαν στους 53, συγκαταλέγεται σε απλές συμπτώσεις.

Κορονοϊός: 1558 νέα κρούσματα σήμερα - 10 νεκροί και 123 διασωληνωμένοι. 38 κρούσματα στην ΠΕ Κορινθίας


Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα τής Κυριακής (18/07), ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 1.558, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Τραγωδία δίχως τέλος στη Γερμανία: «Όσο αντλούμε νερά, βρίσκουμε νεκρούς»


Ο απολογισμός των καταστροφικών πλημμυρών έφθασε τους 156 νεκρούς στη Γερμανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η αστυνομία, ανεβάζοντας συνολικά σε τουλάχιστον 183 τον αριθμό των...

Εγκλημα στη Φολέγανδρο: Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 30χρονος -Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ


Η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι ο 30χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 26χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ως προς το έγκλημα αναφέρει ότι «όπως προέκυψε, μεσημβρινές ώρες προχθές (16.07.2021) o 30χρονος επιβαίνοντας με την 26χρονη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο..

Απορίες για το Μητσοτακικό έξοδο (επιδότηση) των 21043,87€ απο τον Νίκα, για ....1ωρα και 28λεπτά στην Τρίπολη!


Του Νίκου Φλαούνα

Με το ποσό των 21043,87€ θα ...επιδοτήσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη, η οποία θα εχει διάρκεια 1ώρα και 28 λεπτά!

Το έξοδο το χαρακτηρίζουμε "Επιδότηση" επειδή είναι προφανές πως γενικώς τα έξοδα της πρωθυπουργικής..

ΣΥΡΙΖΑ: 3+1 σημεία


Ο ΣΥΡΙΖΑ να δείξει, τι είναι αναγκαίο, για να βγει η χώρα από την τρομακτική κρίση στην οποία την έχουν βυθίσει η πανδημία και αυτή η απίθανη κυβέρνηση

Τώρα, λοιπόν, που ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε την επεξεργασία του προγράμματός του, έχει έρθει η ώρα να μιλήσει καθαρά και κρυστάλλινα στον κόσμο για τις προτεραιότητές του.

Φολέγανδρος -Συγκλονίζει η μάνα της 26χρονης: «Η Γαρυφαλλιά να είναι η τελευταία που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου»


Για την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά τους μίλησαν οι γονείς της άτυχης Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της ενώ έκαναν διακοπές στη Φολέγανδρο. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η μητέρα της 26χρονης ζήτησε να γίνει σεβαστός ο πόνος της οικογένειάς της και να περάσει το μήνυμα..

Πέτσας: Οι εκπαιδευτικοί οι επόμενοι στη σειρά για υποχρεωτικό εμβολιασμό

 


Για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και το θέμα τυχόν απολύσεων μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.Ο κ. Πέτσας μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ επεσήμανε πως η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι ένα προσωρινό μέτρο αντιμετώπισης του κορονοϊού, καθώς..

Γυναικοκτονία στην Φολέγανδρο: Τι είπε στην ομολογία του ο 30χρονος


 Τα ξημερώματα, ο 30χρονος ο οποίος αγνοείτο και εντοπίστηκε χθες, ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και συνελήφθη. Όπως είπε στις Αρχές, οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο. Εκείνος έβγαλε..

Επίσκεψη Τατούλη στα έργα του οδικού άξονα Πύργος - Καλό Νερό


 Επίσκεψη στις εργασίες που πραγματοποιούνται στον οδικό άξονα Πύργος-Καλό Νερό πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης με τις Περιφερειακές Συμβούλους Ντίνα Νικολάκου και Αντωνία Μπούζα καθώς και τον Γιώργο Μπακούρο.

Πρόκειται για μια..

Ο κύβος ερρίφθη: Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.


 Επισήμως ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις εσωκομματικές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) το φθινόπωρο ο ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλακης. Μιλώντας στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" κι απαντώντας..

Στην τελική ευθεία ο κατώτατος μισθός: Στις 26 Ιουλίου αποφασίζει το υπουργικό συμβούλιο - Ποιοι προτείνουν "πάγωμα"

 


Την επόμενη Δευτέρα 26 Ιουλίου συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο, προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις για τον κατώτατο μισθό, σύμφωνα με πληροφορίες. Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη λήψη των αποφάσεων, ο υπουργός Εργασίας..