12 Δεκ 2015

Από νίκη σε νίκη μέχρι τον… πάτο


Μερικές φορές νιώθει κανείς ότι παρανόησε. Ότι το άσπρο δεν είναι άσπρο και ομοίως το μαύρο δεν είναι μαύρο. 
Είναι κι αυτό μία σημαντική επιτυχία της κυβέρνησης, που, ενδεχομένως, έχει βαλθεί να δημιουργήσει το δικό της...

Δυστυχώς...παραδοθήκαμε


Του Ξενοφώντα Ερμείδη
Από την βοήθεια της Frontex στις δράσεις του ελληνικού λιμενικού περάσαμε στην δημιουργία Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής. Επειδή όμως η Ε.Ε εδώ και χρόνια στρώνει τον δρόμο για έναν Ευρωστρατό, παράλληλα με την δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής δημιουργεί και την Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή.

Η κατά Τσίπρα "Αριστερά της Ευθύνης"


Του Πέτρου Παπακωνσταντίνου 

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΚΤΗΣ Ε.Ε. ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ... ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! 

Με άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα “Τι είναι αριστερή...

Έστειλαν μια διμοιρία να συλλάβει εναν καστανά! Η "λυτρωτική παρεμβαση" της αστυνομίας για τα έσοδα του κράτους- της Τζένης Σουκαρά



Με την πρωτη φορά αριστερά η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν πλήττεις!Απλώς τα χάνεις!
 Η είδηση "βόμβα" που έσκασε χθες το βράδυ εχει να κανει με την ισχυρή αστυνομική δύναμη που πηγε να συλλαβει στην πλατεια Αριστοτελους έναν... καστανά!

ΠΩΛΗΣΗ ΑΔΜΗΕ: Κανένας παραπονεμένος, θα φάνε όλοι !


ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ*

Οι εξελίξεις στην υπόθεση ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ είναι ραγδαίες. Βασική δέσμευση της κυβέρνησης του Τσίπρα του Α’ (του διαπραγματευτή) ήταν, ότι τα δίκτυα και βασικές υποδομές στρατηγικής σημασίας, όπως τα αεροδρόμια και η ΔΕΗ, ανήκουν στο λαό.

Η Θεωρία των Δύο Άκρων του ΜΚΛ

Στα κάγκελα έχει βγει το Μέτωπο Κοινής Λογικής της χώρας, εξαιτίας της δίωξης του Γερμανού ιστορικού Χάινς Ρίχτερ, που δικάζεται στο Ρέθυμνο με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

Αυτό που αγαπάω περισσότερο στα χρόνια των Μνημονίων


Επειδή έχω αποδεχτεί, πως η χώρα μας θα είναι σε αυτήν την τραγική, αλλά και γελοία, κατάσταση μέχρι να τα τινάξω, έχω αρχίσει να το διασκεδάζω και να βρίσκω τα αγαπημένα μου σημεία μέσα σε όλο αυτό το όμορφο σκηνικό της χρεοκοπίας και των Μνημονίων. 
Από τις πιο αγαπημένες μου σκηνές αυτά τα...

Εμπειρογνώμονας ΟΗΕ: Συνεχίστε το έργο της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος


Μωυσής Λίτσης
Να συνεχιστεί το έργο της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος που είχε συστήσει η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου, συνέστησε ο  Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας για τις επιπτώσεις του εξωτερικού χρέους στη άσκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Συμβούλιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων