17 Απρ 2021

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας: Ο Κ. Μητσοτάκης στην Κορινθία: «ήλθον, είδον και απήλθον»

 


Η σημερινή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κορινθία επιβεβαίωσε ότι η επικοινωνιακή εμμονή είναι η μοναδική σταθερά που χαρακτηρίζει κάθε δράση του Πρωθυπουργού. Είχε τρεις σταθμούς, διήρκεσε λιγότερο από δύο ώρες -από την Διώρυγα μέχρι το Σπαθοβούνι- και μέσα σε αυτό το διάστημα είναι να απορεί κανείς..

Διευθυντής Δημόσιας Υγείας Πελοποννήσου για την πανδημία: H εικόνα δεν είναι καλή


 Τα νεότερα επιστημονικά, κλινικά και επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορωνοϊό παρουσίασε σε συνέντευξή του ο ιατρός δημόσιας υγείας και διευθυντής ΕΣΥ, γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρών..

Σπαθοβούνι: Επίσκεψη Μητσοτάκη σε καλλιέργειες που έχουν υποστεί ζημιές από τον παγετό - Με ταχύτητα οι αποζημιώσεις


Καλλιέργειες που έχουν υποστεί ζημιές από τον παγετό επισκέφθηκε στο Σπαθοβούνι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας την επίσκεψή του στην Κορινθία Κατά την επίσκεψή του στο Σπαθοβούνι και τη συνομιλία που είχε με τους αγρότες της περιοχής, ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι ότι ο παγετός "επέφερε σημαντικές..

Αποκάλυψη «Αυγής» / Επιβεβαιώνει τη διάταξη για ανεξέλεγκτες απολύσεις ο Χατζηδάκης


Ανδρέας Πετρόπουλος

«Το νομοσχέδιο δεν έχει κλείσει. Όπου υπάρχει ένταση μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου θα κάνουμε αυτό που γίνεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες»

Το χθεσινό δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ και την αποκάλυψη για ελεύθερες και ανεξέλεγκτες απολύσεις, τις οποίες...

Κοροναϊός: Νέα μεγάλη αύξηση για τους διασωληνωμένους - 2.411 κρούσματα, 67 νέα θύματα. Μείωση κρουσμάτων στην Κορινθία


Σε 2.411 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κοροναϊού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ενώ νεα ραγδαία αύξηση παρουσιάζουν οι διασωληνωμένοι, οι οποίοι έφτασαν τους 837. Παράλληλα, υπήρξαν 67 νέοι θάνατοι από τον φονικό ιό το τελευταίο 24ωρο.

Κυρίαρχος Τσιτσιπάς, στον τελικό του Monte-Carlo!


O Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε απόλυτα στο court και επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Daniel Evans, για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Monte-Carlo Masters.

Την 3η του ευκαιρία να διεκδικήσει έναν Masters...

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Διώρυγα και το "άστοχο" σχόλιο που φανέρωσε την έλλειψη ενημέρωσής του(ΒΙΝΤΕΟ)


Tην Κορινθία επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος – μεταξύ άλλων – από τους υφυπουργούς Ερευνας – Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος – Ενέργειας, Χρίστο Δήμα και Νίκο Ταγαρά. Η είδηση της ημέρας, είναι σαφώς η επίσημη τοποθέτηση πως η Διώρυγα Κορίνθου θα παραμείνει..

Ρε συ, μήπως μας παραμυθιάζουν και τους δυο;


Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,

Καλησπέρα σε σένα και την πολεμόχαρη φυλή μας, που έλεγε η Μαλβίνα.

Πραγματικά, με όλα αυτά που γίνονται και πάνε να γίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο (και την Μέση Ανατολή, που ούτως ή άλλως είναι ένα καζάνι που μόνιμα βράζει), είναι απορίας άξιο, με τόσους...

ΚΙΝΑΛ / Φουντώνει η κόντρα για την ηγεσία και τη στρατηγική


Νίκος Λιονάκης

Όλες οι πλευρές που θα διεκδικήσουν την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛΛ., θεωρούν δεδομένο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω πολιτικής φθοράς, αναζητά παράθυρο ευκαιρίας για να προσφύγει σε πρόωρες κάλπες, ώστε με τον σχεδιασμό των διπλών εκλογών να κάψει την απλή αναλογική. Αυτές οι εκτιμήσεις...

Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών: Ελεύθερη είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους


Στόχος της παγκόσμιας μέρας, μεταξύ άλλων, είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και της Πολιτείας για τα πολιτιστικά αγαθά, υλικά και άυλα

Με ελεύθερη είσοδο στους υπαίθριους αρχαιολογικούς...

Στην Διώρυγα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτο)

 


Είναι σε εξέλιξη η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κορινθία. Αυτή την ώρα επισκέπτεται..

Δημοσκοπήσεις και διεθνής συγκυρία δείχνουν πολιτική αλλαγή


Γιάννης Α. Μυλόπουλος

Η δυσαρέσκεια των πολιτών για την κυβερνητική διαχείριση τόσο της πανδημίας, όσο και της οικονομίας είναι πλέον έκδηλη, καταγεγραμμένη στις δημοσκοπήσεις και όπως συμβαίνει πάντοτε με την...

Αναστέλλονται οι εμβολιασμοί με J&J εν αναμονή των αποφάσεων του EMA


Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και επικεφαλής του προγράμματος «Ελευθερία», Μάριος Θεμιστοκλέους, έκανε γνωστό, με καθυστέρηση ημερών, το «πάγωμα» της χρήσης του εμβολίου της αμερικανικής...

Lockdown: Στόχος το «μαζικό άνοιγμα» από τις 10 Μαΐου


 «Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει».
Αυτό είναι το μήνυμα πίσω από τις λέξεις στην εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων την Παρασκευή στην οποία οι επιστήμονες είπαν επί της ουσίας «όχι, σχεδόν σε όλα» συστήνοντας ακόμα μία εβδομάδα..

Ομόρφυνε η πλατεία Αγίου Φανουρίου στο Βέλο


Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού στην πλατεία Αγίου Φανουρίου στο Βέλο με την τοποθέτηση χλοοτάπητα , εγκατάστασης αυτόματου συστήματος ποτίσματος, πλύσιμο πλατείας κ.α 

Αντίστοιχες δράσεις θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες πλατείες του Δήμου έτσι..

Ο Χρίστος Δήμας παράδωσε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε Νοσοκομείο, Ευθύμειο Κέντρο, στον Σύλλογο Γυναικών Σολυγείας, και σε κοινότητες της Κορινθίας


 Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου επισκέφθηκε χθες ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας,  όπου ενημερώθηκε για την πορεία του εμβολιασμού και ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την εξαιρετική τους δουλειά.

Ράλλυ Ακρόπολις : Οι απέλπιδες προσπάθειες της Περιφέρειας "να χρυσώσει το χάπι" μιας βαριάς ήττας


Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στην χώρα μας οπωσδήποτε πιστώνεται ως κυβερνητική επιτυχία. Αυτό όμως δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται ως "μαστίχα" από τα αυτοδιοικητικά στελέχη στην προσπάθειά τους να καλύψουν την μεγάλη ήττα που υπέστη η Κορινθία χθες , χάνοντας την ευκαιρία να γίνει το Λουτράκι η κοιτίδα του φετινού θεσμού. Επί της ουσίας αυτό αποτελεί ήττα..

Σύσκεψη Περιφερειάρχη με Υπερταμείο και ΑΕΔΙΚ για τον Ισθμό της Κορίνθου

 


Tα γραφεία της ΑΕΔΙΚ (Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας) επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, όπου είχε συνεδρίαση με στελέχη της Διώρυγας (ΑΕΔΙΚ), με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), γνωστής και ως «Υπερταμείο», Γρηγόρη Δημητριάδη.