10 Απρ 2017

Οικονομική πολιτική για την Ελλάδα


Των Γ. Θεοδοσίου, Κ. Λαπαβίτσα, Θ. Μαριόλη, Σ. Σκαπέρδα
Τρεις πανεπιστημιακοί οικονομολόγοι στην Καθημερινή της 26ης Μαρτίου απάντησαν σε άρθρο μας της 26ης Φεβρουαρίου χαρακτηρίζοντάς το «επικίνδυνες δραχμικές φαντασιώσεις». 
Δυστυχώς δεν είχαν τίποτε καινούργιο να πουν, ούτε πρόσφεραν κάποια πρόταση διεξόδου από τη βαθιά κρίση.

Ω, σιχαμένοι!


Στάθης Σταυρόπουλος 
Από τη στιγμή που ο εξαρτημένος Τύπος ενοχοποίησε τον Άσαντ για χρήση χημικών αερίων εναντίον αμάχων, η στρατιωτική επιχείρηση της Δύσης που ακολούθησε ήταν αναμενόμενη.
Χωρίς η προπαγάνδα να κουρασθεί, βρίσκοντας κάτι πρωτότυπο για να παραμυθιάσει την κοινή γνώμη, επανέλαβε τον εαυτό της και οι βομβαρδισμοί άρχισαν.

Πώς προέκυψε η κίνηση Κινηση ΜΑΤ της κυβέρνησης για τα σκουπίδια; – αναλυτικό ρεπορτάζ


Κίνηση ΜΑΤ τελικώς έκανε η κυβέρνηση στο θέμα των σκουπιδιών της Πελοποννήσου μετά την χθεσινή διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη , της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου...

Παραδίδεται η Κορίνθου – Πατρών αύριο στις 12:00 από τον Αλέξη Τσίπρα


Από τις σήραγγες της Παναγοπούλας θα δοθεί στην κυκλοφορία και επισήμως η Ολυμπία Οδός, στο τμήμα της Κορίνθου – Πατρών, την Μεγάλη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι. Η οδός θα παραδοθεί από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρόντος βεβαίως και του αρμοδίου Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη αλλά και του Γενικού Γραμματέα, Κορίνθιου, Γιώργου Δέδε...

Τα ρομπότ εισβάλλουν και στο κρεβάτι...


Ήδη γίνεται λόγος για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Αυτή εκτιμάται ότι θα έρθει με… ρομποτική μορφή και θα φέρει την αυτοματοποίηση σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής μας, όπως η εργασία, αλλάζοντάς την άρδην κι όχι πάντα προς το καλύτερο. 
Μπορεί όμως να επηρεάσει και τη σεξουαλική μας ζωή;

Η Ελλάδα τρίτη παγκοσμίως σε ποσοστό καπνιστριών!


Η Ελλάδα κατέχει την τρίτη θέση παγκοσμίως σε ποσοστό γυναικών που καπνίζουν σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με διεθνή μελέτη που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση The Lancet. 
Η έρευνα διαπιστώνει, επίσης, ότι ενώ το ποσοστό των καπνιστών έχει μειωθεί σε πολλές χώρες, σχεδόν ένα...