8 Απρ 2011

Διευκρινίσεις για διόδια Κορίνθου-Πατρών

  
Δεν έχουν βάση τα αναφερόμενα περί μη είσπραξης διοδίων μετά την 4η Απριλίου
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρία, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την επιβολή διοδίων στο τμήμα Κορίνθου-Πατρών, η ενημερώνει για τα ακόλουθα:«Σύμφωνα με τη Σύμβαση Παραχώρησης, από...

50.000 ευρω στοίχισαν στο ελληνικό δημόσιο τα οδοιπορικά των υπαλλήλων της Περιφέρειας


Γράφει η Αναστασία Γαλάνη

Μόλις...50.000 ευρώ στοίχισαν στο ελληνικό Δημόσιο τα οδοιπορικά έξοδα των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ποσό αδικαιολόγητο για αντίτιμο διοδίων αν αναλογιστεί κανείς ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπάρχουν έξι σταθμοί διοδίων..

Έτσι ..για την αποκατάστασηη της τάξης

 του Φάνη Κουρεμπέ

Με κατάπληξη διάβασα στην ιστοσελίδα σας την προσωπική επίθεση του κου Κλαδούχου Γρηγόρη. Τη στιγμή μάλιστα που όπως και ο ίδιος δηλώνει δεν γνωριζόμαστε παρά εξ όψεως.
Με παραξενεύει το ύφος του, τη στιγμή που στο σχόλιο μου δεν καταφέρθηκα εναντίον του. Το μόνο που είπα – σε απλά ελληνικά -  είναι ότι όταν..

Η πιο πολύχρωμη θερμή πηγή του κόσμου - Δείτε φωτογραφίες


Eίναι τουριστική ατραξιόν εδώ και δεκαετίες. Τα απίστευτα χρώματα που αλλάζει μια θερμή πηγή με το όνομα Morning Glory Pool στο Γουαϊόμινγκ, είναι πόλος έλξης για εκατομμύρια τουρίστες απ' όλο τον κόσμο.
Πριν από κάποια χρόνια, το χρώμα της πηγής...

Σεληνιακή βάση σχεδιάζουν οι Ρώσοι μέχρι το 2030


Η Ρωσία είναι πιθανό να δημιουργήσει βάση στη Σελήνη μέχρι το 2030 ανέφερε κυβερνητική πηγή στη Ρωσική πρωτεύουσα, καθώς ο Ρώσος πρωθυπουργός ετοιμάζεται να επισκεφτεί την πόλη Gagarin νοτιοδυτικά της Μόσχας. Επανδρωμένες πτήσεις στη Σελήνη ..

Να προκηρύξει εκλογές την Δευτέρα σκέφτεται ο Γιώργος


Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη τώρα στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του πρωθυπουργού διαμηνύουν σε κυβερνητικούς βουλευτές ότι ο Γιώργος Παπανδρεόυ το πρωί της Δευτέρας..

Όλη η Ευρώπη ένα «Μνημόνιο» με «ΔΝΤ» τη Γερμανία


Του Μ. Γκίβαλου

Mήπως χάσαμε κάποιον πόλεμο και δεν το πήραμε είδηση; Πώς δεχόμαστε σήμερα το «Δ' Ράιχ» να διατάσσει, να επιβάλλει τις βουλήσεις του στους λαούς της...

Κρίση στον τύπο - Σε επιτήρηση οι μετοχές: ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΥ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΤΗΛΕΤΥΠΟΥ, Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ


Μετά τις τεράστιες ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που εμφάνισαν μέσα στο 2010 οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις τύπου στη χώρα μας, η διοίκηση του Χρηματιστηρίου αποφάσισε να θέσει από σήμερα σε επιτήρηση τις μετοχές τους.
 
Η απόφαση αφορά, μεταξύ άλλων, τον..

Στα κορυφαία του κόσμου τα ελληνικά Πανεπιστήμια για τις Πολυτεχνικές επιστήμες και την Πληροφορική


 
Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της Εταιρείας Quacquareli Symonds (QS), που ειδικεύεται στις κατατάξεις των Πανεπιστημίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα αποτελέσματα για τα ελληνικά Πανεπιστήμια όσον αφορά συγκεκριμένα αντικείμενα είναι εντυπωσιακά και ελπιδοφόρα.
Οι λίστες κατάταξης της QS, τα περίφημα World University Rankings, έχουν διαβαστεί τους τελευταίους δώδεκα μήνες από...

"Η επόμενη ζωή μου " ....Από τον Γούντι Άλλεν


Την επόμενη ζωή μου θέλω να την ζήσω ανάποδα.  
Ξεκινάς από νεκρός. - 'Έτσι το γλιτώνεις αυτό.
 
Μετά ξυπνάς σε ένα γηροκομείο και αισθάνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα.  
Σε πετάνε έξω από το γηροκομείο ..

Ο Ψωμιάδης και… οι «άλλοι» του Θανάση Νικολαίδη


ΥΠΑΡΧΕΙ δικαστική απόφαση, σεβαστή και εκτελεστέα και η κρίση μας δεν έχει να κάνει με δικαστές. Απλά θυμηθήκαμε το «άκρα δικαιοσύνη είναι αδικία» των αρχαίων και τη «σχετικότητα» του Αϊνστάιν μεταφερμένη στη ζωή. Με τη λογική μας και πέρα από γραπτούς νόμους, βάλαμε στη ζυγαριά αμαρτίες, τιμωρίες και «τιμωρίες»

Απάντηση στον Φάνη Κουρεμπέ απο τον Γρηγόρη Κλαδούχο


Για τον κ. Κουρεμπέ, ευκαιρίας δοθείσης. 
Εκεί που νομίζεις ότι σ’ ετούτο το απλό θα συνεννοηθούμε δεν το κατορθώνουμε. Κακοδαιμονία της Ελλάδας, του Έλληνα, αλλά του αριστερού ακόμα πιο σίγουρο.
Ο κ. Κουρεμπές, γραμματέας του Συνασπισμού Κορινθίας...

Πρώτο μαθητικό τουρνουά Χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων



Στις 14 και 15 Απριλίου θα διεξαχθεί το πρώτο τουρνουά Χάντμπολ  των δημοτικών Σχολείων του δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος στο Λουτράκι.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν...

Αργολίδα: Λήστεψαν και πήραν όμηρο τον διευθυντή της τράπεζας!


Πανικός στον Γαλατά Τροιζηνίας με τους δράστες να κάνουν χρήση των όπλων τους...

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 08.00. Οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι μπήκαν από την είσοδο του υποκαταστήματος της Alpha Bank και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα..

Όταν ο πόλεμος λάσπης είναι διασκέδαση


Το φεστιβάλ Cascamorras διεξάγεται κάθε Σεπτέμβρη στις πόλεις Guadix and Baza στη Γρανάδα της Ισπανίας. Είναι ένα ιδιαίτερα παράξενο φεστιβάλ καθώς οι δύο πόλεις μάχονται για την κατοχή ενός αγάλματος της Παναγίας...

Η επικοινωνία έχει φίδια; Tου Γιάννη Πανούση


H αντικειμενική, αξιόπιστη, ειλικρινής δημοσιογραφία είναι ένας κρίσιμος παράγοντας της Δημοκρατίας και της κοινωνικής ειρήνης. Πολλώ μάλλον σε μια περίοδο κρίσης, όπου η διαφάνεια αποτελεί αίτημα και πρόταγμα ιδιαίτερης σημασίας. Ακόμη και η διεισδυτική..

"Καλλικράτης" στην υγεία! Ποια νοσοκομεία συγχωνεύονται


Από τα 158 νοσοκομεία που λειτουργούν σήμερα σε όλη τη χώρα με την αναδιάταξη θα μείνουν 40, θα έχουν ενιαία διοίκηση, ελεγχόμενη αυστηρά διαχείριση, μηχανοργάνωση παντού, ενώ θα γίνει και ανακατανομή προσωπικού...Με την διοικητική και ανά περίπτωση λειτουργική συγχώνευση των μεγαλύτερων νοσοκομείων της χώρας στον «άξονα της Βασ. Σοφίας»..

Πληρώνετε με… Γκρέτα Γκάρμπο


Διάσημοι Σουηδοί που σημάδεψαν τον 20ο αιώνα, όπως, ο σκηνοθέτης Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, αλλά και η μυθική Γκρέτα Γκάρμπο θα κοσμήσουν νέα Σουηδικά χαρτονομίσματα σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα.Έξι διάσημοι Σουηδοί επιλέχτηκαν..

3η ομαδική έκθεση Αγιογραφίας στην Πινακοθήκη Κορίνθου



Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου κ. Γεώργιος Φαρμάκης σας προσκαλούν..

Επιστολή κόλαφος για τον Αρχιεπίσκοπο: Βουβή και άβουλη η εκκλησία των μικροχορηγιών!


Επιστολή “βόμβα” με πολλούς αποδέκτες απέστειλε προς όλη την ηγεσία της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (ΕΚΥΟ) αλλά και στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής στενότατος φίλος και συνεργάτης..

Ανέκδοτο: Το γάλα κατσίκας και οι επιπτώσεις του


Γράφει γράμμα στη μαμά του κάποιος σχετικά νιόπαντρος...

- Μαμά επιτέλους αποκτήσαμε κι εμείς ένα παιδί.
Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε..

Περί μετώπων. Του Θανάση Καρτερού


Για όποιον έχει κάποια πείρα και πέντε γραμμάρια πολιτικό μυαλό είναι περισσότερο από προφανές: Για να...

«Μπουρλότο σε όλα»! Του Γιώργου Δελαστικ


Ισχυρότατο είναι το σοκ που υφίσταται όποιος αποπειραθεί να διαπιστώσει τις πολιτικές διαθέσεις της ευρωπαϊκής και της ελληνικής κοινής γνώμης στη σημερινή συγκυρία, όπως αυτές αποτυπώνονται σε δύο σοβαρές δημοσκοπήσεις.
Πρώτον, στο «Ευρωβαρόμετρο», τη δημοσκόπηση δηλαδή..

Στο στόχαστρο της Τρόικας και το Άγιον Όρος...


Έντονη ανησυχία στην Κυβέρνηση προκάλεσε η έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη του Αγίου Όρους, στην οποία εκτός από τους μόνιμους Αντιπροσώπους συμμετέχουν και οι Καθηγούμενοι των Ιερών Μονών.Η έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη είναι το ανώτατο διοικητικό όργανο του Αγίου Όρους, το οποίο όταν συνέρχεται εκτάκτως αποφασίζει για τα μείζονα θέματα της Αθωνικής Πολιτείας. Αγιορείτες..

Πρώτος στην λίστα του Forbies ο Σκρουτζ Μακ Ντακ!!!



Ο Σκρούτζ Μακ Ντακ είναι ο πιο πλούσιος μυθοπλαστικός χαρακτήρας, σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό Forbes. H μίζερη και τσιγκούνα πάπια έχει περιουσία που ανέρχεται στα 44,1 δισεκατομμύρια δολλάρια, κυρίως..

Το παρασκήνιο Παπανδρέου, Soros και Goldman Sachs...!!!


Ένας περίεργος μηχανισμός κάτι ετοιμάζει στην αγορά με ορόσημο την 15η Απριλίου. Τις τελευταίες μέρες πολλά και ενδιαφέροντα συμβαίνουν στο παρασκήνιο το οικονομικό και χρηματιστηριακό. Κάτι συμβαίνει στο παρασκήνιο του χρηματιστηρίου, ένας περίεργος μηχανισμός...