4 Φεβ 2014

Ξεψύχησε 17χρονος μαθητής! Τραγωδία σε σχολικούς αγώνες στο Κιάτο


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορινθίας από τον αιφνίδιο θάνατο του 17χρονου μαθητή, σε σχολικούς αγώνες μπάσκετ στο Κιάτο, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί.

Η μνημονιακή δημοτική αρχή του Δήμου Κορινθίων και η εναλλακτική στάση …Του Λάμπρου Κωστάρα


Τα μνημόνια και οι προκύπτουσες πολιτικές έχουν μετρήσιμες κα προφανείς οδυνηρές επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία και φυσικά, στην τοπική αυτοδιοίκηση.  Οι επιπτώσεις ξεκινάνε από την δραματική μείωση των πόρων της αυτοδιοίκησης η οποία, την ίδια στιγμή...

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξυλοκάστρου για τις δημοτικές εκλογές


Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει και να ενθαρρύνει τη συγκέντρωση των δυνάμεων, Συμπολιτείας, κίνησης Δερβενίου, αριστερών και ανένταχτων πολιτών με κοινό στόχο την ανατροπή των συσχετισμών...

CNN: Υπόγεια μαγεία -Αυτοί είναι οι 12 πιο εντυπωσιακοί σταθμοί μετρό της Ευρώπης [εικόνες]


Κάποτε ήταν ένα σχεδόν επικίνδυνο και ανθυγιεινό μέσο μεταφοράς. Από το 1863 όμως, όταν άνοιξε στο Λονδίνο η πρώτη γραμμή μετρό στον κόσμο, κύλησε πολύ νερό στις... ράγες. Αλλαξαν πολλά, όχι μόνο στην ουσία- την ποιότητα και την ταχύτητα των μετακινήσεων- αλλά και στην εικόνα..

Ρέππας, Νταλάρα, Τσιόκας: Δεν θέλουμε να είμαστε συντονιστές σε επιτροπές του ΠΑΣΟΚ


Μετά τον Δημήτρη Ρέππα, που διέρρευσε προ ημερών ότι έχει σοβαρό ζήτημα στρατηγικής με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και δεν θέλει καμία εμπλοκή με το σημερινό ΠΑΣΟΚ, πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία ακόμα στελέχη, μπήκαν στις λίστες με τους συντονιστές για τις...

Aντισυνταγματική διαδικασία η αυτόφωρη σύλληψη για χρέη στο δημόσιο


Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης, στις 2-3-2013, δικάζοντας επιχειρηματία που είχε συλληφθεί για οφειλές προς το Δημόσιο, έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η αυτόφωρη σύλληψη και διαδικασία και παρέπεμψε την εκδίκαση της υπόθεσης σε τακτική δικάσιμο για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

33ο Rally Sprint Κορίνθου: Ξεκίνησαν οι συμμετοχές


Ξεκίνησαν  οι δηλώσεις συμμετοχής  για το 33ο Rally Sprint  Κορίνθου , 1ος αγώνας για το Κύπελλο  Χωμάτινων Ράλλυ 2014 που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά και στο Έπαθλο Πελοποννήσου  .

Νέο κούρεμα στις διαγνωστικές εξετάσεις! Τι κόβεται στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ


Μετά τα φάρμακα πλαφόν έρχεται και στις διαγνωστικές εξετάσεις το οποίο θα αρχίσει να εφαρμόζεται σύντομα.
Ενδεχομένως οι πρόσφατες ανακοινώσεις της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ ότι εκδόθηκαν...

Μια φορά το μήνα δήλωση στην εφορία – Υποχρεωτικός ο έλεγχος όλων των συναλλαγών


Στην τρέλα οδηγούνται πλέον επιτηδευματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και όλοι όσοι έχουν συναλλαγές καθώς πλέον κάθε μήνα είναι υποχρεωμένοι μέσω ειδικής εφαρμογής του taxisnet να υποβάλλουν κάθε μήνα δήλωση.

Αλλάζουν όλα στη φορολογία των αυτοκινήτων - Έρχεται μείωση σε τεκμήρια, φόρο πολυτελείας και τέλη κυκλοφορίας


Είναι δεδομένο ότι η υπερφορολόγηση στο τέλος επιφέρει μείωση των εσόδων. Έτσι και στη χώρα μας σε ό,τι έχει να κάνει με τα αυτοκίνητα έφερε εκτός από μεγάλη κάμψη στην αγορά και χιλιάδες “ακινησίες”.