26 Νοε 2020

Νοσοκομείο Κορίνθου: Αυξάνονται οι ασθενείς με COVID-19 που χρίζουν νοσηλείας

 

 
Μια μικρογραφία της εικόνας που παρουσιάζει αυτές τις ημέρες το επιβαρημένο ΕΣΥ ,είναι και το Νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας
πληροφορίες, έχουν αυξηθεί τα κρούσματα που χρίζουν..

Κορωνοϊός: Σοκ με τους 99 θανάτους – Νέο ρεκόρ διασωληνωμένων με 608 σε ΜΕΘ – 2018 κρούσματα

 


Άσχημα μαντάτα κόμισε και σήμερα ο ΕΟΔΥ, καθώς καταγράφηκαν 99 θάνατοι από κορωνοϊό με αποτέλεσμα να σπάσει το φράγμα των 2.000. Πλέον οι συνολικοί θάνατοι από τον ιό στη χώρα μας ανέρχονται σε 2.001. Επιπρόσθετα..

Η συνέντευξη Τατούλη στη ΝΕΤ: Τι απάντησε για την διοίκηση Νίκα και το πολιτικό του μέλλον (βίντεο)


Για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας μίλησε την Τρίτη το βράδυ στη Νότια Ελληνική Τηλεόραση και στην εκπομπή "NET live " ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Δήμος Σικυωνίων: Νέα Χρηματοδότηση για την Ανακαίνιση του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου


Νέα χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο εξασφάλισε ο δήμος Σικυωνίων για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας και την αναβάθμιση των υποδομών των σχολικών συγκροτημάτων 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου. Στόχος του έργου είναι η βελτίωση του σχολικού...

Το ημερολόγιο της καραντίνας στο Jenny's World / Ο φόβος της μοναξιάς - Της Έλενας Γεωργίου


Η καραντίνα αυτή απαιτεί τεράστια ψυχική δύναμη.

Στην πρώτη, την παρθενική ο φόβος ήταν μεγαλύτερος, όπως σε κάθε τι πρωτόγνωρο και απειλητικό για τη ζωή μας γεγονός .

Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων Για τον Προαστιακό Λουτρακίου: Κρείττον το σιγάν, όταν το λαλείν, το ομολογούν τα γεγονότα!


Σε ανακοίνωσή της η  Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων Για τον Προαστιακό Λουτρακίου,αναφέρει τα εξής:  "Σαρξ εκ της σαρκός της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων,  που έχει πραγματοποιήσει ακόμα και ανοικτή διαβούλευση με την κοινωνία, υπό την παρουσία καθηγητών Συγκοινωνιολόγων - Πολεοδόμων..

Πέτσας: Παράταση του lockdown μέχρι 7 Δεκεμβρίου - Ενδείξεις για μείωση των κρουσμάτων


 Παράταση του εθνικού lockdown που έληγε στις 30 Νοεμβρίου ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Πέμπτη λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου αρκετών περιοχών. «Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για μείωση του αριθμού των κρουσμάτων.

14 χρόνια από την ενθρόνιση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου (βίντεο)


 Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από την ενθρόνιση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κκ.Διονυσίου. Τα τελευταία 10 χρόνια του συνέπεσαν με τις δοκιμασίες της πατρίδας από την παρατεταμένη οικονομική και κοινωνική κρίση και τώρα από την πανδημία του συγκλονίζει τον πλανήτη. Ο Σεβασμιότατος...

Chiken Grill : Η πιο γευστική γωνιά της πόλης - TAKE AWAY και DELIVERY!

 



To "chiken grill" δηλώνει παρουσία όχι μόνο τα βράδια μας αλλά και τα μεσημέρια μας και ομορφαίνει γευστικά τον εγκλεισμό μας! Εμείς απλώς παραγγέλνουμε ό,τι ποθεί η ψυχή μας!

Τι συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη των Επιμελητηρίων με τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πελοπόννησο


 Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη εργασίας του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) και του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου με τους βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης..

e-αποδείξεις: Μπόνους για αποδείξεις αγορών


Ειδικό μπόνους στους φορολογούμενους που συγκεντρώνουν αποδείξει
ς από κλάδους επαγγελματιών που φοροδιαφεύγουν, με βάση τα αποτελέσματα των ελέγχων της ΑΑΔΕ, καθώς και πυκνούς..

Με παρέμβαση Δήμα έρχονται 635 tablets σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Κορινθίας


Ο υφυπουργός Τεχνολογίας και Έρευνας Χρίστος Δήμας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί πως από αύριο 27 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου θα παραλάβουν μαθητές  και εκπαιδευτικοί 635 tablets.

Συγκεκριμένα ο κ. Δήμας..

Κραυγή αγωνίας των εμπόρων της Κορινθίας : Xωρίς αποζημίωση οι μικρές επιχειρήσεις


 Σε μια από κοινού ενωτική κίνηση προχώρησαν προχθές οι Εμπορικοί - Επαγγελματικοί Σύλλογοι τεσσάρων πόλεων του Νομού Κορινθίας (  Αγίων Θεοδώρων , Βραχατίου , Λουτρακίου, Ξυλοκάστρου)  ζητώντας κρατική αποζημίωση για τους ιδιοκτήτες των μικρών ατομικών επιχειρήσεων που παραμένουν..

Κορονοϊός: Μειωμένος ο κίνδυνος να κολλήσουν για όσους έχουν αυτή την ομάδα αίματος

 


Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Ο έχουν -κατά μέσο όρο- 12% μικρότερη πιθανότητα να μολυνθούν από κορονοϊό, σε σχέση με τις άλλες ομάδες αίματος. Επίσης, όσοι έχουν αρνητική ομάδα αίματος..

Β. Γεώργαρης για black Friday: Στηρίζοντας τα εμπορικά καταστήματα της Κορίνθου, στηρίζουμε χιλιάδες οικογένειες , εργαζόμενους και επιχειρήσεις


Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης έκανε την παρακάτω δήλωση με αφρομή την BLACK FRIDAY και την ανάγκη στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων. 

 «Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πάλι από την..

Τα 5 νέα μέτρα στήριξης: Τι προβλέπεται για νοικοκυριά, θέρμανση, πληττόμενους κλάδους


 Τα νέα μέτρα στήριξης, που θα τεθούν άμεσα σε ισχύ, υπερψηφίστηκαν χθες από τη Βουλή. 
Πρόκειται για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας «Μέτρα ενίσχυσης..

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την ανάδειξη και προστασία του Αρχαίου Θέατρου Σικυώνας


Δυο  προγραμματικές συμβάσεις για χρηματοδοτήσεις έργων, με την μία να αφορά τις εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του μεταπυργίου μεταξύ των πύργων 17 και 18 στην βόρεια οχύρωση της Αρχαίας Μεσσήνης και την δεύτερη την συνέχιση των εργασιών..