20 Φεβ 2014

110.000 ευρώ για την συντήρηση σχολείων


Η Δημοτική Αρχή Κορινθίων  δημοπράτησε με το ποσό των 110.000 €  τη συντήρηση των σχολείων που χρήζουν άμεσης παρέμβασης.
Το έργο είναι εγγεγραμμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός των εργασιών  συντήρησης προέρχεται από τα κονδύλια του Δήμου Κορινθίων.

Αποκριάτικη πρόσκληση για τα παιδιά των παιδικών σταθμών του δήμου Κορινθίων


Ο Πρόεδρος  και τα μέλη του Δ.Σ. του  Κέντρου  Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων προσκαλούν τα παιδιά που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του στην μεγάλη Αποκριάτικη γιορτή την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 , που θα πραγματοποιηθεί στο Ράντζο του Σκούρα   , στο Σοφικό Κορινθίας .

Δημοσίευση ονομάτων δημάρχων & περιφερειαρχών που κατηγορούνται για ψευδείς οικονομικές δηλώσεις ζητάει ο Χρίστος Δήμας


Τη δημοσίευση των ονομάτων και των αδικημάτων των Δημάρχων, των Περιφερειαρχών καθώς και των δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος -σύμφωνα με την ετήσια έκθεση...

Γιατί δεν κατεβαίνει ο Πανούσης στην Πελοπόννησο


Ο γνωστός εγκληματολόγος και πανεπιστημιακός αποκάλυψε χθες, μέσω δήλωσής του, πως δε θα είναι υποψήφιος, για μία σειρά από λόγους που εξηγεί ο ίδιος. Παράλληλα, δηλώνει σε όλους τους τόνους την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο του κόμματός του, Φώτη Κουβέλη, προκειμένου η δήλωσή του να μην…

Απίστευτες καταγγελίες από τη Λιάνα Κανέλλη: Πίσω από τις ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες


Μετά την δημοσιοποίηση των δύο συνεχόμενων σκανδάλων με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι εμφανές ότι ανοίγει ο «ασκός του Αιόλου» για ένα ακόμη σκοτεινό κομμάτι της ελληνικής πραγματικότητας στο οποίο φαίνεται πως «εξαφανίστηκαν» αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Πως θα πραγματοποιηθεί η κινητικότητα στους ΟΤΑ: Αναλυτικά φορείς και προθεσμίες


Η έναρξη της κινητικότητας για υπαλλήλους σε ΟΤΑ έχει θεσμοθετηθεί και επισήμως εδώ και μερικές ημέρες έπειτα από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο υπουργός

Του... σταυρού γίνεται σε κυβέρνηση και κόμματα


Με σταυρό-λεξο για δυνατούς λύτες φαίνεται να μοιάζει για την κυβέρνηση η νομοθέτηση του σταυρού προτίμησης για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών σε αντικατάσταση της λίστας και επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν τελικά η συντομότερη οδός είναι η ευθεία.