8 Φεβ 2020

Η κανονικότητα διά του τρία


Του Περικλή Κοροβέση

Υπάρχουν στη ζωή κάποια συμβάντα, μικρά ή μεγάλα, που σου αλλάζουν κάποια βαθιά εδραιωμένη αντίληψη και καμιά φορά και στάση ζωής. Εμπειρικά είχα την εντύπωση πως αυτός ο λαός μισεί τα αρχαία. Και αυτό το είχα στηρίξει στις καταστροφές των αρχαίων που είχαν βρεθεί σε οικόπεδα προς ανοικοδόμηση. 

Δεν μπορεί... σε «κρετίνους» απευθύνοται!


Αν είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης, ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή, να μην διορίζονται πολιτευτές σε θέσεις-κλειδιά, αυτή είναι η απόδειξη, ότι η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη της ελληνικής κοινωνίας. 
Αν πάλι, υπάρχει μια περίπτωση, να πιστεύει κάποιος αυτό που λέει, τότε σίγουρα γελάνε και οι πέτρες.

Έβαψαν τις θέσεις στάθμευσης σε χώρο που απαγορεύεται...η στάση και η στάθμευση!

Κόρινθος.Τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου έκαναν το λάθος!....

Παραδίδονται οι παιδικές χαρές σε όλες τις Κοινότητες του δήμου Βέλου Βόχας


Τις τελευταίες ημέρες οι ανακοινώσεις είναι συνεχείς απο τον δήμο Βέλου Βόχας για την δημιουργία, και ολοκλήρωση παιδικών χαρών σε πολλές περιοχές του δήμου.
Βέλο, Χαλκί, Πουλίτσα, Ζευγολατιό, Σουληνάρι.
Παιδικές χαρές ολοκαίνουργιες, πιστοποιημένες .

Συνάντηση Γ. Ψυχογιού και κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με εργαζόμενους του SPA στο Λουτράκι


Ο βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, με κλιμάκιο αποτελούμενο από τους πρώην βουλευτές και μέλη του κόμματος στην περιοχή, συναντήθηκε την Τετάρτη  με εργαζόμενους της Τουριστικής Λουτρακίου...

Η πολιτική των ελάχιστων αποδοχών. Οι αποτυχημένες πολιτικές της Κομισιόν


Από Σ. Ρομπόλης - Β. Μπέτσης 
Η νέα Κομισιόν (Δεκέμβριος 2019) επιδιώκοντας να ενεργοποιήσει την διακήρυξη του Ευρωπαϊκού Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων (Νοέμβριος 2017), ανακοίνωσε (διαμέσου του Επιτρόπου Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων Ν. Σμιτ) την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2020, την...

Ανοιξαν τα στόματα σε ΚΙΝ. ΑΛΛ. και ΣΥΡΙΖΑ


Δημήτρης Κουκλουμπέρης, Δημήτρης Τερζής
Εντονος διάλογος σε Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου στον απόηχο της συνάντησης Γείτονα - Φλαμπουράρη και των γενικότερων αντιδράσεων που υπήρξαν ● Οι θετικοί, οι αρνητικοί, οι συγκρατημένοι και οι ενοχλημένοι στην προοπτική τα δύο κόμματα να βάλουν τέλος στην εχθρότητα και να εγκαινιάσουν μια νέα αρχή στις σχέσεις τους, με αντίπαλο τη Ν.Δ. 

Δέος από τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής στην γιάφκα του "Τοξοβόλου". Σώβρακα και μια φαγωμένη σοκοφρέτα ξεχωρίζουν


Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα των Αρχών στη γιάφκα στον Αγιο Νικόλαο της Αθήνας και, όπως φαίνεται, οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και ο «τοξοβόλος του Συντάγματος», Γιάννης Μιχαηλίδης, μας ενημερώνει η Αστυνομία.
Μάλιστα μας ενημερώνουν για εξαρτήματα drone και συγκλονιζόμαστε. 

Πρώτα η εξημέρωση και μετά η ενημέρωση


Πέτρος Μανταίος

Μου φάνηκε απίστευτο. Αυτό που είπε (και διάβασα στην «Εφ.Συν.») ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού «Σκάι», για το κοριτσάκι, μαθήτρια Γυμνασίου στον Πύργο Ηλείας, που λιποθύμησε από πείνα. Υπάρχει τόση αναλγησία;